Derdimvar

Çok üzüldüm gerçekten. Allah biraz eşinize insanlık merhamet versin yazık. Böyle davranışları yüzünden hiç konuştunuz mu ?

O pastayi alir bi güzel yedirirdim ona... iyi korunun diyecektim ama olan olmus. Böyle terbiyesizliklere izin vermem..ha israrla devam etse ayrilirim. Siz hemen ayrilmak istemiyorsaniz aile terapiye gidin. Ama bu öküz zor gelir

Çok üzüldüm gerçekten. Allah biraz eşinize insanlık merhamet versin yazık. Böyle davranışları yüzünden hiç konuştunuz mu ?
Çok konuştum hiç anlamıyor ruhsal bir sıkıntısımı var acaba gel doktora gidelim desem kıyametleri koparır

Başka bişey mi bekliyordu ki durup dururken neden laf söylüyo bu adam.
Ne güzel işte içinden gelmiş kadının güzelce kutlayın.
Hediye yada başka bişey mi umuyorsu acaba diye düşündüm.
Saçma yani tepkisi.

Öfke sorunu mu var acaba diye soruyorsunuz hala ama.
Bir de niye ayrılmak mi istiyorsun diye sorup onun inisiyatifindeymiş gibi davranıyorsunuz.
Deliriyorum bazı konularda ama ben ya.
Ama şöyle bir durum var hem sensiz de yapamam diyor hem bu şekilde davraniyor bu normal olamaz yani ruhsal bir sıkıntı var sanki

Yok bacım en iyisi evlenmemek günde kaç kez böyle üzücü haberler okuyoruz tabi bende bu konulara dahilim.Nefret ediyorum erkeklerden.Kafasına yapıştırsaydınız pastayı.

İnanın çok saçma çocuk yapmaz o kadar bunaldim ki

Ökküüüüzzzz içimden geldi dicek başka bişe bulamıyorum

Yok bacım en iyisi evlenmemek günde kaç kez böyle üzücü haberler okuyoruz tabi bende bu konulara dahilim.Nefret ediyorum erkeklerden.Kafasına yapıştırsaydınız pastayı.
Birde kocam yazmış dedikten sonra pastayi elimle bozdum zaten sinirimden sen dedim nankörsün kıymet bilmezsin dedim

Ama şöyle bir durum var hem sensiz de yapamam diyor hem bu şekilde davraniyor bu normal olamaz yani ruhsal bir sıkıntı var sanki
Evet karşılıklı vardır belki. Böyle kaba davranıp sonra sensiz yapamam diyen birine yelkenleri her seferinde indirmek de baba yapmak da onu…
Normal değil yani

Hediye yada başka sürpriz yapsan aynı mi davranırdı.
Bu adama hep böyleyse nasıl dayaniyosun arkadaşım sen.
Çocuğum var inanın ne yapacağımı bilmiyorum yani ne yapsam yaranamam ben buna diyorum ne yapmaya çalışıyor anlayamiyorum ayrilmak mi derdi yüzüne söyledim kaç defa oda git ayril dedi ama tuhaf olan şu aradan zaman geçtikten sonra normal davraniyor hiçbir sey olmamis gibi sinirimden söyledim sensiz yapamam gibi laflar ediyor bende bunu anlamiyorum hani tamamen kendisiyle çelişiyor

toplumda değer görmezler kimseye sesleri çıkamaz eziktirler ama evdeki kadına bunları yaparlar
Aynen öyle sevgi saygı görmeyen tipler alışık degil bünyeleri görünce bi ağır geliyor kendilerine layık olmayan davranışlar sergilenince güçlerinin yettigine hic olmayan ozdeger duygularını bastırmak adına dayilaniyorlar.

Resmen kendi başıma gelmiş gibi kızdım valla

Normal değil bu kocan.
Ya psikolojik destek alacak,evlilik terapisi falan.
Yada ayrılacaksın.
Yazık böyle ömür geçmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…