Derdini söylemeyen derman bulamaz :)

Merhaba :) 13 haftalık hamileyim. 2 günde yüzümün 4 5 farklı yerinde sivilceler çıktı. Normalde böyle bu kadar yoğun yaşamazdım bu hamilelikle ilgili birşey olabilir mi.
Hamilelik öncesi regl dönemlerinde en fazla 1 2 tane çıkardı ve onlara da hametan sürerdim iz kalmaması için. şimdi de sivilce ve izleri geçene kadar sürsem bebek için zararı olur mu?
Evet hamilelikte sivilce oluşabilir herhangi bir ilac kullanmadan once doktorunuza sorun

ahahah overlokçu geldi hanımm gibi olmuş:))

2 sezeryanım var küçüğü 7 yaşında ve ikinciden sonra reglim sürünmeye başladı.
3 gün sonra bitiyorsa normal kanamam sonraki günler akıntı tarzında kahverengi şeyler geliyor. doktora o zamanda gittim sonrada doktorun demesi sezeryan sonrası iç dikişlerin iyileşene kadar oradaki şeylerin neyse o döküldüğü ve normal olduğu idi. ve nihayet sorum 7 yıldır iyileşmezmi iç dikişler?
Aynen overlokçu gibi olmuş :)
Güzel olmuş ama insan bilen birine soru sorunca rahatliyor

Konu sahibi tebrik ederim seni
Her bölümle ilgili böyle topikler olsa sorular sorariz bizde :KK48:

Yasadık maalesef çocuğumla ben öluyorduk :KK43: hiç deneme bile , doktorum birdaha çocuğun olursa mutlaka sezaryen olman lazım dedi
Aman Allahım çok üzüldüm. Çok şükür ki iyisiniz.. Bi arkadaşımı da çatısı dar olmasına rağmen normal doğuma zorlamış doktoru ve sapasağlam oğlu yüzde 98 engelli doğdu.. Doğum anında kafası sıkıştığı için.. Şu an 12 yaşında çocuk.

Bu örnekleri gördükçe ve duydukça vajinal doğum istemiyorum. Gerçi ben istesem de bu doktorum da yanaşmıyor :)

Aman Allahım çok üzüldüm. Çok şükür ki iyisiniz.. Bi arkadaşımı da çatısı dar olmasına rağmen normal doğuma zorlamış doktoru ve sapasağlam oğlu yüzde 98 engelli doğdu.. Doğum anında kafası sıkıştığı için.. Şu an 12 yaşında çocuk.

Bu örnekleri gördükçe ve duydukça vajinal doğum istemiyorum. Gerçi ben istesem de bu doktorum da yanaşmıyor :)
KEndinizi riske atmaya değmez.. kızımın da kafası aynı deve kuşu yumurtası gibiydi ,o şişlik 1yasından sonra gitti

KEndinizi riske atmaya değmez.. kızımın da kafası aynı deve kuşu yumurtası gibiydi ,o şişlik 1yasından sonra gitti
çok etkilendim sizin yaşadıklarınızdan da.. Asla bi şey demiycem doktoruma.. En iyisi şimdiden kabullenip 2.ameliyata hazırlamak kendimi..

Hanimlar merhaba sozunu ettigim instagram sayfami actim ....

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X