derin plan yüz germemi Endoskopi mi!!!

Maalesef fiyatlar çok arttı bende hangi doktoru arasam ve görüşsem yüz germe için 75.000 TL den başlıyor rakamlar artık 50.000 diyene uygunmuş diyoruz maalesef pandemide sakinlerdi fiyatlar daha uygundu tabi şimdi onun acısını çıkartıyor doktorlarda

Ciddi ciddi yok bu rakamlar kac kisiye telefonla sordum iki kisiyle de yuz yuze gorustum. Diger arkadaslarin yazdiklari da ayni
yurt dısı hastaları bizi bitirdi. Pandemi de bitti gibi rahatlama var. Eskiden muayene ücreti almayan doktorlar 1000-1500 ücret istiyor. Bu musluk elbette kesilecek, yine bizim insanımıza kalacaklar ama o zamana kadar olan bize olur. Yabancı hasta fiyatının kendi insanımıza uygulanmasını cok acımasız buluyorum. Randevu bile bulunmuyor yabancılardan ama yabancı sitelerde Türkiye’de ameliyat olup post op. Problemi yaşayan ve kendi ülkesindeki doktorların dışarıya giden hasta sonra doktora ulaşamıyor, yara bakımı, revizyon operasyonu ile daha pahalıya geliyor diye uyardıgı hastalarla dolu.

Çok geçmiş olsun. İnşallah gönlünüzce olur. Hangi işlemler oldunuz ve yukarıda 50 bin tl demiştiniz. Aynı ücrete mi oldunuz? Sevgiler
Merhaba, 2021 Ekim de dr la görüşerek fiyat almıştım. Eşimde doktor olduğu için fiyatda ekstra bişey yapabilirmi demiştim. 50 bin TL olarak fiyat verdi. Ozaman döviz bu hareketlilikte değildi.Yüzünüz için ne gerekiyorsa yapılacak dedi. Fotoğraflarımı göndermiştim, endoskopik orta yüz germe için uygunsunuz fakat ilerleyen zamanlarda 8-10 yıl sonra alt yüz için derin plan ihtiyacınızda olabilir dedi. Üst göz kapağı fazlalığıda vardı. Endoskopik orta yüz germe-Üst göz kapağı- Alt göz kapağı -Kantoplasti yapıldı. Kaş ucunuda kaldırdım dedi. Altı göz kapağı ile benim şikayetim yoktu ama yapılması gerekiyor dedi. Alt göz kağaında ilerleyen zamanlarda aşağı çekme olmaması için kantoplasti yani badem göz ekleyeceğim, böylece çift koruma olacak dedi. Dolayısıyla yüzüme eklenen diğer işlemler fiyatı değiştirmedi.
İlk 10 gün gözlerimi dahi açamıyor , göz kapaklarım tam kapanmıyor. görme kapasitemde %70 oda bulanıktı. Şuan 27. günüm gözümün birinde epitelde hasar var. göz kapaklarımı açıp kapadıkça o bölge daha çok tahriş oluyor. O nedenle göz doktoru şeffaf lens takarak iyileşinceye kadar teması keselim dedi. öyle rahatladım. Yani kantoplasti (badem göz) olayı sanırım yüzümde yabancılık hissettiren. O yüzden şuan yorum yapmak istemiyorum. şuan değişim için %50 desin dedi. o yüzden şuan ne yorum yapsam yanlış olur. Çünkü , şuan görüntü oldukça yapay.
Bu arada erhan eryılmaza karar vermeden önce karaca başaran ve ozan bitik ile görüştüm. Karaca başaran muayene ücretli 600 tl almıştı. asistanları fotoğraflarıma göre ameliyat fiyatlarını ilettiler. Fakat doktora bile göstememişler ki, yüzyüze görüşmemde doktor derin plan önerdi. 41 yaşımda derin plan düşünmek istemedim çünkü kulak önü kesilere henüz sıcak bakmıyorum. Haliyle karaca başaran a muayene ücretini boşuna vermiş oldum. doktor sekreterinin gelişigüzel özentisiz davranışıydı bence. 2021 ekim fiyatları, üst göz kapak 13 k, alt kapak 16 k, derin plan mini yüz germe 45 k, temporal lift 22 k, yağ enjeksiyonu 14 k idi.
Ozan bitik ise bence kesinlikle tercih edilebilecek bir doktor. yüzle ilgili olarak araştırma sonucum tabiki. derin plan yaptıracak olsam kesinlikle ozan bitik i tercih ederdim. 2021 ekim fiyatları: üst göz kapağı 10 k, alt göz kapağı 10 k, derin plan face lift : 40 k , endoskopik yüz germe 40 k.
neden endoskopik yüz germeye ve erhan eryılmaza karar verdim?
41 yaşındayım ve derin planı şuan yaptırırsam 50-55 yaşında tekrarı olur olmaz bilemedim. kulak önü kesi dikiş izleri istemedim. yüzümde deri fazlalığı çok yoktu. ama alt yüzde nazolobial çizgilerim vardı. bişektomi ihtiyacım var gibi düşünüyordum. ağız kenarındaki yağları alıp atmayız, o yağları yukarı doğru taşırız, endoskopik orta yüz germe ile ağız çevresi için %50 fayda görürsün demişti Erhan bey.
Ayrıca Emel Bayar Tuncel kendi instagram sayfasında ve youtobe da end.mid.face ameliyatını gün gün paylaşmıştı. Sonucu beğenmiştim. Dolayısıyla endoskopik orta yüz germeyi denemeye karar verdim. Bu arada Emel Hanımın amiliyatını yapan eşi ve asıl hocası Erdem Tezel le de görüştüm. 2021 ekim fiyatı 120 k idi.
Neden Erhan Eryılmaz? Bu platformada 2 yılda endoskopik yüz germe amaliyatı olan herkesi okudum araştırdım. ortalama 100 kişi sonucunu raporladım. Bu ameliyatda memnuniyet oranı %99 olan doktor Erhan Eryılmaz dı. Dolayısıyla araştırmam beni bu doktora yöneltti.
Kendi ameliyatımla ilgili yorumlarımı 1 ay sonra yapacağım. Bu yöntem başarılımı? doğru hastadamı başarılı? süreç nasıl? totalde memnuniyet oranım ne? badem göz teknikleri ve süreçleri hepsini anlatacağım. 1 ay sonra çünkü şuan cevapları bende bilmiyorum. yada şuan cevap verirsem hepsine olumsuz yanıt veririm. buda sağlıklı olmaz.
sevgiler

