ben boschun modelini kullanıyorum, gayet memnunum.
buzluk yukarda olunca arkada kalanları göremiyorsun, buz gibi yerde uzun süre aramak gerekiyordu.
boyum uzun olmadığı için sorun yaşıyordum ben.
altta çok rahat geldi bana, kocaman iki tane çekmece, her şey elimin altında.
buzdolabının en üst rafı tencereler için geniş hacimde, oraya büyük tencereleri koyduğum için görmek ve almak kolay oluyor.
annem de benim buzdolabımdan almak istiyor, kendisi çok pişman diğerinin kullanımından, arçelik kullanıyor.
yenı cıkan bı urun oldugu ıcın ındırımlı satısı vardı bende ceyızıme aldım guzel bı tercıh yapmıssın
Alınacak tek marka Bosch bence.Bende dondurucusu aşağıda olanından aldım çok pratik.İstediklerim hep elimin altında diğer dolaplarda eğilmek gerekiyor ve çok kalabalık görüntü oluyor
benimde buzdolabım arçelik ve gardrop tipi.dondurucusu altta.çok memnunum.çünkü dondurucu sürekli kullanılmıyor.esas kullanmam gereken yerdeelimin altında.sana da bu tip buzdolaplarını öneririm.
kesinlikle güzel olduğunu düşünüyorum. boyum hizasında sık kullandığım rafların olması daha mantıklı. oldum olası sebzelikten eğilerek bir şey almaktan hoşlanmamışımdır ya da dondurucuda bir şey ararken parmaklarımın üzerinde yükselmekten :) tam türk kadınlarına göre... kabul edelim ki bizim için fazla yüksekler :)
annemdeki dolap öyle ben alışamadım ama annem cok memnun mantıklı tarafıda var ama alısma meselesi işte
Benim buzdolabımda böyle. 1 yıldır kullanıyorum çok memnunum. Hem dondurucu altta olduğu için sebzelikteki sebzelerin ömrü uzun oluyor. Uzun süre bozulmuyor.
Teşekkürler arkadaşlar tavsiyeleriniz doğrultusunda almaya karar verdim geçen hafta inceliyemedim ama bu hafta muhakkak gidip inceliyeceğim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?