Derdiniz ne ki?

ben ev hanımı oldum...hiç çalışmadım....ama kızım çalışan kadın....ve ben bundan sonsuz mutluluk duyuyorum....her sabah takım elbiselerini giyip.. arabasına binip... işine gittiğini gördüğümde Allaha bin kere şükrediyorum....bu duruma gelmesi için okuluyla, dershanesiyle,öğretmeniyle az uğraşmadım....bugün ölsem gözüm arkada kalmaz....hem onunla, hem kendimle gurur duyuyorum....o yazıyı bende okudum...hiç bana uymaz.....üstünde düşünmedim bile....

Bi de şey vardı geçmişteki konularda yapılan yorumlardan,birisi yazmadan ben yazayım, biz çalışmayan kadınlar ped paramızı bile kocamızdan alırken utanmıyormuymuşuz :KK57:

Bu tür yorumlar gelmesin nolur, çok kırıcı oluyor.

Siz yazmadan yazdılar zaten "don paramızı bile kocamızdan aldığımız"
Çalışanlara yorum yapıldığında gucune gıdenler çalışmayanları istediği gibi yerin dibine sokabileceğini duşunuyor malesef
Herkes empati yapabilse hiç sorun kalmaz sanırım

ben alintiladigin yorumumu kumraltina yapmistim.
niye ustune alindin o hesap sana ait deyilse , sana mi sorucam uyelik almayi diye ?

ayy cevap bile vermicem inanır mısın havamda değilim ...Sarcak başka birini bul ,ayrıca dön ve kumrulatına mı yapmışsın kime yapmışsın iyice oku ..Ya da uykun geldiyse yat error vermeye başlamışsın çünkü ...

50 - 60 yaslarina gelmis , gencligin de simdi tarlalarda, bag bahcelerde karı koca calisan ; o yaslarina ragmen bogazindan helal lokma gecsin diye canla basla ugrasan ciftlerimizi neden yok sayiyoruz ?

Simdi boyle bir yasantisi olan kadin evine mi bakmiyormus..
Yemek mi yapmiyormus.. Vs vs..

Hayir..
Hangi yasta olursa olsun , ciftlerin birbirine karsi guveni, anlayisi olmali..

Calisan kadinda evine geldiginde aksam yemegini yapiyor,evde oturan kadinda..
Calisan kadinda cocuguna kocasina zaman ayiriyor , evde oturan kadinda..

Butun olumsuzluklarin nedeni sadece bu sanki..

Benim çevremde de çalışmayan çok kadın var.hiç beni aşağıladıklarını görmedim.ama böyle numunelik çıkıyor.Banane çalışmazsa çalışmasın.diğer çalışanların da çalışmayana ne faydası ne zararı var.ama çalışanı kötülüyorsa ben bunda içten bi kıskanma hasetlik ararım.zira daha zor olan hem çalışıp hem evine yetebilmektir

calismayan bir bayan calisan kadinin neyini kiskansin :KK70:
yapmayin hanimlar
bence calisan hanimlarimiz calismayanlari kiskaniyor hatta asagiliyor gördügümüz üzere
calismayan hanimlar en fazla yok cocugunuzla ilgilenin vs gibi tavsiyelerde bulunur iyilik anlaminda
durduk yere ne calisiyorsun diye ortaya laf atmaz herhalde degilmi
umrunda olmaz zaten..

herneyse bu konuda cok tartisma cikiyor buralarda
:KK55:

Bu Cahide denilen kadinin cocugu var mi merak ettim?
Bunun elinde kiz cocugu da erkek cocugu da olsan isin zor yani. Kadinlara ikinci sinif vatandas muamelesi yaptigi belli de, bir yerde "erkek calismali, yetmiyorsa daha da calismali, daha da " filan dediyse... Hayir, insan boyle bol kese konusabilir mi kendi oglunu dusunerek merak ettim sadece.

hani her fikre saygı derler ya haberiniz var mı?
sanırım yok...

buradaki ilk mesajımda parantez içerisinde bahsettiğim belirli kitle ile aynı düşünmüyorum diye forumdan neden faydalanmayayım ki?
komik...

hayırlı geceler..

Canim, belirli kitle diyorsun, ama sonra tipik kk kadinlari diyorsun.
O kk kadinlarininin icinde ben de varim ve tabi ki de ustume alindim.
Sonra da ben belirli kitle dedim diyorsun.
Kusura bakma ama biraz cevir kazi yanmasin olmus senin ki.

