Derdiniz ne ki?

Hic sorma elmayra ben 21 aydir evdeyim isteyken daha az yoruluyormusum....hergun sil supur toz al kucuk cocuk var hadi temiz olsun toz cop olmasin,ona yemek yap bize yemek yap,tum gun koridorda bir saga bir sola kostur,evdeyim diye temizlikci almak sacma geliyor ama artik yetemiyorum....kac hafta sonra bugun ilk defa tek basima disari ciktim kizim olmadan...calisan olmakta,ev hanimi olmakta zor....ama hemcinsinden don parasini bile kocasindan istiyoru duymak daha zor....
Kesinlikle katılıyorum sana evde olmak calısmaya alısan hanımlar icin cok cok zor, asmuyu tanırım, öyle demek istemedi aslında ama yanlış ifade etti kendini.

Bu Cahide denilen kadinin cocugu var mi merak ettim?
Bunun elinde kiz cocugu da erkek cocugu da olsan isin zor yani. Kadinlara ikinci sinif vatandas muamelesi yaptigi belli de, bir yerde "erkek calismali, yetmiyorsa daha da calismali, daha da " filan dediyse... Hayir, insan boyle bol kese konusabilir mi kendi oglunu dusunerek merak ettim sadece.
yanlış anlaşılmasın onu cahide söyledi demedim.bu kişilerin zihniyetine göre erkek çalışmalı.kadın yerine daha da fazla çalışmalı

Yazıyı okumadım ama dediğiniz gibi ise sözkonusu kadın zaten çalışıyormuş ya işte.

Yemek tarifleri yayınlıyor, izleyeni, okuyanı vs var demek ki. Reklam geliri de vardır.

Hepsini yapabilmek için en az part-time iş kadar zaman da sarfediyordur mutlaka.

İş işte bu.

Bazı şeyleri hiç anlayamıyorum.

İsteyen çalışır, istemeyen çalışmaz... Herkes tercihiyle yaşar... Kime ne?

Herkes dağılsın hadi,mapıs damlarına düşmeyin gecenin bi yarısı...
Ben de Aşk-ı Memnu'daki Firdevs Hanım gibi zıbarayım erkenden.
Üç günlük dünya,kimsenin kalbini kırmayın hanımlar.
Herkes kalbinin ekmeğini yer,hepinize kucak dolusu sevgiler.

Hmmm ben sizi hatırladım. Siz feminist olduğunu düşünen üyesiniz. Evde oturup, çalışmak istemediğinizi belirtmiş sonra da ''Çok feminist miyim neyim ayol'' demiştiniz. Biz kelimenin anlamını bilenler olarak da boyle :KK57::KK57::KK57: kalmıştık.

Kadınlar kulübüne girebilecek kadar internet kullanan birinin kelimelerin anlamlarını araştırmaması, üstüne bir de ahkam kesmesi çok komik oluyor :)

Ha bir de 'sahip olması gereken' haklarını savunan kadınlara feminist diyorlar ya, hastasıyım bu zihniyetin.

Bu ülke böyle zihniyetle bir adım bile ileriye gidemez. Klasik KK kadını senii :)

Herkes dağılsın hadi,mapıs damlarına düşmeyin gecenin bi yarısı...
Ben de Aşk-ı Memnu'daki Firdevs Hanım gibi zıbarayım erkenden.
Üç günlük dünya,kimsenin kalbini kırmayın hanımlar.
Herkes kalbinin ekmeğini yer,hepinize kucak dolusu sevgiler.

Katya sütünü getiriyor Sevda içmeden yatma :27:

Yazıyı okumadım ama dediğiniz gibi ise sözkonusu kadın zaten çalışıyormuş ya işte.

Yemek tarifleri yayınlıyor, izleyeni, okuyanı vs var demek ki. Reklam geliri de vardır.

Hepsini yapabilmek için en az part-time iş kadar zaman da sarfediyordur mutlaka.

İş işte bu.

Bazı şeyleri hiç anlayamıyorum.

