Buzdolapları ve Derin Dondurucular Derin Dondurucusu Altta Olan Buzdolabınızdan Memnun musunuz?

Boschun dolunay soysert ve sinan tuzculu reklamında ilk defa görmüştüm, çok hoşuma gitmişti, ileride evime böyle bir dolap almayı istiyorum demiştim. Ozaman çevredekilere çok saçma gelmişti öyle bir buzdolabı ama kullanımı yaygınlaştıkça aslında daha iyi olduğu görülüyor. Tabiki yinede bir arkadaşın dediği gibi alışkanlık meselesi. Bizde bakıyoruz şu sıralar, ama fiyatları biraz pahalı geldi, o yüzden boschtan vazgeçmek zorunda kaldık. Grundig de bir model varmış ama kullanan varmı acaba çevrenizde?

whirpool un kombi modelini kullanıyorum,4 yıl olcak çok çok memnunum,buzluğu altta ve çok geniş,sebzelik üstte,en çok kullanılan yerlerden biri olan sebzelik için eğilmek çok saçma,ama buzluk daha az kullanılıyor,tencere falan tabiki de sığıyor üst kısmı da baya bişi alıyor,derin yani

benimde merakım vardı tepetaklak buzdolaplarına geçen sene evlendiğimizde bosch dan aldık.... ama pek memnun değilim... buzluk kısmında sorunum yok ama normal buzdolabı kısmı sanki dar gibi yani bi tencere koymaya çalıştığımda en üst rafa koyabiliyorum o da garip oluyor rafların yerini değiştireyim dedim o zaman bi raf boşa çıkıyor oda işime gelmedi...

yani açıkcası keşke normal buzluklardan alsaymışım dedim....

benim buzdolabımın buzluk kısmı altta ve o kadar memnunum ki anlatamam. üst tarafın genişliği de çok hoşuma gidiyor. kesinlikle tavsiye ederim.

benim buzdolabım da sıemens'ın kombi modelinden çok memnunum kullanımı çok rahat.Dolabın her yerine kolayca ulaşabiliyorsun.Ayrıca üst kısmında da hiç birşey bozulmuyor. Uzun süre taze kalıyor.Ama alacak olanlara tavsiyem dondurucusu iki çekmeceli olanlardan alın.İki çekmecelilerin üst kısmı daha geniş oluyor altta üç çekmece olunca üst kısım daralıyor.Ben alırken en çok ona dikkat ettim.

Ben aldım pişmanım
Raf araları dar en üst rafa ulaşamıyorum(
Şimdi değiştirme yolları arıyorum kara kara
Yeni çıkan low frost serisinden almıştım hiç beğenmedim

Ben aldım pişmanım
Raf araları dar en üst rafa ulaşamıyorum(
Şimdi değiştirme yolları arıyorum kara kara
Yeni çıkan low frost serisinden almıştım hiç beğenmedim

sen hangi modelini almıştın? evet dar oluyor genelde bir sürü çekmecesi falan olunca bişeye yaramıyor

ben de merak ediyorum bu buzdolaplarını...kombi tipi buzdolabı deniliyomuş, sürekli yere eğilmektense sebze meyve için, bu çok ideal bi seçim...

Kesinlikle Tavsiye ederim Ben Arçeliğin dediğin modelini Kullanıyorum. Oldukçada Kullanışlı

Ben de arçelik kombi buzdolabı kullanıyorum. Çok memnunum. Dondurucusu daha geniş ve altta olunca sürekli eğilmek zorunda kalmıyorum. Çünkü soğutucu kısım daha çok kullanılıyor. En üst rafa ulaşırken biraz zorlanıyorum boyum çok uzun olmadığı için ama iterek arkaya koyabileceğim kaplar ve tencereler, kalıp halindeki şeyler dolduruyor orayı da.

bende Bosh un kombi modelini kullanıyorum inanılmaz memnunum, herşey elinin altında oluyor nede olsa buzluk kısmı daha az kullanılıyor. ilk istediğimde çevremdekiler kullanışlı olmaz demişlerdi bende sonra buzdolobı bozulan hemen benimkinden aldı.

bizde siemens kg 57 nal22n almayı düşünüyorz no frost ergocool soğutucu diyor ergocool ne demk bilen varmı bide sizce nasıldır kullanıp memnun kalan vramı acaba lütfen yazarsanız sevinirim

Ben elektrolux kombi tipi kullanıyorum, derin dondurucu kısmının aşağıda olması bence çok kullanışlı, ama elektrolux almasaydım diyorum..

bende vestel kombi tipi kullanıyorum ve çok memnunum...çoğunlukla üst taraf kullanıldığı için eğilmek zorunda kalmıyorumama en güzel tarafı da soğutması harika...

bosch un klima tipini kullanıyorum ben de. Kesinlikle çok kullanışlı ve güzel donduruyor soğutuyor çok memnunum

bende bosch dondurucusu altta olan kombi buzdolabndan kullanıorum oldukça memnunum..
memnun kalacağınıza eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…