derin uyku bir hastalık olabilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bendekidurumlar

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2015
1.276
822
123
eşim aşırı derin uyuyor. 10 dk sallasam uyanmayabiliyor. bir de gece yanında olduğumu bile bilmeden bazen üstüme doğru dönüyor neyse ki benim uykum hafifte hemen uyanıp iteliyorum yoksa beni ezecek :KK70:
bir de gece uyanıp birşeyler konuşsa hatırlamıyor çoğu zaman. mesela geçen yanaklarımı okşayıp iltifat ediyodu bende duydum nasıl mutluyum sabah bi söyledim hatırlamıyorum dedi. geçen su istedi, su verdim onu hatırlamıyormuş halbuki nasıl içtenlikle çok sağol aşkım demişti.

yalnız işi o kadar yoğun ki böyle olması da normal olabilir diye düşünüyorum akşama kadar çok yoruluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
eşim aşırı derin uyuyor. 10 dk sallasam uyanmayabiliyor. bir de gece yanında olduğumu bile bilmeden bazen üstüme doğru dönüyor neyse ki benim uykum hafifte hemen uyanıp iteliyorum yoksa beni ezecek :KK70:
bir de gece uyanıp birşeyler konuşsa hatırlamıyor çoğu zaman. mesela geçen yanaklarımı okşayıp iltifat ediyodu bende duydum nasıl mutluyum sabah bi söyledim hatırlamıyorum dedi. geçen su istedi, su verdim onu hatırlamıyormuş halbuki nasıl içtenlikle çok sağol aşkım demişti.

yalnız işi o kadar yoğun ki böyle olması da normal olabilir diye düşünüyorum akşama kadar nasıl yoruluyor.
Konuyu takipteyim eşiniz aynı ben. Bende uyurken çevredeki her sese her şeye kendimi kapatıyorum tek bir yolla uyanıyorum oda uykum biterse inanın yüzüme su bile dökmeyi denediler kalkıp silip geri yatıyorum birde eşiniz gibi kalkıp bazen kendi kendime konuşup uyurmuşum bazen de yer değiştirirmiişim gidip koltukta falan uyuyor muşum ( gözüm kapalı etrafa nasıl çarpmadığımı çok merak ediyorum) artı bende aşırı çenemi sıkma var her uyandığımda min 30 dk bu ağrıyı yaşıyorum korkuyorum bir gün dişim falan kırılacak diye

Aynı benim eşim ..top patlasa duymaz, bir gece deprem oluyor diyorum yat uyu geçer diyor. 😂 bir ara kovdum yataktan, koskoca yatağın kıyısında yatıyorum yine üstümde. bende tam tersi çıt çıksa duyarım, her sabah yorgun uyanıyorum horlamasindan bahsetmiyorum bile ..😕 hastalık olduğunu düşünmüyorum, çünkü anneside öyle, uykuyu seviyorlar..🤦

Hastalık olduğunu sanmıyorum. Kişiden kişiye değişen bir durum. Bazen ben de uyku sersemi yapılanları hatırlamıyorum ama uykum hafiftir mesela.

yalnız işi o kadar yoğun ki böyle olması da normal olabilir diye düşünüyorum akşama kadar nasıl yoruluyor.
Bende aynı böyleydim çocuk olana kadar. Bir hastalık mı bilmiyorum ama şimdi hiç dinlenememiş hissediyorum kendimi çıt sesinde kalkıyorum

Oluyo boyle seyler bende cocuk olana kadar asiri hafif uyuyodum simdi agirlasti mesela esim bana seslendiginde ruya goruyorsam bambaska seyler soyleyebiliyorum
oda ayni sekilde kalk derim bana is yerindeki islerden bahseder
Ben uyaninca biseyler konustugumu hatirliyorum ama ne soyledigimi bilmiyorum
Esimde hic hatirlamaz mesela
Hatta bi kere ruyamda birini bekliyodum esim kalk yerine yat dediginde x gelsinde oyle yatarim demistim 😁

eşimde boyle kafasini koydugu an uyuyabilir ve mumkun degil uyandiramazsiniz haftanin 4 gunu kaldiramadigim icin uzandigi koltukta sabahliyor,
adamin tek uyandigi donem hamile oldugum donemler, bence gamsizlar ya 😂
bir insan nasil kafasini yatiga koydugu an uyuyup sabah nasil uyudugunu bile bilmeden uyanabilir, hicmi aklina takilan bisey yok mesela,
birde benim esimde uyku apnesi var 48 saat uyusa uyansa dinelenemedim der mesela sanki 48 saat baskasi uyumus gibi.
her daim uyuyabilir her boslukta her an her saniye

Nasil ozendim...yaprak kipirtisina, parke citirdamasina, her seye uyanirim.hep uykusu hafif biriydm amacocuktan sonra iyice hafifledi. Hic tam anlamiyla dalamiyorum. Anca yarim saat fln icim gecer...

yalnız işi o kadar yoğun ki böyle olması da normal olabilir diye düşünüyorum akşama kadar çok yoruluyor.
Aynı şey bendede var sabah uyanamadim eşim işe giderken öptü o arada sayiklamisim korkuyorum aşkım demişim eşimde biri birseymi dedi birseymi yaptı aşkım niye korkuyorsun demiş bende demişim ki kafesimin içine girince korkmuyorum kafesimin dışına çıkınca korkuyorum demişim eşimde kafesin içinde ne oluyor diye sormuş beni koruyon aşkım o yüzden korkmuyorum demişim opmusum eşim öğlen beni arıyor mutlu mutlu seni seviyorum demeler falan ne oldu dedim yazdığımı söyledi Allah Allah rüyamı gördüm acaba dedim kapat teli dedi sinirlendi 🤭🤭🤭🤭🤭 sonra arayıp şaka yaptım tabiki öyle derim kocam degilmisin koruyucan tabi demiştim de cicikleri gevsemisti hemen 🤭🤭🤭🤭 ama ucuz yirtmistim kuserdi yoksa kivirmasaydim 😂😂😂😂

Keşke bende o güzel uykulardan çekebilsem. Küçüklüğümden beri en ufak seste uyanırım. O olmazsa mutlaka wc ziyareti. Ya da sebepsiz uykum kaçar. Gece boyunca maximum 3- 4 saat. Uyudugunuzun kıymetini bilin derim.

Ben de esiniz gibiyim hic bunun bir hastalik olabilecegini dusunmedim🙄 eger uykuya dalmissam basimda parti verseler duymam ki bunun olmuslugu vardir. Bir sey sorulunca da ciddi ciddi tane tane de cevap veriyormusum. Kendini dinlenmeye tamamen birakiyor o yuzden bence. Eger tedirgin uyursam boyle olmuyorum sadece aksi takdirde rutinim bu.

Ben de esiniz gibiyim, doktora da gittim. Doktora “komadaymisim gibi uyuyorum” dedim, “sabah uyaniyor musun?” Diye sordu ben evet deyince o zaman komada degilsin diye cevap vermisti 😂😂😂 yani genel yaklasim bu sekilde ama bir cozum bulursaniz lutfen beni de etiketleyin

Çocuktan önce bende böyleydim 😂 çoğu zaman rüya bile görmezdim o derece hatta bir keresinde hiç uyanmadan tam bir gün bıyunca uyumuşum öldü sanmışlar ahahaha. Hamlelikte bir gitti uyku dahada yok gelmiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X