Ameliyattan önce istedikleri tahliller nedir? Bagirsaklara bakmak için kolonoskopi şart mi? Ben daha önce yaptırdım. O tahlilleri gostersem bidaha istenir mi?Belirtileri şöyle sıralayabiliriz aslında;
4,5 yıllık evli evliyiz, son 3,5 senedir bebek sahibi olmayı deniyoruz, tüp bebek tedavileri.Sonuç olumsuz
CA 125 denilen bir değer var, o değer endometriozisde yüksek oluyormuş, benimde değerim yüksekti
Benim, kalın bağırsak ve rektumu tutmuş, her ay adet döneminde kuyruk sokumu bölgesinde dayanamayacağım kadar
kötü ağrılarım oluyor, şuan ilaç kullanıyorum yalancı menapoza girdim, ağrlarım yok ama bu seferde menapoza bağlı sıkıntılar
bir ay daha böyle, sonra tekrar ameliyat olmam gerekiyor.
Bakalım daha neler yaşayacağım....
Ben olcam canım Allah ın izniyle subattaDerin endometriozis olup laparoskopi olan var milli??
Nasıl bloke etti. Agrin tamamen geçti miiMerhaba;
En son doktor kontrolüne gittiğimde doktor acil olarak seni ameliyat etmeliyiz dedi. 08 ocakta robotik cerrahi ile ameliyat oldum. Şu robotik cerrahi ne kadar büyük bir nimetmiş, şuan ameliyat olalı dokuz gün oldu çok şükür iyiyim. Doktor yapışıklıkları temizlemiş ancak yaklaşık 5 saat kadar süren zor bir ameliyat olmuş. Benimkisi bağırsakları tutan bir endometriozis, yan bağırsak endometriozisi. Ancak yapışıklık o kadar çokmuş ki doktorum şuan için bağırsağa dokunmadım çünkü büyük bir kısmı çıkarmak gerekecekti ki buda senin şuan için yaşam kaliteni çok etkiler dedi. Tüm yapışıklıkları temizlemiş endometriozisi bloke etmiş. Şimdi sıra bebek tedavisinde, kısmetse inşallah bebeğimizi de kucağımıza alacağız. Bence sende şikayetlerin için iyi bir kadın doğum uzmanına gitmen gerekli. Bu o kadar zor ve uzun bir süreçki Allah hekesin yardımcısı olsun.
Bende Bu ayin sonunda olucam. Ben bekarim ve çok korkuyorum. 8 aydir bittim artk. Senden kolonoskopi istediler miBen olcam canım Allah ın izniyle subatta
Hayır istemediler sen nerde olacaksın ameliyat ıBende Bu ayin sonunda olucam. Ben bekarim ve çok korkuyorum. 8 aydir bittim artk. Senden kolonoskopi istediler mi
AnkaradaHayır istemediler sen nerde olacaksın ameliyat ı
Ben Adana da olcam başkent hastanesinde canımSiz nerde olacaksiniz
Ben Adana da olcam başkent hastanesinde canım[/QUOTE
Benim bagirsklardada yakışıklı var sizin var mi? Onun icin koloniskop yapılması gerekiyor diye biliyorum. Ben daha önce yaptırdım. Bir daha yaparlar mi bilmiyorum
Ben büyük tuvalete çıkarken çok büyük sorun yaşıyorum. Kanayarak çıkıyorum. 7 8 defa üst üste yapıyorum ve karin agrililarim öyle basliyo. Kolonoskopi oldum ama sonuclarmi daha gosteremedim. Doktor da yapisiklik olabilcegini söyledi. Derin endometriozis olup bağırsaklarımda mesanede bobreklerim de tutulum yapabilirmis. Bende böbrek agrisi ben agrisida var.Nasıl. Anladilar yapışıklık olduğunu ki. Bende var mı yok mu bilmiyorum
Cok gecmis olsun canım inşallah güzel sonuçlar alırsın. Rahim filmi çekildi di miBen büyük tuvalete çıkarken çok büyük sorun yaşıyorum. Kanayarak çıkıyorum. 7 8 defa üst üste yapıyorum ve karin agrililarim öyle basliyo. Kolonoskopi oldum ama sonuclarmi daha gosteremedim. Doktor da yapisiklik olabilcegini söyledi. Derin endometriozis olup bağırsaklarımda mesanede bobreklerim de tutulum yapabilirmis. Bende böbrek agrisi ben agrisida var.
Hayır cekmediler. Dogum kntole baslattilar. Basladim agrim kesildi. Ara verince tekrar başlıyor diye su an hapi kesemiyorum . Adet goremiyorum. Ben kastmnuya yaşıyorum burda laparoskopi yapılmadığı için doktorum ankaraya sevk edicek napcklar bilmiyorum. Ne isyiycklerCok gecmis olsun canım inşallah güzel sonuçlar alırsın. Rahim filmi çekildi di mi
Canim rahim filmi çekilsen iyi olur aslında tüplerin durumu görülürdü. Ankara hangi hastaneye gidiceksin. İstanbul a da gidebilirsin bu konuda yucel karaman iyiymiş araştırmalarıma goreHayır cekmediler. Dogum kntole baslattilar. Basladim agrim kesildi. Ara verince tekrar başlıyor diye su an hapi kesemiyorum . Adet goremiyorum. Ben kastmnuya yaşıyorum burda laparoskopi yapılmadığı için doktorum ankaraya sevk edicek napcklar bilmiyorum. Ne isyiyckler
Merhaba arkadaşım, sanırım ismin Betül, benim de ismim Betül :)Ben büyük tuvalete çıkarken çok büyük sorun yaşıyorum. Kanayarak çıkıyorum. 7 8 defa üst üste yapıyorum ve karin agrililarim öyle basliyo. Kolonoskopi oldum ama sonuclarmi daha gosteremedim. Doktor da yapisiklik olabilcegini söyledi. Derin endometriozis olup bağırsaklarımda mesanede bobreklerim de tutulum yapabilirmis. Bende böbrek agrisi ben agrisida var.
Ben engin orala gitmek istiyorum aslında. Çünkü bu ameliyat herkes yapamazmis. Bu is en iyi yapan 3 4 kişi varmış bnlardan biri engin oral mis . Ama bütçe olarak veya zorliyck ffiyatlari varmış. Tam olarak karar veremedim . Yaza nasipse dugunum olcak. Düğünden önce yaptrmali miyim yaptirmamali miyim. Kafam çok karışık ağrılar bu taraftan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?