• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Derin konu

10 yaş araları var babam ile. Ama öyle sandığınız kadar yakın değiliz. Bana kalırsa psikolojik sorunları var ve bana sardı. Ne yazık ki babam da onu dinliyor. Ne yapmalıyım ben? Sert bir mesaj mı yazayım ya da hakaretlere tepkisiz mi kalayım?

Amcayı duyma ama babanı payla

Sen Kocaman adamsın onun bunun lafı ile bu işi oyuncak ettin de

Bu amcan normal değil baba hakaret ediyor sen beni düzgün yetiştirdin vs de az da yağla valla

Amcayı da gözardı et sil mil ne oluyorsa yap

Okuma açma Mail'ini vs tel vs ederse de ben yaşının Ada'mı olmayan anlamadan dinlemeden etrafa saldıran ile muhatap olmam de ve kapa telefonu

Onun fikri değişmez önemli olan babanın bu saçma adamı dinlememesini sağlamak

Amcayı duyma ama babanı payla

Sen Kocaman adamsın onun bunun lafı ile bu işi oyuncak ettin de

Bu amcan normal değil baba hakaret ediyor sen beni düzgün yetiştirdin vs de az da yağla valla

Amcayı da gözardı et sil mil ne oluyorsa yap

Okuma açma Mail'ini vs tel vs ederse de ben yaşının Ada'mı olmayan anlamadan dinlemeden etrafa saldıran ile muhatap olmam de ve kapa telefonu

Onun fikri değişmez önemli olan babanın bu saçma adamı dinlememesini sağlamak
Teşekkür ederim. Benim babamın kafasına girmem gerekli. Sağolun...

karistirirsan herkes karisir burada baba sorunlu boyle bur aileye damat olmak biraz saflik

kiz evi naz evi... diye bakarsa erkek arkadasinin ailesi .... kolayca atlatirsiniz...

erkek arkadasini bu sekilde arayi bulmasi icin kivama getirebilirsin...

umarim en yakin zamanda da atanir.

sevgiler.

Amcası ile çok yaş araları yok mail kısmına yaşlı olarak düşündüğünüz için mi takıldınız anlamadım.
Erkek arkadaşımın arkasındayım fakat babam benim arkamda değil.

Yok yaşli oldugundan degil de maille anlatilacak konu mu bu :KK70: Fiyat teklifi verirmis gibi..

Mail başligi: Izdivacin hk.
CC: alexandrabınbabası@hotmail.com falanmış bi de :KK70:

Neyse geyik yapmayim yorum yapayim
Amcaya da baba ya da sevgiliniz kendini ispat etsin bence. Gitsin efendi efendi derdini anlatsin. Onaylarini alsin. Ha yine de olmazsa rest cekmekten baska careniz yok gibi

Yok yaşli oldugundan degil de maille anlatilacak konu mu bu :KK70: Fiyat teklifi verirmis gibi..

Mail başligi: Izdivacin hk.
CC: alexandrabınbabası@hotmail.com falanmış bi de :KK70:

Neyse geyik yapmayim yorum yapayim
Amcaya da baba ya da sevgiliniz kendini ispat etsin bence. Gitsin efendi efendi derdini anlatsin. Onaylarini alsin. Ha yine de olmazsa rest cekmekten baska careniz yok gibi

Gerçekten de başlık öyleydi...

Anlayacaklarını hiç sanmıyorum.

Babanızı ikna etmeye bakın annenizi kullanın bu aşamada o halledecektir. Siz amca ile muhattap bile olmayın çok asabım bozuldu okurken. Tövbe est. Aklıma bir ton şey geldi. Babanız elbet ikna olacaktır. Ağlayın yalvarın.

Babanızı ikna etmeye bakın annenizi kullanın bu aşamada o halledecektir. Siz amca ile muhattap bile olmayın çok asabım bozuldu okurken. Tövbe est. Aklıma bir ton şey geldi. Babanız elbet ikna olacaktır. Ağlayın yalvarın.

O insan muhattabım değil artık.Onu görmezden gelince canım kızımlı mesajlar atmış. Ruh hastası... Ben ikna olmasını olmamasını umursamıyorum artık. Zaten beni üzdü yeterince. Sadece artık o adamı dinlemesin.

Amcaniz yurt disinda mi yasiyor ? Mail atinca oyle bir izlenim olustu bende :) bizimkiler daha yeni telefonu cozmeye basladilar..
Herneyse tutumu cok yanlis tabiki polis memuru olmak kutsal bir meslek atanamamis olabilir aileler tanisir kaynasirdi bir söz keserdiniz o arada atanmasi olurdu. Polisler kolay ataniyor zaten.. Siz ailenizin her soyledigini anlatmayin sevgilinize araya iyice sogukluk girmesin zamana birakin ortayi bulmaya calisin

Amcaniz yurt disinda mi yasiyor ? Mail atinca oyle bir izlenim olustu bende :) bizimkiler daha yeni telefonu cozmeye basladilar..
Herneyse tutumu cok yanlis tabiki polis memuru olmak kutsal bir meslek atanamamis olabilir aileler tanisir kaynasirdi bir söz keserdiniz o arada atanmasi olurdu. Polisler kolay ataniyor zaten.. Siz ailenizin her soyledigini anlatmayin sevgilinize araya iyice sogukluk girmesin zamana birakin ortayi bulmaya calisin

Atandı polis olarak ama mesleğine bile laf etmiş. Yurt içinde yaşıyor kendisi. Tanıştıracaktık fakat her şeyi yokuşa sürmeyi başardılar.

Atandı polis olarak ama mesleğine bile laf etmiş. Yurt içinde yaşıyor kendisi. Tanıştıracaktık fakat her şeyi yokuşa sürmeyi başardılar.
O zaman sizi ogluna falan mi dusunuyorda kiskandi acaba.. Bir arkadasim tam evlenecekken amcasi vermem de vermem diye tutturmustu .. Meger ogluna almayi planliyormus. Sonra arkadasim evlendi o da dusman catlatir gibi baya guzel bir kizi gelin almisti.. Boyle birsey olmasin

Allahım babamın mail atmayı bilen ve bu yolla herşeye karışan bi amcası olmadığı için şükürler olsun sana. Babanız amcasının etkisinden çıkmalı. Hiçbir aile için iyi bişey değil yönetilebilen baba üzgünüm. Eviniz babanızı annenizi ilgilendirir. Amca kim köpek afedersin.
O kadar da değil !!!

O zaman sizi ogluna falan mi dusunuyorda kiskandi acaba.. Bir arkadasim tam evlenecekken amcasi vermem de vermem diye tutturmustu .. Meger ogluna almayi planliyormus. Sonra arkadasim evlendi o da dusman catlatir gibi baya guzel bir kizi gelin almisti.. Boyle birsey olmasin
Oğlu benden küçük, sanmam öyle bir şey olduğunu. Ama öyle bir şey varsa da yıkarım ortalığı.

Back
X