Bu arada dini seven ve yasayan sadece cahide hanim deyil.
Guzel seyler yapiyor, ben takip ediyorum, ama uslubunu cok yanlis buluyorum.
Beni bile incitip irrite edebiliyorsa, baska kalplerde yaptigi tahribati Allah sorar birgun.
Internete canimizin her istedigi seyi yazip dokemeyiz.
USLUP herseyden once.

ayy cevap bile vermicem inanır mısın havamda değilim ...Sarcak başka birini bul ,ayrıca dön ve kumrulatına mı yapmışsın kime yapmışsın iyice oku ..Ya da uykun geldiyse yat error vermeye başlamışsın çünkü ...
Neden sinirlendiniz arkadaş sizden alıntı yapmamış ki diğer bayandan alıntı yapmış,diğer bayandan alıntı yaptığı gözüküyor zaten.

mobildeyim alintilayamdim sayin edebiyat ogretmeni.
sendenmi cekinip lafi dolandiricam? bak goruyomusun yakalandim sobe..

Bunun elinde kiz cocugu da erkek cocugu da olsan isin zor yani. Kadinlara ikinci sinif vatandas muamelesi yaptigi belli de, bir yerde "erkek calismali, yetmiyorsa daha da calismali, daha da " filan dediyse... Hayir, insan boyle bol kese konusabilir mi kendi oglunu dusunerek merak ettim sadece.
Ya tuzu kuru atıyor işte. Yemek buharı dokunmuş mudur ki böyle konuşuyor : ) sen sağlıkcısın bilirin :KK48:

Benim ananem ogretmen. Onun annesi terzi. Onun annesi de disciymis. Kadinlarin dislerini cekermis. Ben eskilerdrn meslegi olmayan kadin bilmiyorum cevremde. Babanemler ciftciymis. Esek gbi tarlada calisirmis. Ama nedense annem ev hanimi. Siz niye kadinlarin yeni yeni is hayatina girdigini dusunuyosunuz. Kadin hep evi gecindirmistir. Sonradan kadinin calismasi bur donem ayip sayilmis. Simdi kirdik neyse ki o sacma zihniyeti tekrar.

Avra, 4 tane sanirim.
Hata yapiyor, malesef.
Ama ben kotu niyetli oldugunu dusunmuyorum, sadece her dogru bildigini cani istedigi sekilde soylemesi gerektigini dusunuyor.
Halbuki verdigi mesaj sadece kendisi gibi dusunenler tarafindan aliniyor.
Kendisi gibi dusunmeyenler irrite oldugu icin tamamen kapatiyolar kendilerini.
Malesef durum o.

50 - 60 yaslarina gelmis , gencligin de simdi tarlalarda, bag bahcelerde karı koca calisan ; o yaslarina ragmen bogazindan helal lokma gecsin diye canla basla ugrasan ciftlerimizi neden yok sayiyoruz ?

Simdi boyle bir yasantisi olan kadin evine mi bakmiyormus..
Yemek mi yapmiyormus.. Vs vs..

Hayir..
Hangi yasta olursa olsun , ciftlerin birbirine karsi guveni, anlayisi olmali..

Calisan kadinda evine geldiginde aksam yemegini yapiyor,evde oturan kadinda..
Calisan kadinda cocuguna kocasina zaman ayiriyor , evde oturan kadinda..

Butun olumsuzluklarin nedeni sadece bu sanki..

evet nedense "çalışan kadın" deyince ilk akla gelen üzerinde Versace, elinde Latte, altında Audi olan plaza çalışanı falan herhalde :27:

Yazik gercekten..
Kendi gibi dusunmeyip, kendi gibi yasamayana ne guzel saydiriyor bazilari..
Siz cai$saniz ne cali$mayip ev hanimi olsaniz ne?
Once biraz saygili olmayi ogrenin.

Kimsenin kimseyi yargilama hakki olmadigini, herkesin saygi ve hosgoru icinde yasayabilecegini malesef hala anlayamadik.
Herkes istedigi hayati yasamakta ozgurdur.
Ister calisir, ister calismaz.
Calistigi icin evi pislik icinde ya da cocuklari ilgisiz olacak veyahut calismadigi icin esinden para dilenip, evde yan gelip yatacak diye bir kosul mu var?
Her ikisininde zorluklari ve kolayliklari var elbet.
Fakat calisan kadinla, calismayan kadinin durumlari birbirinden tamamen farklidir, kiyaslanamaz!!
Lutfen artik bayanlar, evlat yetistiren anneler olarak ilk once hemcinslerimizi kirmamayi ogrenelim..

Back
X