Hayatım boyunca hep çalıştım.Şu 3 aydır kursa gittiğim için mola verdim çalışmaya beynim kaldırmadı haftanın 7 günü full olmayı.Bugün çok sinirliyim.üst üste geldi sanki anlaştılar yaa.Çalışan kadın batıyo bunlara.face de iki arkadaşımda çalışan kadınla ilgili cahide sultan mıymış bilmem neymiş onun yazısını paylaşmışlar.sonra da yorumlamışlar!çalışan kadının evi pismiş,çalışan kadının çocuğu sefilmiş.çalışan kadının evinde huzur yokmuş,aldatmalar bu yüzden artmış.utanmasalar çalışan kadın sevişemiyor yorgunluktan dicekler! yok anam çatlayın patlayın evim miss gibi.evimde huzurum var.çatır çatır da sevişiyorum çatlayın.tembellikten aşağılık duygusundan çalışan kadına saldıran benden cevabını misliyle alır.ki verdim de. ohhh beee
Kendilerini eşlerine ve evlerine hizmet etmeye adamış insanların söylediklerini çok da umursamamalısınız bence. Tercih meselesidir tabi ki ama bir insanın başkasından aldığı harçlıkla hayatını idame ettirmesini nedense benim mantığım almıyor. Bir de bunu ezikliğini yaşamak yerine çalışan kadına söylenene de yuh denir.Bugün çok sinirliyim.üst üste geldi sanki anlaştılar yaa.Çalışan kadın batıyo bunlara.face de iki arkadaşımda çalışan kadınla ilgili cahide sultan mıymış bilmem neymiş onun yazısını paylaşmışlar.sonra da yorumlamışlar!çalışan kadının evi pismiş,çalışan kadının çocuğu sefilmiş.çalışan kadının evinde huzur yokmuş,aldatmalar bu yüzden artmış.utanmasalar çalışan kadın sevişemiyor yorgunluktan dicekler! yok anam çatlayın patlayın evim miss gibi.evimde huzurum var.çatır çatır da sevişiyorum çatlayın.tembellikten aşağılık duygusundan çalışan kadına saldıran benden cevabını misliyle alır.ki verdim de. ohhh beee
Bugün çok sinirliyim.üst üste geldi sanki anlaştılar yaa.Çalışan kadın batıyo bunlara.face de iki arkadaşımda çalışan kadınla ilgili cahide sultan mıymış bilmem neymiş onun yazısını paylaşmışlar.sonra da yorumlamışlar!çalışan kadının evi pismiş,çalışan kadının çocuğu sefilmiş.çalışan kadının evinde huzur yokmuş,aldatmalar bu yüzden artmış.utanmasalar çalışan kadın sevişemiyor yorgunluktan dicekler! yok anam çatlayın patlayın evim miss gibi.evimde huzurum var.çatır çatır da sevişiyorum çatlayın.tembellikten aşağılık duygusundan çalışan kadına saldıran benden cevabını misliyle alır.ki verdim de. ohhh beee
aferim kızzz çok takdir ettim seniBugün çok sinirliyim.üst üste geldi sanki anlaştılar yaa.Çalışan kadın batıyo bunlara.face de iki arkadaşımda çalışan kadınla ilgili cahide sultan mıymış bilmem neymiş onun yazısını paylaşmışlar.sonra da yorumlamışlar!çalışan kadının evi pismiş,çalışan kadının çocuğu sefilmiş.çalışan kadının evinde huzur yokmuş,aldatmalar bu yüzden artmış.utanmasalar çalışan kadın sevişemiyor yorgunluktan dicekler! yok anam çatlayın patlayın evim miss gibi.evimde huzurum var.çatır çatır da sevişiyorum çatlayın.tembellikten aşağılık duygusundan çalışan kadına saldıran benden cevabını misliyle alır.ki verdim de. ohhh beee
Geçen komşumla konuşuyorduk geçen seneki okulumda sabahçıydım 7-13 çalışıyordum.bi buçukta evdeydim.sana bişey itiraf etcem sen çalışıp gelip süpürge açıyordunya ben daha bırak temizliği kahvaltı yapıyordum dedi.yani ev hanımları sabah akşam pire gibi çalışmıyorlar.örnek tek bu değil.en basit örnek annem teyzem vs.bunu çoğu kabul ediyor zatenHayatım boyunca hep çalıştım.Şu 3 aydır kursa gittiğim için mola verdim çalışmaya beynim kaldırmadı haftanın 7 günü full olmayı.
Ama şunu söyleyim çalışırken evim mis gibiydi her akşam işimi yapardım , şimdi 3 aydır öylesine üşeniyorumki.Evde durmak daha tembellik verdi bana
Niye cekememezlik durumuna geliyor ki bu calisan bayan calismayan bayan kim ne cani istiyorsa oyle yapsin calismayanin calisan soyle boyle pis sefil demesi sacma oldugu kadar calisaninda vayy oda kocasindan para dileniyo demeside bir okadar sacmalik sadece dusmanlik yapacak bisey yok yokki bugun evde oturan yarin ise baslayinca yerdiginiz insana saygi duymaya mi baslicaksiniz yada oburu isten ciksa tercih bunlar ya tobe tobe
don almak icin bole kocasindan para alan kadin olmaktansa, sefil olurum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?