- 13 Eylül 2013
- 4.185
- 2.582
- 178
Tamam da ben de şu an okuduklarımdan çalışan bayanların çalışmayanları hor gördüğünü çıkardım mesela.
Hala bir ötekileştirme çabası.Çalışsanız bana ne çalışmasanız bana ne ? Saygıyı yitirdikten sonra kazanılan 2 kuruş paranın ya da yapılan bir yemeğin ne gibi bir faydası olacak size ? Bunu size değil genel anlamda konuşulan ve söylenilen şeyler hakkında söyledim bu arada.
Bana çok kırıcı geliyor bu tür laflar, kimse memnun değildir birisinin eline bakmaktan.Ped değil don parası çıkti bu seferde yazık
Kadın niye çalışsın ki?adam çalışsın.yetmezse daha çok.o da yetmezse daha daha çooook çalışsınMeraktan açıp yazısını okudum. Bir kesit paylaşayım.
At yarışına sokar gibi çalıştırdığımız,sınavlara hazırladığımız kızlarımız hangi ideallerin,hangi hayallerin kurbanıdır?Kızının sınavı kötü geçti diye ağlayan anne hangi modern baskıcının oyuncağıdır?
Şoklardayım...
Valla ben hic bir zaman gormuyorum, kendi adima konusayim. Hor gorenleri savunmak bana dusmez.
benim tek istedigim herkesin birbirine kirici olmadan konusmasi, ve birbirini suclamamasi.
Herkes kendi hayatini ovebelilir, ama baskasina kaka tutu demesin valla.
Cunku calisan bayan olarak ben cok incitildim deyisik zamanlarda, hem de en hassas yanimdan.
Tercih meselesi diyorsunuz yazdiklarinizla celisiyorsunuz.don almak icin bole kocasindan para alan kadin olmaktansa, sefil olurum..
calismayan bayanlarin kilif uydurmasindan baska birsey deil..
tercih meselesi isteyen calisir isteyen calismaz..
Kadın niye çalışsın ki?adam çalışsın.yetmezse daha çok.o da yetmezse daha daha çooook çalışsın
Bugün çok sinirliyim.üst üste geldi sanki anlaştılar yaa.Çalışan kadın batıyo bunlara.face de iki arkadaşımda çalışan kadınla ilgili cahide sultan mıymış bilmem neymiş onun yazısını paylaşmışlar.sonra da yorumlamışlar!çalışan kadının evi pismiş,çalışan kadının çocuğu sefilmiş.çalışan kadının evinde huzur yokmuş,aldatmalar bu yüzden artmış.utanmasalar çalışan kadın sevişemiyor yorgunluktan dicekler! yok anam çatlayın patlayın evim miss gibi.evimde huzurum var.çatır çatır da sevişiyorum çatlayın.tembellikten aşağılık duygusundan çalışan kadına saldıran benden cevabını misliyle alır.ki verdim de. ohhh beee
Sizin o yapıda bir insan olmadığınızı anladım zaten yorumlarınızdan ama bazı arkadaşlar bize kötü söz söylenmişse biz de kötü söz söyleriz mantığıyla yaklaşıyorlar olaya ve genelliyorlar insanları.
Cahide hanımı severek, beğenerek takip edenlerdenim...
bu forum da (özellikle belirli bir kitle tarafından ) sevilmemesi de hiç şaşırtmadı..
her zaman ki kk kadınları...
boşver dostum herşey hasetliklerinden...
evim pasaklı arkadaş benim..
sile batıra oturuyorum, pek de memnunum halimden..
çok sıkılırsam temizlikçi çağırıyorum..
sabahtan akşama ziv ziv ev temizleyin durun siz, bizim için kafa yormayın..
Kadın niye çalışsın ki?adam çalışsın.yetmezse daha çok.o da yetmezse daha daha çooook çalışsın
Cahide hanımı severek, beğenerek takip edenlerdenim...
bu forum da (özellikle belirli bir kitle tarafından ) sevilmemesi de hiç şaşırtmadı..
her zaman ki kk kadınları...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?