Derdin Adı Korona

Umutsuzdan çok şey beklemiyor musun turuncum?
ondan bekleme bundan bekleme, ceremesini biz çekiyoruz ya, ona yanıyorum.
Zaman geçtikçe de tahammül azalıyor sanırım.
ama marttan bu yana hayatımız alt üst hale gelmişken,
En azından karantinanın mantıgını, taşıyıcının ne demek olduğunu, kendini korumak kadar, başkasını korumanın da önemli olduğunu anlamış olmalı herkes. İnşallah.

Yeni bi virus kimse net birşey söyleyemiyor kasımın ilk haftası pozitiftim sıkıntım devam edince gittim kontrole akcigerimde buzlu cam görünümü devam ediyor eşimde temastan 14 gündür evde karantinam biteli 10 günü geçti ama cikmiyorum... Bulaşıcıligim devam edermi dedim doktora sikintin devam ediyor testin pozitif çıkabilir net bişey diyemem diyor bende ne annemle ne babamla kimseyle görüşmedim.Maske mesafe hijyen sürekli dikkat edilmesi gereken seyler...Potansiyel taşıyan herkes...Atlattım bitti die bişey yok tekrar gecirebiliyorsun...Anneniz tabi ki de inmesin aşağıya falan

Siz iradessızsınız dımı.devlet vermesse karantına ne olacak bulsmayacak mı..hakkımj helal etmıyorum sizin gibilere

Karantinada neden hala temasa devam ediyor oluyorsunuz? Karantinanın ne olduğunu anladığınıza emin misiniz?
mesela abinizden size karantinanın 7. Günü bulaştıysa, siz henuz 7. Gunde oluyorsunuz.
Sorumsuzluk sizinki. Muhtemelen rapor süreniz dolacak ve karantinanız bitmiş olacak.
dikkat edin de başkalarına taşımış olmayın.
Off benim annem annem. Kadına anlatamadık. Test yaptırdığım ilk gün anne dedim bak odandan çıkma. Yok anlamıyor. Maskesiz geziyor . Babamın olduğu odaya giriyor tak maskeni diyince suçlu biz oluyoruz. Mutfakta yemek yiyor babam negatif sen odana geç ben getircem diyor ama yok anlamıyor yemekleri maskesiz yapıyor birazdan yemek yicem diye maske takmıyor az önce yemek yedim diye maske takmıyor evde çığlık aticam ben artik

Ne kadar doğrudur bilmiyorum. Haberlerde vee internette haber sitelerinde covit ilk 3 gün yüksek bulaşacalıkta ve 10. Günden sonra bulaşıcılığı bittiği söyleniyor..

Back
X