- 29 Mayıs 2022
- 471
- -299
- 11
- 33
- Konu Sahibi BengisuCan91
-
Ben boşanmalara karşıyim her evde sorunlar olur duzeltmek adina caba gosterilmeli diye düşünürüm ama sana direk boşan diyorum kaç kurtar kendini boyle bi adamla nasil ayni evde yasiyorsun helal olsunYa aslında çok bunalımda bu aralar ama ne olursa olsun bunalimda olmasi böyle davranmasini gerektirirmi sizce kac defa dedimki ayrilmakmi istiyorsun ayrilalim oyleyse dedim git ayril dedi ama sonrada diyorki yok sinirimden soyluyorum ben sensiz yapamam neden böyle anlayamiyorum öfke sorunumu var acabaHiçbir sebep yokken mi böyle davrandı? Cevap evetse evet bunu hak etmiyorsununuz. Bu muameleden kurtulmak için yapmanız gereken de belli
Çok konuştum hiç anlamıyor ruhsal bir sıkıntısımı var acaba gel doktora gidelim desem kıyametleri koparırÇok üzüldüm gerçekten. Allah biraz eşinize insanlık merhamet versin yazık. Böyle davranışları yüzünden hiç konuştunuz mu ?
Ama şöyle bir durum var hem sensiz de yapamam diyor hem bu şekilde davraniyor bu normal olamaz yani ruhsal bir sıkıntı var sankiÖfke sorunu mu var acaba diye soruyorsunuz hala ama.
Bir de niye ayrılmak mi istiyorsun diye sorup onun inisiyatifindeymiş gibi davranıyorsunuz.
Deliriyorum bazı konularda ama ben ya.
Adam sizi insan yerine koymuyor sizde ruhsal sıkıntısı mı var diyorsunuz herkese mi böyle yoksa sadece size miÇok konuştum hiç anlamıyor ruhsal bir sıkıntısımı var acaba gel doktora gidelim desem kıyametleri koparır
İnanın çok saçma çocuk yapmaz o kadar bunaldim kiBaşka bişey mi bekliyordu ki durup dururken neden laf söylüyo bu adam.
Ne güzel işte içinden gelmiş kadının güzelce kutlayın.
Hediye yada başka bişey mi umuyorsu acaba diye düşündüm.
Saçma yani tepkisi.
Hediye yada başka sürpriz yapsan aynı mi davranırdı.İnanın çok saçma çocuk yapmaz o kadar bunaldim ki
Ökküüüüzzzz içimden geldi dicek başka bişe bulamıyorumMerhabalar herkeze nasıl başlasam bilmiyorum ama bugün eşimin doğum günüydü bende ona hediye almak yerine kendi ellerimle güzel bir pasta hazırlamak istedim ve yaptım da ama bütün emeklerim boşaymış ne yazıkki eşim eve geldiğinde pastayı dolaptan çıkartıp ben senden pasta mı istedim deyip masanin üzerine koymuş ona dedimki sen istemedin benim icimden geldi hazirladim ne kötümü oldu dedim yapma bana hazırlama birşey dedi birde pastanin üzerine mutlu yillara canim kocam diye bir not eklemiştim oda böyle yazdığımdan dolayı sanki dalga geçer gibi birde kocam yazmış diye alaylı konuştu o an çok kötü oldum inanın o an kendimi değersiz hissettim neden böyle davranışlar yapiyor anlayamiyorum çok sinirli yapida bi insan yani ne olursa olsun insan teşekkür edeceği yerde niye bunlari soyler hic aklim almiyor siz ne dusunuyorsunuz ne yapmam gerek bu konuda bana yardimci olursaniz sevinirim zaten geneldede sinirli yapida bi insan ne olur fikir verin kendimi daha ne kadar deersiz hissedeceğim
Birde kocam yazmış dedikten sonra pastayi elimle bozdum zaten sinirimden sen dedim nankörsün kıymet bilmezsin dedimYok bacım en iyisi evlenmemek günde kaç kez böyle üzücü haberler okuyoruz tabi bende bu konulara dahilim.Nefret ediyorum erkeklerden.Kafasına yapıştırsaydınız pastayı.
Evet karşılıklı vardır belki. Böyle kaba davranıp sonra sensiz yapamam diyen birine yelkenleri her seferinde indirmek de baba yapmak da onu…Ama şöyle bir durum var hem sensiz de yapamam diyor hem bu şekilde davraniyor bu normal olamaz yani ruhsal bir sıkıntı var sanki
Bu adam için asla bir şey yapmayın.Değmez asla vicdansız adam.Birde kocam yazmış dedikten sonra pastayi elimle bozdum zaten sinirimden sen dedim nankörsün kıymet bilmezsin dedim
Çocuğum var inanın ne yapacağımı bilmiyorum yani ne yapsam yaranamam ben buna diyorum ne yapmaya çalışıyor anlayamiyorum ayrilmak mi derdi yüzüne söyledim kaç defa oda git ayril dedi ama tuhaf olan şu aradan zaman geçtikten sonra normal davraniyor hiçbir sey olmamis gibi sinirimden söyledim sensiz yapamam gibi laflar ediyor bende bunu anlamiyorum hani tamamen kendisiyle çelişiyorHediye yada başka sürpriz yapsan aynı mi davranırdı.
Bu adama hep böyleyse nasıl dayaniyosun arkadaşım sen.
Aynen öyle sevgi saygı görmeyen tipler alışık degil bünyeleri görünce bi ağır geliyor kendilerine layık olmayan davranışlar sergilenince güçlerinin yettigine hic olmayan ozdeger duygularını bastırmak adına dayilaniyorlar.toplumda değer görmezler kimseye sesleri çıkamaz eziktirler ama evdeki kadına bunları yaparlar
Normal değil bu kocan.Çocuğum var inanın ne yapacağımı bilmiyorum yani ne yapsam yaranamam ben buna diyorum ne yapmaya çalışıyor anlayamiyorum ayrilmak mi derdi yüzüne söyledim kaç defa oda git ayril dedi ama tuhaf olan şu aradan zaman geçtikten sonra normal davraniyor hiçbir sey olmamis gibi sinirimden söyledim sensiz yapamam gibi laflar ediyor bende bunu anlamiyorum hani tamamen kendisiyle çelişiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?