21Kaç yaşındasın?
Annen neden dövdü seni?
Bir kere olmadı kiAnnen neden dövdü seni?
Sorun ne?Bir kere olmadı ki
Hiç bilmiyorum Kendimi bildim bileli sevmiyor beni İşin kötüsü diğer evlatlarını seviyor sadece beni sevmiyorSorun ne?
Bir kere olmadı ki
Babamm mı Eskiden babam arkamda dururdu biraz da olsa Artık o da göz yumuyorKonuş anenle, yani baban
olsa anlarımda anen olunca acıkcası şaşırdım yani.
Sana öyle geliyordur canım..Hiç bilmiyorum Kendimi bildim bileli sevmiyor beni İşin kötüsü diğer evlatlarını seviyor sadece beni sevmiyor
Açıkça söylüyor Hem de küçücükken bile söylerdi Niye bilmiyorum hiç sevmiyorum ben seni gıcık oluyorum istemiyorum seni yaa diyor Bu cümleleri söylerken yüzğndeki sesindeki nefreti görmeniz lazımSana öyle geliyordur canım..
Babamm mı Eskiden babam arkamda dururdu biraz da olsa Artık o da göz yumuyor
Açıkça söylüyor Hem de küçücükken bile söylerdi Niye bilmiyorum hiç sevmiyorum ben seni gıcık oluyorum istemiyorum seni yaa diyor Bu cümleleri söylerken yüzğndeki sesindeki nefreti görmeniz lazım
Ben de inanamıyorum Aklıma tek mantıklı açıklama gelİyor. En büyüğüm ben , diyorum ki demek ki daha anne olmaya hazır değildi, yeni evliydi, çocuk düşünmüyordu kazara oldum belki de ondan istemedi sevmedi hiç beniGit bi dna testi yaptr , bu işi çöz :) bende kıllandım baksana şuna laflarına
Bundan sonra bi daha vurdurmasam ne değişecek Ben geceleri yatarken gözlerimi kapadığımda o anları hala tekrar yaşıyorum Hiç geçmicekCanim kendimize care olamyruz bazen ama yinede yorum yapmk istedim annenin sana vurmasna izin verme o ani sen yasiyosun tabi ama tepkini koymzsan boyle devam edicek hayatin maffolucak baska odayami gidrrsin naprsn bilemyrm ama asla vurdma
Ben de inanamıyorum Aklıma tek mantıklı açıklama gelİyor. En büyüğüm ben , diyorum ki demek ki daha anne olmaya hazır değildi, yeni evliydi, çocuk düşünmüyordu kazara oldum belki de ondan istemedi sevmedi hiç beni
Oluyor demek ki Doğurup sokağa atanlar ölüme terkedenler ne kadar anneyse bu da annedir işte o kadar Oluyor demek ki Annelik de bi nimet Her çocuk doğurabilene analık nasip etmiyor allahValla canım oyle de olsa evlat bu yanı kendı canı kanı nıe sevmesın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?