Dogru tespit.
E otursana evinde o zaman kadin? Babanin hayrina mi yemek tarifi yayinlayip bir de yazilar yaziyorsun degil mi ama? Kendisiyle celisiyor demek ki, iyi yakalamissiniz.
Biri o kadina oyle dememis mi hic? Hayret.
Savundugunu kendi yasasin once. :KK14:

Bosverin bu zirtolari ya, prim vermeyin , daha unlu etmeyin soyle tipleri.

Dogru tespit.
E otursana evinde o zaman kadin? Babanin hayrina mi yemek tarifi yayinlayip bir de yazilar yaziyorsun degil mi ama? Kendisiyle celisiyor demek ki, iyi yakalamissiniz.
Biri o kadina oyle dememis mi hic? Hayret.
Savundugunu kendi yasasin once. :KK14:

evinden yaziyor ama. Fark o. Bizse disarda calisiyoruz.

Ooowww ortalik karismis... Böyle basit bi konuda nasil beceriyoruz biz kadinlar bunu :KK64:
Vallah ben her iki taraftan sayilirim, hala annelik izninde oldugum icin suan evdeyim, aslinda calisiyorum ama haftanin tek iki günü, yakinda saltanatim bitecek... Ilk oglumdada iki sene evde kalmistim, sonra yavastan basladim... Vallah evdeken calismak istiyorum, calisiyorkende evde kalmak istiyorum.... Bi ortasini bula bilsem... Ama su cok dogru, evdeyken bi tembellik cöküyor, birakin ev temizlemeyi, disari gidip gezesim gelmiyor, koltuga yapisip kaliyorum, temizlige bi baslarsamda bol vakitten biti veriyor eeee sonra yinebi can sIKintisi... Ama calisiyorkende beynimde isler büyüdükce büyüyor, ama evim pis olmuyor gayette temiz ve toplu oluyor, üstelik iki cocukla...buarada onlarda sefil degil aksamlari bolca vakit geciriyoruz, biton aktivitemizde var spor gibi mesela... Eeee evdekende zaten okulda kreste oluyorlar , sanki calismayinca 24 saat cocuklarlami ilgileniyoruz.... Bosa tartismalar....Ahhhh bi Piyango ciksada istedigimde calisip istemedigimde evde tembel tembel otursammmm....:KK14:

Son düzenleme:
evinden yaziyor ama. Fark o. Bizse disarda calisiyoruz.
Farketmez. Evden calismak diye bir kavram da var zira. Hatta bu isten para kazanmasa bile farketmez. Oturup kocasina hizmet edecegine milletle niye zaman harciyor? Onun neyineymis isim yapip, meshur olup bir kisim kadina yon vermek? O kadar iddiali laflarina, yaptigi isler fazla degil mi? Otursun konu komsusuyla konussun bunlari. Meshur olmasina gerek yok.
Artistlik yapmasin. :p

Valla hem işte hem evde çalışıyorum sabah kızı kreşe bırak ordan işe git akşam kızı al eve gel yemek hazırla sofrayı topla spora git spordan gel bi sonraki günün yemeğini yap Evi toparla kızı yatır çamaşırları makinaya at Eşinle ilgilen ojelerini sil yenilerini sür sonra uyu şimdi benim evimde yemegimm var, huzurum var, sevişiyorumda, evimde temiz Cahide gelsin görsün yani insan istedikleri sonra oooo herşey olur çalışıp çaluşmamakla ne alakası var!

ev temiz olsa kimene pis olsa kime ne ? her gün aynı masa da yemek mi yiyoruz , her gün benim yatağım da mı yatıyor bunu söyleyen kişi ... benim evim temizliği de pisliği de beni ilgilendirir
hayır madem ev temizliğine bilmem neyine dikkat eden kadın otursun evinde , alsın eline çayını kahvesini kendi evini seyredip dursun :KK14:
hem çalışan kadınım hem pisim , değmeyin keyfime , zoruna mı gitti gardaşşş:KK53:

Back
X