Bu fiyat analizi bile çok güzel anlatmışşınız. Teşekkürler ama fiyetlar gerçekten korkunç. Ne dövizle ne kurla yarışabilirim. Çok geçmiş olsun size.

Cok gecmıs olsun harıka anlatmıssınız hepımız sızın gıbı okuyoruz arastırıyoruz analız etmeye calısıyoruz kendı capımızda umarım ıcınıze sıner merakla sonuc yazınızı beklıyor olacagız. Erhan eryılmaz burda amelıyat dusunen cogu bayanın lıstesınde olan bır doktor. Cok acıklayıcı yazmıssınız cok tesekkurler acıl sıfalar dılerım. Bır ay sonra sorularımızla sızı bıraz bunaltanılırız ıdare edın ne olur :)

Nısantası doktorlarının ayrı bır gezegende yasadıgını dusunuyorum.
Belki İstanbul dışı güzel işler çıkaran mükemmel doktorlar mutlaka vardır ama bursadaki doktorlar bile 80 bine yakın fiyat veriyorsa durum biraz üzücü adıma konuşuyorum orta halli insanlarız kimimiz birikimlerimizi ortaya koyuyoruz kimimiz kredi ile bir şeyler denkleştirmeye çalışıyoruz. Bi işlem şu kadarmış diyoruz tam ücreti ayarlamaya çalışırken hopp 2 katı olmuş 3 katı olmuş. Kendi ülkemizde kendi paramızın erimesi dolar euro cinsinden olması ayrı buhran sebebi. İnşallah gönlümüzce ve bütçemizce bir şeyler buluruz. Hepimizin gönlünce olsun.

