• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Derin düşünceler içindeyim nette alışverişe karşı ;)

tse

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2015
1.374
1.266
133
37
Net üzerinden nişan , nikah için elbise alan var mı ? Denemeden ,hayır ben bi kaç defa aldım ama başkasının düğünü için filandı güzel oldu , olmazsada önemsemezdim pek alıp memnun olan var mı ? Kimisi denemden olmaz diyor risk diyor vs vs ..Bende şöyle bişey var kıyafet alırken denemek hiç tarzım dil beğenirim cuk olur üzerime zorsunuyorum ki sevmem bide ? Sizce iyi fikir mi güzelll bayanlar ;) Bide nette daha hoş modeller var gezdiğim yerlerde hep aynı model ve anasının nikahı kadar paralar ;) Nette güvenilir sitelerden bazı markalar cidden iyi oluyor risk mi yaw ... ;)

Net üzerinden nişan , nikah için elbise alan var mı ? Denemeden ,hayır ben bi kaç defa aldım ama başkasının düğünü için filandı güzel oldu , olmazsada önemsemezdim pek alıp memnun olan var mı ? Kimisi denemden olmaz diyor risk diyor vs vs ..Bende şöyle bişey var kıyafet alırken denemek hiç tarzım dil beğenirim cuk olur üzerime zorsunuyorum ki sevmem bide ? Sizce iyi fikir mi güzelll bayanlar :KK66: Bide nette daha hoş modeller var gezdiğim yerlerde hep aynı model ve anasının nikahı kadar paralar :KK66: Nette güvenilir sitelerden bazı markalar cidden iyi oluyor risk mi yaw ... :KK66:

Beden sıkıntınız yoksa bence gayet de güzel olur.
Eğer ki fransız bağlı elbise falan alacaksanız beden bile sorun olmayabilir :)

Nişanlığımı kendim deneyerek beğendim ama bir tadilat yapılacaktı üzerinde, yaptılar nefret ettim.
Eğer hiç bir değişikliğe gerek kalmayacak bir model seçtiyseniz hiç sorun olmaz.

kendi nişanın yada nikahın için mi alacaksın daha zaman varsa ve beden problemin yoksa al iade edersin nette daha kaliteli ve ucuz ürünler bulmak mümkün dediğin gibi mağazalarda dünya para elbiseler

Beden sıkıntınız yoksa bence gayet de güzel olur.
Eğer ki fransız bağlı elbise falan alacaksanız beden bile sorun olmayabilir :)

Nişanlığımı kendim deneyerek beğendim ama bir tadilat yapılacaktı üzerinde, yaptılar nefret ettim.
Eğer hiç bir değişikliğe gerek kalmayacak bir model seçtiyseniz hiç sorun olmaz.
Yaa burada denedim hepsi aynı tarz hemen hemen nette bakıyorum değişik güzel modeller var ve indirimde ;) genelde getirdiklerim oluyor uygun hemde böyle durumlarda paraya acımam ama nettekilerde çok hoşuma gidiyor.

kendi nişanın yada nikahın için mi alacaksın daha zaman varsa ve beden problemin yoksa al iade edersin nette daha kaliteli ve ucuz ürünler bulmak mümkün dediğin gibi mağazalarda dünya para elbiseler
Aynen öyle mağazada deniyorum 750 .800 arası balık abiyler aynı model daha güzeli nette 200 en fazla 300 aradaki farka bakar mısın başka şeyler yapılabilir bide aile arasında olacak o yüzden .

Yaa burada denedim hepsi aynı tarz hemen hemen nette bakıyorum değişik güzel modeller var ve indirimde :KK66: genelde getirdiklerim oluyor uygun hemde böyle durumlarda paraya acımam ama nettekilerde çok hoşuma gidiyor.

Özellikle marka elbiselerde sorun yaşanacağını düşünmüyorum.
ancak iadeyi sorun yapmayan bir site tercih etmelisiniz.
Keşke ben de sizin gibi düşünseydim zamanında :(

Hangi sitelerden bakıyorsunuz elbiselerinizi?
Bende sürekli bakıyorum bir türlü cesaret edemedim almaya.

