DERİNİN anneside rejimde

sevgili günlük dunku yedıklerımı soyluyeyım aslında cok rejıme baglı kaldıgım soylemez ama azda olsa dıkkat etmeye basladım

sabah kahvaltısı yapamadım malesef :kızgın::kızgın:
oglen mercımek corbası ve ceyrek ekmek doner
aksam tavuk sote ve yanında 5kasık bulgur pılavı
yatmadan once bır adet magnum:mad::mad:

vay be 5 sene sonra tekrar buraya donucegım aklıma gelmezdı.Merhaba gunluk senı uzun sure ne aradım ne sordum malum cok mesguldum ama o arada tabı nankorlugumun bedelını mıslısıyle aldım :KK43: senı bırakdıgımda 56 kıloluk cıtı pıtı bırıyken sımdılerde masa basında calısmanında verdıgı rahatlıkla 67 kıloyla:oha: sana merhaba demek zorunda kaldım keske kalmasaydım ama okadar rahat rahat yemenın bı bedelı olucakdı tabı :KK53::KK53: bugun ıtıbarıyle yenıden kendı usulumce dıyet yapmaya baslıyorum bunun yanında forumdakı uzun arastırmalarım sonucunda Callanetics evolution :spor::spor:dıye bısı duydum onuda yapmaya baslıcam bakalım hayalımdekı 56 kıloluk halıme tekrar donebılecekmıyım artık kısmet bana bu ugurda destek ol motıve et olurmu 25yasından teee 30yaslarına gelen bı bayan olarak gunluk sımdılerde daha cok destege ıhtıyacım var bılesın:dua::dua:

Hazır degınmısken bugun neler yaptıgımı yazayım
sabah menum
-sadece çay sekersız(sebebı ıs yerınde sureklı bogaca,borek,corek yendıgınden onları yememek ıcın bende hıc bısı yıyemedım:63:
-öğlen menum
-1 kepçe ezogelın corbası
-3kasık pılav
-ve dandık kreplı kofte (yemeden bırakdım):olamaz:

Aksama neyerım bılmıyorum
ama ekmeksız ve bol salata agırlıklı bısı yemeyı planlıyorum

67,7 start vermıs bulunmaktayım(bakalım bu oykuden bır basarı oykusu cıkıcakmı:eğlence::eğlence:beni izleyin anacım:KK49::KK49:
Merhaba Derinin annesi :)
günlüklere göz gezdirirken gözüm ilişti seninkine, tabi tüm sayfaları okumadım ama bi ilk sayfa bi son sayfa yetti:) bir kere başarmışsın yine başaracağını düşünüyorum ben, tüm motivasyonunla devam et:)
ben de nisan ayında başladım yediklerime dikkat etmeye, biraz hareket etmeye 79 kilodan 67,5 kiloya indim. ama çıldırmak işten değil, neredeyse 1 aydır gram oynamıyor, motivasyonumu düşürmemeye çalışıyorum aslında ama mesela yürüyüşleri yapmaz oldum. ne yapabilirim diye araştırırken günlükler arasında size rastladım, öyle bir dertleşmek istedim.

Kusura bakmayın ama imla hataları ve Türkçe bozukluklarıyla dolu yazılarınıza kayıtsız kalamadım. Kilo vermenin yanı sıra Türkçe yazım kurallarını öğrenmeyi de amaç edinmelisiniz :( Tamam TDK gibi kimse yazmıyor kimse de beklemiyor kimseden ama belli başlı şeyleri de atlamamak lazım :(

Merhaba Derinin annesi :)
günlüklere göz gezdirirken gözüm ilişti seninkine, tabi tüm sayfaları okumadım ama bi ilk sayfa bi son sayfa yetti:) bir kere başarmışsın yine başaracağını düşünüyorum ben, tüm motivasyonunla devam et:)
ben de nisan ayında başladım yediklerime dikkat etmeye, biraz hareket etmeye 79 kilodan 67,5 kiloya indim. ama çıldırmak işten değil, neredeyse 1 aydır gram oynamıyor, motivasyonumu düşürmemeye çalışıyorum aslında ama mesela yürüyüşleri yapmaz oldum. ne yapabilirim diye araştırırken günlükler arasında size rastladım, öyle bir dertleşmek istedim.
çok iyi yapmışssınız yani umıdınızı yıtırmeyın beraber bırbırımıze destek olarak ıstedıgımız hedefe ulasırız umarım.

Kusura bakmayın ama imla hataları ve Türkçe bozukluklarıyla dolu yazılarınıza kayıtsız kalamadım. Kilo vermenin yanı sıra Türkçe yazım kurallarını öğrenmeyi de amaç edinmelisiniz :KK43: Tamam TDK gibi kimse yazmıyor kimse de beklemiyor kimseden ama belli başlı şeyleri de atlamamak lazım :KK43:
Telefondan yazıyorum ayrıca şuan için öyle bi derdimde yok anlayan gayet iyi anlıyor.Bunu buraya yazmanızdaki amacınız nedir anlamış değilim illa kusur bulmak isterseniz yeriniz bu platform değil bence.

sevgili günluk hemen soze başlayımm
dun sabah yıne bısı yemedım :((( ya sabahları yıyemıyorum ben napıcam offf
oglen 4kasık bulgur pılavı ve yanında yarım karnı yarık onuda bırakdım azda corba
aksam kıymalı makarna yedım spagetti
şimdi sabah tartıldımmmmm kaç kiloyummmm:spor::spor:66 yanı kısmaya basladım ufak ufak vermeye basladım belkıde odemdı gıden ama yınede ıyı oldu:21::21:

Merhaba gunluk dun işlerimin yogun olmasından dolayı menumu yazamadım dunku menumu yazıp soze baslıyorum
dun kahvaltıda
-yarım kasarlı sandıvıc yedım(oda mıgdeme dokundu :( )
-oglen korılı tavuk 4kasık makarna
-aksam 4kasık bulgur ve yanında karnı yarık onu yemedım
-------------------------------------------------------------------
bugunku menumu yazıyorum hemen

-sabah patatesli gül böreği(az kacırdım galıba)
-öğlen ( ezogelın corba,hasanpaşa köfte yanında az makarna yogurt ve bı dılım ekmek)
-aksama ALLAH kerim :):dondurma::dondurma:

Back
X