Samimiyetiniz ve ayrıntılı anlatımınız için kendi adıma size çok teşekkür ederim. Aynı zamanda cok gecmiş olsun sag salim çıkmışsınız ameliyattan. Umarım sürec içinde çok mutlu olursunuz cektiklerinize deger iyi ki yaptırdım dersiniz. Ben de Erhan hocayla iki gün önce görüştüm. Beni başka bir plastik cerrah Erdem Tezel ve Erhan hocaya yönlendirdi. Göz konusunda benim en büyük korkum alt kapagın aşagıya cekmesi. Ve her iki doktor da tam da bu yüzden kantoplasti elzem dedi. Şimdiler de gencler badem göz diye sırf moda için yaptırıyormus. Erhan hoca üç hafta cok şiş olacagını sonrasında normale dönecegini söyledi. Yani göz altı için içiniz rahat olsun normal prosedür zaten buymuş. Ben de sizin gibi kendisine baya güvendim ona yaptormayı düsünüyorum. Fakat yeni rakamlar cok yüksek. Siz doktor eşi olunca ve fiyatı cok önce alınca baya baya uygun miktara yaptırmıssınız. Şimdi sadece orta ve üst bölüm 80-90 civarı.
Acınız, agrınız var mı? Ameliyat sonrası günleriniz nasıl geciyor? Moralinizi bozmayın ve sürecten olmlu olumsuz bizi de haberdar edin lütfen. Tekrar gecmiş olsun diyorum.

merhaba,
evet oldum. biraz zaman geçsin deneyimlerimi paylaşacağım. 1ay dolmak üzere fakat şuan için çok zor bir süreç olduğunu söyleyebilirim. 2 ay dolunca detaylı yazacağım.
Çok geçmiş olsun çok zor yazmışsınız zorlayan nedir? Endomu oldunuz derin plan mı? Erhan hoca iyi bir doktordur ...dilerim çok mutlu olursunuz sonucunuzdan

Cevap yazar okuyunca merakımızı giderir diye düşünüyorum :)
Jelesec eski konuları bilgi edinme amaclı okumaya çalıştım dün gece, siz ameliyat oldunuz mu kararsız mı kaldınız? Yaptıranların cogu kaybolmus geriye dönüş yok denecek kadar düşük bu konuda. Ben karın meme konusunda halen elimden geldigince destek vermeye cabalıyorum, gidenler mutsuz mu oldu kahrından mı, mutlu olup unuttup gerek mi duymuyor çözemedim. Eski bir üye oldugunuzu farkedip fikrinizi almak istedim. Özellikle Erhan hoca eskiden cok popülermiş sonra ismi gecmez olmus?

Ben hala yüz olamadım maalesef eskilerden buradan arkadaşlarımla reel de arkadaşız haberleşiyoruz bazı endo olanlar derin plan yaptırdı (6 yıl sonra olan da var 8 yıl sonra olanda derin planı) aslında karın memede bana da özelden hala çok yazan var dün yine bir arkadaş yazmış yardımcı olmaya çalışıyorum ama sıkıldım aynı konuları yazmaktan yalan yok:) forum ortasında aktif olmamaya çalışıyorum aynı şeylere cevap vermeyeyim diye. Erhan hocayı daha eski yıllarda ziyaret etmiştim şimdi de ettim ben zaten tekniğine bilgisine güvenirim. Bu yakın zamanlarda karar vermek için didiklemeye devam ediyorum.Diyetisyenle çalışmaya başladım karın meme ameliaytımı yapan doktor ile görüştüğüm de kilonu ver sonrası klio vermen yaptığım işte sıkıntı yaratır dedi Erhan hoca da...çok ismi geçiyor olması iyi doktor olduğu anlamına gelmiyor zaten. Yada adının artık geçmiyor olması kötü doktor olduğu anlamına. İnsanlar sürecini tamamlayıp bir süre sonra gidiyor benim gibi:) inşallah herkes mutlu olur