Aynen öyle mağazada deniyorum 750 .800 arası balık abiyler aynı model daha güzeli nette 200 en fazla 300 aradaki farka bakar mısın başka şeyler yapılabilir bide aile arasında olacak o yüzden .
hele aile arasında olacaksa başka bir yere de giyebileceğin tarzda kıyafet al derim valla abiyeye verilen paraya acıyorum şimdiki aklım olsa aşırı abiye almaktan kaçınırdım dolaplar abiye kıyafetle doluyor

Özellikle marka elbiselerde sorun yaşanacağını düşünmüyorum.
ancak iadeyi sorun yapmayan bir site tercih etmelisiniz.
Keşke ben de sizin gibi düşünseydim zamanında :KK43:
Evet ona dikkat ediyorum .Çok fark oynuyor ya arada 750.800 nere 200.300 nere hemde bi kaç saat için.Her türli ogün güzel olunyor zaten ;) elbiye yüklenen parayla daha başka şeyler yapıp güzlleştirebilirm düşüncem böyle

Hangi sitelerden bakıyorsunuz elbiselerinizi?
Bende sürekli bakıyorum bir türlü cesaret edemedim almaya.
Modagram ve tozlu hoşuma gidiyor ve bi kaç kez daha getirttim yerleri çok iyi ve şuan bak uygun yanii.Netten alıcam sanırım şeyde güzel çağla şikelin koleksiyonu milla yeri güzelll araştıryorum yinede ;)Çok fark varya

hele aile arasında olacaksa başka bir yere de giyebileceğin tarzda kıyafet al derim valla abiyeye verilen paraya acıyorum şimdiki aklım olsa aşırı abiye almaktan kaçınırdım dolaplar abiye kıyafetle doluyor
aynen öyle benmde elbiselerim çok hepside 1 kez giyilmiş içim gidiyor bi hevesle alıyorum başka giyemiyosun ki.2.3 saatlik içn böyle düşünüyorum valla.

Evet bide mağazalarda uçmuş ya kalem elbise baktım adl çok begenirm 250 diyo nette bakıyorm en falza 80 güzelde abiler aynı kezaa uygun bulim diyorum güzel bişeyler .Bazı arkadaşlar aklımı karıştırdı risk risk ne riski ya vucdları orantısız belkim ;)

Ben nişan elbisemi internetten aldım ve cuk oturdu üzerime.. Yalnız abiyelerde değişim şartları farklı oluyor, iyice araştırıp alın.

Eger zamanin coksa netten al tabiki olmazsa aynen iade ve cok kolay. 2-3 gun icinde geliyor genelde. Hem cesitler cok ve daha guzel :)

Net üzerinden nişan , nikah için elbise alan var mı ? Denemeden ,hayır ben bi kaç defa aldım ama başkasının düğünü için filandı güzel oldu , olmazsada önemsemezdim pek alıp memnun olan var mı ? Kimisi denemden olmaz diyor risk diyor vs vs ..Bende şöyle bişey var kıyafet alırken denemek hiç tarzım dil beğenirim cuk olur üzerime zorsunuyorum ki sevmem bide ? Sizce iyi fikir mi güzelll bayanlar :KK66: Bide nette daha hoş modeller var gezdiğim yerlerde hep aynı model ve anasının nikahı kadar paralar :KK66: Nette güvenilir sitelerden bazı markalar cidden iyi oluyor risk mi yaw ... :KK66:

zamanın varsa al ben hep alıyorum olmazsa geri gonderirsin. eğer ara bir bedenin varsa iki beden al çok beğendiysen işin garanti olsun olmayanı gonderirsin:)

Soz elbisemi netten aldim.kardesimin dugunumde giydigi elbiseyi çinden getirttim.ikisi de cuk oldu. Bunun disinda ceyizimin %90i netten toplandi. Nereden nasil alisveris yapacagini bilirsen internet cennettir. Herseyi yari fiyatina ve abuk sabuk esbaf tripi cekmeden alirsin. Oneririm. Cogu siteyi biliyorum.eger kafana takilan detay olursa etiketle beni veya ozel m. At . yardmci olurm canm

• Beğen
Reactions: tse
bunlar nasıl sizceee

Eklentiler

• b_2fc7cfe3-9b30-4d7e-ab31-6dc14fdeb61c.webp
    b_2fc7cfe3-9b30-4d7e-ab31-6dc14fdeb61c.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 68
  • b_6f2419eb-17a2-4189-8265-abfde3ca0047.webp
    b_6f2419eb-17a2-4189-8265-abfde3ca0047.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 67
  • b_16eeed40-8070-4023-93a2-9b82351c23fc.webp
    b_16eeed40-8070-4023-93a2-9b82351c23fc.webp