Geçecek.
Öncelikle ilaçları, zihninizi bulandıracak, sizi uyuşturacak birer unsur olarak düşünmeyin; o ilaçlar, zihninizin dinlenmesi için, sizi depresif düşüncelerden biraz çekebilmek için, size destek olacak maddeler. O halsizliğiniz, depresyondan, ilaçtan değil; bir ilaca en fazla 3 haftaya kadar alışır vücudunuz. devamında 2 ay denersiniz size uyumlu bir ilaç olup olmadığını. Bu süreçte delicesine uyku yaparsa, demek ki uykuya ihtiyacı var bünyenizin, iştah açarsa, demek ki iştahlanmanız gerekiyordur, biraz sersemletirse, belki de sizi dinlendirmenin yolu budur.
Bende de kronik depresyon var, bazı bazı destek aldığım oluyor. Ancak hiçbir ilaca "Pöff, yine salak edecek bunlar beni" diyerek yaklaşmıyorum, belki de bu yüzden çok çabuk toparlıyorum. Ayrıca, kendimi salmıyorum da, kolunuzu kaldırmaya mecaliniz bile yoktur anlarım, ama inadına hareket edeceksiniz. Bu kısır döngü ancak bu şekilde kırılıyor konu sahibi.
Her şey biz insanlar için, bir dert olsun ki devası verilmemiş kalsın; ölümden başka her şeyin çaresi var şu dünyada, bugün solan, yarın açar, bugün boğulan, yarın nefeslenir... Akışa bırakın, doktorunuz ile konuşun ve tedavinize de kendinize de güvenin.