Teşekkür ederim geri dönüşünüz için, çok naziksiniz. Karın meme konusunda katılıyorum size bir süre sonra döne döne aynı sorulara aynı cevaplar yoruyor dogru. Ama bazıları cok panik oluyor kıyamıyoruz. Kilo dengesi yüz için mi söylendi? Açıkcası cok önemli bir konu benim için eskiye oranla pandemi ile kilo aldım ve şimdi yüz düşünüyorum ama biliyorum ki kilo verince yüz daha kötü görünecek o zamanı mı hedeflesem diyordum cevabınız ilac gibi geldi. Fakat kilo için beklerken ‘botox’uz gezmek ayrı bir işkenceye dönüştü. Kaşlarımın ucuna taktım taktıkca her gecen gün ucları daha bir aşağı bakmaya başladı sanki:) Erhan hoca telefonda botox sorun değil yaptırabilirsiniz dedi. Telefonla danıstıgım diğer dr asistleri ise olmaz botox varken ameliyat beklemek gerekir dedi. Kalakaldım! Endo sekiz sene gidiyorsa başarılı sayılabilir sanki, sekiz sene yuzun dogal yaşlanma süreci gibi düşünürsek tabii. Teyzem 90 larda meshur mu meshur bir dr a klasik germe olup iki sene de bir yenilemisti servet harcamisti yazik. Siz endo konusunda kişisel olarak ne karara vardınız merak ediyorum, görüşünüz önemli benim icin, sonucları gözünüzle takip etme şansınız olmus. Benim endo oldugundan şüphelendigim tek arkadaşım asla renk vermiyor zaten botox’u bile inkar eder iyi uyudum mutluyum vs diye geciştiriyor öyle hain) ust bolgede klasik lift olan tanıdıklarım var sadece.

Rica ederim, tabi bizde o yollardan geçtik anlıyorum da ama çok eski üyeyim aktif olduğum dönemler de burada yatıp kalkıyorduk arkadaşlarla :) şimdi reel de sohbete dönünce pek buraya bakamıyoruz. Ben yüz burun için koptuğum kişilere özelden yazıyor o ara tabi karın meme için yazanlara cevap veriyorum. Benim görüştüğüm neredeyse tüm doktorlar botoxs dolgu kesinlikle yaptırmayın dediler. Erhan hoca da Ercan hoca da botoxs için net konuşmuştu asistanı belki atlamıştır bilemedim. Kg yüzde eğer 7 kğ varsa vermek için ( 2 kg sıkıntı yapmaz ) sıkıntı yaratabilir sonuç da yüz bırakacak . Ya var benim de 20 yıllık dostum hiç bişey yaptırmıyorum diyor da yok yani ben anlıyorum:) bizim burada eskiden aktif olduğumuz yüzde ve karın meme de ki kızlarla ne yaptırsak yazıyoruz.

Tekrar donusunuz icin tesekkurler. Erhan hoca botox icin size oyle soylediyse buyuk olasilikla ben soyleneni yanlis anlamis olmaliyim. Kilo icin de sizinle ayni yoldayiz en iyisi once onu halletmek. Sokaktaki insanin saklamasini anliyorum ama yakin arkadas yapiyorsa o kotu kalplidir. Yaptiranlar kurtuldu bizim icin de hayirlisi olsun insallah. Sevgiler

Rica ederim, zamanında forum benim için evim gibiydi çok burada fikir alışverişi yaptık eskilerle. Evet evet yanlış anlaşılma var gibi çünkü görüştüğüm doktorlar aynı şeyi söyledi. Kilo olayı pandemi de çok aldım hamileyken aldığım kğ gördüm resmen:) son 6 inşallah. Hayırlısı olsun hepimiz için ....sevgiler

Cok tesekkuler insallah hayirlisi olur hepimiz icin

20 yıllık dostunuz botoxunu, ameliyatını saklıyor söylemiyorsa bir daha dostluğunuzu gözden geçirin derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…