derin plan yüz germemi Endoskopi mi!!!

merhaba, öncelikle geçmiş olsun umarım sonuçtan memnunsunuzdur. Özel mesaj ile fotoraf paylaşmanız mümkün mü?Ben kendim de hekimim ve bu ameliyatla ilgili sizden görüş almak isterim. İnstagram hesabınız varsa ,sakıncası yoksa tabi, belki yazışmak daha kolay olabilir. Sevgiler.

merhabalar ,ameliyat oldunuz mu?Kime oldunuz .Sevgiler.

Ne yaptınız acaba benim de aynı sorunlarim var

smas high orta yüz ve boyun germe ameliyatı oldum Dr serdar Altun'a. 4. Günüm, yazıp resim koymaya başladım, konu açtım.

Cok yalan asla kalici degildir o yukari kaldirilan doku qlt Tanaka kemikten siyrilarak kaldir8lir sonrasinda icerideki dikis eriyince doku eski yerine gelir eskisi gibide olmaz cunku sunecektir oynamqyin milletle

Gecici olmasinin sebebi alt doku kemikten siyriliyor ve yukari asiliyor o ipler eriyor ve doku dusuyor hatta sunuyor bizzat doktor arkadasim soyledi cok sansliysqniz 2 yil kalir hepsi kandirmqca

Gecici olmasinin sebebi alt doku kemikten siyriliyor ve yukari asiliyor o ipler eriyor ve doku dusuyor hatta sunuyor bizzat doktor arkadasim soyledi cok sansliysqniz 2 yil kalir hepsi kandirmqca
Ruslar kesinlikle endoskopik olanı ve iple Fransız askıyı tercih etmiyor, benim rus arkadaşlar var, özellikle söylüyorlar

Ruslar kesinlikle endoskopik olanı ve iple Fransız askıyı tercih etmiyor, benim rus arkadaşlar var, özellikle söylüyorlar
Hayir zaten endoscopic sac icinden yapildigi icin iceriden cerrahi iple geriliyor ben Francis askidan bahsetmiyorum hanimefendi kalici bir islem degil hepsi duzmece yani ruh olsun turk olsun teknik ayni teknik

Hayir zaten endoscopic sac icinden yapildigi icin iceriden cerrahi iple geriliyor ben Francis askidan bahsetmiyorum hanimefendi kalici bir islem degil hepsi duzmece yani ruh olsun turk olsun teknik ayni teknik
Sizin Türkçenizi anlayamıyorum, siz de Türkçe anlamıyorsunuz çünkü ben başka bir şey yazdım.

Sizin Türkçenizi anlayamıyorum, siz de Türkçe anlamıyorsunuz çünkü ben başka bir şey yazdım.
Diyorumki saç icinden yapilan her islem endoskopik olarqk yqni cerrahi iple yapiliyor doktorlar ust bolgeye derin plan tercih etmiyor iz sebebiyle ve eski bir teknik ama kalici yaslanmayq gore sizin ust bolgenizde endoskopik yapilmis toparlanmalardan anlayqbilirsiniz

can you give an update please do you like your results?

Merhaba hala memnunmusunuz Zekeriya bey den

Endoscopic yuz germe aslinda en basit ameliyatlardan biri ama scfeer adli uye cok zor bir surec oldugunu soyluyor. Ameliyati olali neredeyse 1 ay olmus ve goruntu su an hic dogal degil yazmis. Bu da bana ameliyatin basarili gecmedigini dusunduruyor. Bu forumda baska bir uye endoscopic badem goz ve beraberinde endoscopic orta yuz germe yaptirmis farkli bir doktora ve fotografta paylasti. Fazla sisligi yoktu, sadece biraz fazla morluk vardi ve 2 hafta sonraki haliyse gayet iyilesmis bir haldeydi. Bende Erhan Eryilmaz i dusunuyordum simdi ondanda endise eder oldum.

Merhaba ben endoskopik onermiyorum cunku kalici degil. Bursada bir doktor var derin plan ortayuz germe yapiyor . Bende yaptirmak istiyorum isyersen beraber gidelim

Benim arastirdigim doktorlarin hepsi siz derin plan isteseniz dahi orta yuzu endoscopic, alt yuzu ise derin plan yapiyor. Her ikisinede orta yuz ve alt yuz olmak uzere ayri ucret aliyorlar. Simdi durum boyle olunca her halikarda endoscopic orta yuz ameliyati olucam, sonuc beni tatmin etmezse 6 ay sonrada alt yuz de olurum diye dusundum.
Ben yurtdisindan gelicem bu yil sonuna dogru ama ilk tercihim Istanbul olucak. Istanbul disi olucaksa doktor gercekten cok iyi olmali. Ozellille derin planin geri donusu olmayan komplikasyonlari olabilir. Yani biraz daha genclesicem derken burda doktor yuzumu mahfetti diye fotograflar paylasirken bulmak istemem kendimi. Tavsiyeniz icin tesekkur ederim ama gecici olma ihtimali olsa bile denemeye deger diye dusunuyorum.
Siz de lutfen cok iyi arastirin. Bursada ki doktorun adi nedir ?

Gecici bir isleme o kadar paralari vermek mantiksiz iyi bir dokyora derin plan gerdirme yaptirmanizi oneririm fazla doku alinmadigi surece asla kalici olma ihtimali yok

Dr esin ilhan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…