Derin yaralar

TRENDY1234

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2016
961
1.323
113
43
kendimi çok mutsuz hissediyorum işin kötüsü sanki geçici degil ömürlük bir mutsuzluk.depresyondayım evet farkındayım randevu aldım doktora bile gitmek istemedim uyuşturup bırakacak beni.ailem tayin ol buraya gel diye çok ısrar etti tayin istedim aileme 2 saat uzaklıkta bir şehre tayinim çıktı.karmakarışığım saglıklı karar veremiyorum sanki kimse beni anlamıyor hatta dinlemek bile istemiyor.yaşam enerjim kalmadı.inancım engel olmasa sonsuz uykuya dalmak isterdim.geçecek mi bu acılar

Tam olarak sorun nedir ya da neden kaynaklanmış hic bir fikrimiz olmuyor herhangi bir detay vermemissiniz. Bizi mutsuz da eden acizde bırakan kendimiziz kendi dusuncelerimizin esiriyiz. Hayata bir daha gelme lüksümüz yok o zaman kalkin ve bu hayatı istediginiz gibi yasamaya bakın

Bende de aynı sorun var. Beyin yorgunluğu diye bir şeymiş.2 gün iyiysen 5 gün kotuyum.cozumu varsa bana da deyim hele.oynatmaya az kaldi:halay:

Boşanıyorum yaşım 35 çocugum yok boşanma davası uzuyor uzuyor bitmiyor[/QUOTE
Boşanmak isteyen taraftansınız anladığım kadarıyla uzuyor diye sitem ettiğinize göre. Ne guzel işte o surece girilmis hic değilse uzasa da bitecek eninde sonunda. Kalkın ayağa yaşınız 35 henüz. Hayata yeni geldiniz farzedin. Kötü bir rüyaydı ve uyandınız. Sizi ne mutlu eder kesfedin uygulayın

Eski konularımda var canım şiddet vs vs çok kötü olaylar yaşadık.tekrar aynı yastıga başkoymamız imkansız çok sevdi sanmıştım çok güvenmiştim büyük yanıldım

Geçecek.

Öncelikle ilaçları, zihninizi bulandıracak, sizi uyuşturacak birer unsur olarak düşünmeyin; o ilaçlar, zihninizin dinlenmesi için, sizi depresif düşüncelerden biraz çekebilmek için, size destek olacak maddeler. O halsizliğiniz, depresyondan, ilaçtan değil; bir ilaca en fazla 3 haftaya kadar alışır vücudunuz. devamında 2 ay denersiniz size uyumlu bir ilaç olup olmadığını. Bu süreçte delicesine uyku yaparsa, demek ki uykuya ihtiyacı var bünyenizin, iştah açarsa, demek ki iştahlanmanız gerekiyordur, biraz sersemletirse, belki de sizi dinlendirmenin yolu budur.

Bende de kronik depresyon var, bazı bazı destek aldığım oluyor. Ancak hiçbir ilaca "Pöff, yine salak edecek bunlar beni" diyerek yaklaşmıyorum, belki de bu yüzden çok çabuk toparlıyorum. Ayrıca, kendimi salmıyorum da, kolunuzu kaldırmaya mecaliniz bile yoktur anlarım, ama inadına hareket edeceksiniz. Bu kısır döngü ancak bu şekilde kırılıyor konu sahibi.

Her şey biz insanlar için, bir dert olsun ki devası verilmemiş kalsın; ölümden başka her şeyin çaresi var şu dünyada, bugün solan, yarın açar, bugün boğulan, yarın nefeslenir... Akışa bırakın, doktorunuz ile konuşun ve tedavinize de kendinize de güvenin.

Canım benim,eminim yaşadıkların çok zordur. Ama bozma moralini daha önünde uzun bir hayat var. Kendine bir köpek almayı düşünür müsün? Hem uğraş olur hem de pozitif enerji.:KK5:

Doktora ilk kez gidecektim bende sağlıkçıyım depresyonda oldugumu biliyorum daha öncede geçirdim depresyon ama bu çok ağır.işin kötü yanı toplum içinde mükemmel rol yapıyorum.bu sabah arkadaşım seni tebrik ederim ne kadar güçlüsün süreci çok güzel atlattın diyor.bu ikiyüzlü tavır beni yordu sanırım

Geçirdiğiniz sürecin yıpranması var sizde. Kararsızlık yani uzayıp giden boşanma olaylarını fazlasıyla stres yapmışsınız. Yeni bir şehir size iyi gelecektir. Geçmeyecek gibi hissettiren zaman, bitmeyecek gibi gelen acılar, unutulmayacak gibi gelen güzel yaşanmışlıklar sizi zora sokmuş.
Geçmeyecek mi? Geçecek!
Bitmeyecek mi? Bitecek!
Unutulmayacak mı? Unutulacak!

Hepsi gün geçtikçe tarih olacak.
Sevdiğiniz insanlarla vakit geçirin.
Hiç bilmediğiniz (güvenli olan) yollarda yürüyüş yapın.
Tanımadığınız birine baştan sona olanları anlatın.
Derin bir nefes alın!
Her şeyi geçmişte bırakın!
Ve yaşayın!

Biz insanoğluyuz. Neleri unutmuyoruz ki aklımızda bu da kalsın.:KK52:

Bir yere gidiyorum gezmeye yemege vs sonra tek başıma eve geri dönünce eskisinden daha hüzünlü oluyorum o apartmandaki merdivenleri tek başıma çıkmak ölüm gibi.hayır ne iyiligini gördüm bana ne verdi neden bu acı

Bir yere gidiyorum gezmeye yemege vs sonra tek başıma eve geri dönünce eskisinden daha hüzünlü oluyorum o apartmandaki merdivenleri tek başıma çıkmak ölüm gibi.hayır ne iyiligini gördüm bana ne verdi neden bu acı
Ortam değiştirin evi işyerini gerekirse şehri. Ne iyi gelecekse onu yapın

Ortam değiştirin evi işyerini gerekirse şehri. Ne iyi gelecekse onu yapın
Tayinim çıktı aileme 2 saat uzaklıkta bir şehir nakitim var bir ev alıp yeni eşyalarla döşiycem araba alıcam.yüksek lisansa başlamayı düşünüyorum.dışardan bakınca sanki tamir oluyorum lakin içim çürüyor

Tayinim çıktı aileme 2 saat uzaklıkta bir şehir nakitim var bir ev alıp yeni eşyalarla döşiycem araba alıcam.yüksek lisansa başlamayı düşünüyorum.dışardan bakınca sanki tamir oluyorum lakin içim çürüyor
Hayır hic oyle dusunmeyin. Yepyeni hayat gelecek güzel günler huzur dolu bir süreç sizi bekliyor. Insanlar ne acılarla sinaniyor cok şükür bugununuze. Dimdik ayakta duran bir insan olacaksiniz

canım o ilaçlara beyin uyuşturuyor gözüyle bakma önemli olan iyi bir doktora denk gelmek . Benim önceki gittiğim doktorun verdiği ilaçlar aynen senin dedigin gibiydi ve doktorumu değiştirdim şuan çok memnunum hiç bir uyuşukluk yapmıyor hem beynen hem vücuden sadece beyindeki sorunları düzeltiyor

Back
X