- 30 Ocak 2015
- 1.276
- 822
- 123
- Konu Sahibi bendekidurumlar
-
Konuyu takipteyim eşiniz aynı ben. Bende uyurken çevredeki her sese her şeye kendimi kapatıyorum tek bir yolla uyanıyorum oda uykum biterse inanın yüzüme su bile dökmeyi denediler kalkıp silip geri yatıyorum birde eşiniz gibi kalkıp bazen kendi kendime konuşup uyurmuşum bazen de yer değiştirirmiişim gidip koltukta falan uyuyor muşum ( gözüm kapalı etrafa nasıl çarpmadığımı çok merak ediyorum) artı bende aşırı çenemi sıkma var her uyandığımda min 30 dk bu ağrıyı yaşıyorum korkuyorum bir gün dişim falan kırılacak diyeeşim aşırı derin uyuyor. 10 dk sallasam uyanmayabiliyor. bir de gece yanında olduğumu bile bilmeden bazen üstüme doğru dönüyor neyse ki benim uykum hafifte hemen uyanıp iteliyorum yoksa beni ezecek
bir de gece uyanıp birşeyler konuşsa hatırlamıyor çoğu zaman. mesela geçen yanaklarımı okşayıp iltifat ediyodu bende duydum nasıl mutluyum sabah bi söyledim hatırlamıyorum dedi. geçen su istedi, su verdim onu hatırlamıyormuş halbuki nasıl içtenlikle çok sağol aşkım demişti.
yalnız işi o kadar yoğun ki böyle olması da normal olabilir diye düşünüyorum akşama kadar nasıl yoruluyor.
Bende aynı böyleydim çocuk olana kadar. Bir hastalık mı bilmiyorum ama şimdi hiç dinlenememiş hissediyorum kendimi çıt sesinde kalkıyorumeşim aşırı derin uyuyor. 10 dk sallasam uyanmayabiliyor. bir de gece yanında olduğumu bile bilmeden bazen üstüme doğru dönüyor neyse ki benim uykum hafifte hemen uyanıp iteliyorum yoksa beni ezecek
bir de gece uyanıp birşeyler konuşsa hatırlamıyor çoğu zaman. mesela geçen yanaklarımı okşayıp iltifat ediyodu bende duydum nasıl mutluyum sabah bi söyledim hatırlamıyorum dedi. geçen su istedi, su verdim onu hatırlamıyormuş halbuki nasıl içtenlikle çok sağol aşkım demişti.
yalnız işi o kadar yoğun ki böyle olması da normal olabilir diye düşünüyorum akşama kadar nasıl yoruluyor.
Aynı şey bendede var sabah uyanamadim eşim işe giderken öptü o arada sayiklamisim korkuyorum aşkım demişim eşimde biri birseymi dedi birseymi yaptı aşkım niye korkuyorsun demiş bende demişim ki kafesimin içine girince korkmuyorum kafesimin dışına çıkınca korkuyorum demişim eşimde kafesin içinde ne oluyor diye sormuş beni koruyon aşkım o yüzden korkmuyorum demişim opmusum eşim öğlen beni arıyor mutlu mutlu seni seviyorum demeler falan ne oldu dedim yazdığımı söyledi Allah Allah rüyamı gördüm acaba dedim kapat teli dedi sinirlendieşim aşırı derin uyuyor. 10 dk sallasam uyanmayabiliyor. bir de gece yanında olduğumu bile bilmeden bazen üstüme doğru dönüyor neyse ki benim uykum hafifte hemen uyanıp iteliyorum yoksa beni ezecek
yalnız işi o kadar yoğun ki böyle olması da normal olabilir diye düşünüyorum akşama kadar çok yoruluyor.
Ben de esiniz gibiyim hic bunun bir hastalik olabilecegini dusunmedimeşim aşırı derin uyuyor. 10 dk sallasam uyanmayabiliyor. bir de gece yanında olduğumu bile bilmeden bazen üstüme doğru dönüyor neyse ki benim uykum hafifte hemen uyanıp iteliyorum yoksa beni ezecek
yalnız işi o kadar yoğun ki böyle olması da normal olabilir diye düşünüyorum akşama kadar çok yoruluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?