• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DERİN PLAN YÜZ GERME hakkında her şey (en tecrübeli doktorlar,ameliyat olanlar,olmak isteyenler,başarılı ve başarısız sonuçlar,örnek fotoğraflar…)

Merhabalar bu ameliyattan sonraki görüntünüz mü acaba, nasolabialler neden gitmemiş ki, bakalım ödemden sonra nasıl görünecek,inşallh istediğiniz gibi çok güzel olur.
Ben gözaltı ameliyatı oldum beraberinde, gözlerim hala ödemli. Ben açıkçası anlamıyorum bu nasıl çalışıyor, bir gün kalkıyorum çizgi var, ertesi gün yok, sonra yinede çıkıyor. Belki ödemden kaynaklı, bilmiyorum.
 
Ben gözaltı ameliyatı oldum beraberinde, gözlerim hala ödemli. Ben açıkçası anlamıyorum bu nasıl çalışıyor, bir gün kalkıyorum çizgi var, ertesi gün yok, sonra yinede çıkıyor. Belki ödemden kaynaklı, bilmiyorum.
Sabahları genelde yüzümüz nemsiz olduğu için çizgiler daha belirgin oluyor, sonrasında krem filan sürünce biraz daha azalıyor. Siz daha iyi bilirsiniz tabi.
 
Merhaba, Uzun süredir yazacaktım, ancak zaman bulabildim ve üye olabildim. Yaklaşık 1 yıl kadar önce Dr. Erhan Eryılmaz'a endoskopik şakak, orta yüz germe ameliyatı oldum. Şakaklara yağ enjeksiyonuyla güzel sonuç aldım, kalıcı olmadığını düşünmüyorum. Doğrusu zorlu bir süreçti hemen hemen yüz germe denince akla gelen İstanbul'daki tüm doktorları gezdim diyebilirim, ve karar vermek çok zor oldu. En çok içime sinen, dürüst ve samimi davranan Erhan Hoca'ydı. Hakkında hiç olumsuz yorum duymadım, ayrıca sürekli ameliyat yapıyor. Hastaneye gittiğimde ve kliniğinde sürekli ameliyat yaptığı hastalar vardı. Ameliyat sonrası da her an ulaşabildim kendisine ki, bence bu çok önemli, çünkü çok ağrılı sızılı olmasa da stresli bir dönem. Ve 1 ay - hatta 2 ay şiş ve çok çirkin oluyorsunuz. Ancak ben nazolabial ve boyunu da taktığım için kısa sürede deep plane olmayı düşüyorum kendisine.
Merhaba yaşınız kaç acaba bir de özelden fotoğraf gönderebilirsiniz çok sevinirim orta yüz düşümüyor ve korkuyorum
 
Ben bu doktorları bilmiyorum. Ben Ulaş Bali’ye olmuştum. Karnımdan memnunum, gerçi benim büyük göbeğim yoktu ama kollarda ki dikişler ayrıldı, sanırım dikey olduğu için. Biçimi çok iyi yapıyor Ulaş bey ama ben ona sadece vücut için giderim, yüz için riske girmem, hala o hastanede aşka ama vücut için uygun doktor bence
Merhaba ulaş baliye hangi ameliyatı oldunuz karın germe mi liposuction mı yoksa ikisi birlikte mi
 
Bütün mesajları okudum gerçekten çok zor bir süreç insan heves ediyor ama korkuyor da süreç sonunda nasıl oturacak merakla bekliyoruz forumdaki tüm bilgilendirme ve paylaşımlar için ben de çok teşekkür ederim kendi adıma 🫶🌸 içimden geldi valla bunları yazmak :)
 
Merhaba ulaş baliye hangi ameliyatı oldunuz karın germe mi liposuction mı yoksa ikisi birlikte mi
Karın germe ve belimi inceltmesini istedim lipo yaparak ama lipo hiç başarılı olmadı, tavsiye edemem ama karın germe fena değil. Maalesef dikey dikişleri ayrılıyor, sebebini bilmiyorum, ay sonu gidecek kendisiyle görüşmeye.
 
Bütün mesajları okudum gerçekten çok zor bir süreç insan heves ediyor ama korkuyor da süreç sonunda nasıl oturacak merakla bekliyoruz forumdaki tüm bilgilendirme ve paylaşımlar için ben de çok teşekkür ederim kendi adıma 🫶🌸 içimden geldi valla bunları yazmak :)
Hepimiz bu süreçten geçtik, ne kadar zor olduğunu biliyoruz. Ben hata hala devam ediyorum, yıl sonu bir ameliyat daha olmak istiyorum, bütçem ve sağlığım el verirse
 
Geçmiş olsun çok dikişler ayrılıyor mu ne kadar süre geçti dikişleriniz iyileşmedi ? Bir de ben bu forumda okumuştum hiperbarik oksj tedavisi iyi geliyor diye denediniz mi
Lipo da beklenen incelme olmadı mı
 

Asena24 Asena24

arkadaşım Fatih Dağdelen inide inceleyebilir misin rica etsem
instagram da karşıma çıkıyor
sonuçlar güzel
tekniği falan nasıl
sen bu konu da bilgili olduğun için sana sordum :))
 
Back
X