Derdinizi Kime Anlatıyorsunuz?

genelde kızımla dertleşirim, o yoksa yanımda kedi kızıma anlatırım, cevaplayamaz ama güzel dinler. gözümün ta içine bakar. başını gelir başıma sürer.
bazen de bir bakıyorum kendi kendime konuşuyorum.
birkaç kere burada anlatmayı düşündüm, çok güzel dertleşenler olduğu gibi arada çıkıntılar da çıkıyor üşendim.
akıllanıp çevreme anlatmayalı çook uzun zaman oldu. kimle sıkıntımı paylaştıysam mutlaka gün geldi yüzüme vuruldu. alıştım artık ben de kimsenin derdini dinlemiyorum.
 
Günaydın.
Her derdimi,her mutluluğumu önce Allahıma arz ederim,sonra kocama açarım.
Ağlarım,gülerim,kızarım.


Burayı da çok severim. Hayatımın hemen her anındaki önemli noktaları hep burada paylaştım.

Son zamanlarda Allahım beterinden saklasın var yine içimin yangınları,yazacam,anlatacam da şimdi doğru zaman değil daha dökülemiyorum galiba...

Allahım herkesin derdine derman versin en yakın zamanda inşallah.
 
dert anlatmaktan çok dert dinlemekten korkuyorum ucu sonunda bana dokunuyor nasıl oluyorsa :D hayırdır bir sorun mu var diye asla sormam insanlara benim yüküm bana yetiyor
 
33 yaşındayım beş yaşımdan beri birlikte olduğum bir dostum var. İlkokulda tanıştık ve hala sürüyor arkadaşlığımız. Allah daim etsin. Ona anlatırım. Sadece dostum olduğu için değil, objektif yorumlar yaptığı ve gerektiğinde beni de eleştirdiği için. Sadece derdimin muhatabı olan diğer insanları eleştirip bnei yüceltseydi ona da anlatmazdım.

Bir de buraya yazarım köşeye sıkıştığımda. Zira birkaç istisnayı saymazsak çok yerinde, objektif yorumlar geliyor. Derde bağlı bir de. Çözümü olmadığını ya da çözümün sadece bende olduğunu düşündüğüm derdi kimseye anlatmam. Kafa karışıklığından başka işe Yaramaz çünkü. Yaşla da alakalı derde bakış açımız. Zira ben artık dert çok büyük değilse, hayatımı çok etkilemiyor ise "aman geçer zamanla" diyor ve önemsemiyorum.
 
aaa bende öyle valla neden böleyiz acaba :)
Anlaşılmadığımı düşündüğüm için ben öyleyim . Benim için çok önemli olan sorunu karşımdaki çok hafife alınca, anlattığım için pişman oluyorum . Böyle böyle anlatmamaya başladım. Ha birde anlattığın şey gün gelip yüzüne vuruluyor.
 
Back
X