Derinleşmeyen ilişkilerim

Cileklivanilinn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2018
7.384
18.999
248
28
Merhabalar tekrardan bu 3. konum oluyor sanırım çok doldum ve kendimi burada buluyorum hep. Dediğim gibi yorumlarınız benim için kıymetli ve objektif yorum alabilmeyi seviyorum.
Benim sorunum şu ki; özel ilişkilerimde erkekler tarafından beğeniliyorum. Yani dış görünüş noktası okey. Hatta şöyle ki baya etkileniyorlar bunu da hissedebiliyorum. Ben biraz hemen samimi olmayan ve karşımdakini gözlemleyen biriyim. Bu sebeple karşı tarafın yaklaşmaya çekinmesini anlayabilirim. Önceden problemin bu olduğunu düşünürdüm fakat değil sanırım. Çünkü gayet sıcak yaklaştığım hatta bedensel temas noktasına geldiğimiz kişiler oldu. Ama ilişkilerim bir türlü ilerlemiyor.
Mesela biriyle ilk tanışmamızda bana ilgisini fark ettim. Sonrasında flörtleşmeye başladık ve biraz yakınlaştık. Gayet tatlı bir çekim vardı aramızda. Sonrasında birkaç kez hikayelerime yanıt verdi, sohbet ettik ama görüşme teklif etmedi. “Sen et” diyebilirsiniz belki ama yakınlaşma noktasına gelmiş bir erkeğin buluşma teklif etmekten çekineceğini düşünmüyorum pek. Zaten açtığım son konuda da tam buluşma ayarlarken araya 3. Şahıs sokan biri olmuştu. Mesela o kişi de benden etkilenen biriydi ama nasıl oluyorsa devamı olmuyor, adeta bir kabızlık hali.
Bir de bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama herkesin aklında bir geçmiş ilişkisi var. Acaba o sebeple mi benimle olan ilişkilerini belli bir seviyede tutuyorlar diye düşünüp üzülüyorum. Yani etkilenme var, belli başlı iletişim var ama akıcılık ve derinleşme yok. Bu noktada acaba benim mi yönlendirmem gerekiyor? Mesela sıkıldığımda hadi gel buluşalım demek, aklıma estiğinde yazmak vs. Fakat dediğim gibi buluşma teklif ettiğim kişi de 3. Birini çıkarmıştı meydana. O yüzden de çekiniyorum açıkçası. Bu iki olay sadece bir örnek. Sanırım bir türlü aşık olma evresine getiremiyorum ilişkide bulunduğum kişileri. Bunun için sık iletişim ve paylaşım gerekiyor ama anlattığım gibi flört evresinde hep bir tıkanmışlık oluşuyor. Eski ilişkilerimin birkaçında da 3.kişilerin ortaya çıkması, akılda kalan eski ilişkiler gibi travmalarım vardı.
Neyse, sonuç olarak bu durum beni ciddi manada üzüyor. Sebebi ne olabilir? Geçmiş tecrübeleriniz neler ve ne tavsiye edersiniz merak ediyorum. Şimdiden teşekkürler🤍

Bu kişileri reelden tanıyorum ben
O zaman ekstra bir şey yapmanıza gerek yok karşı taraf 100% size karşı çekim hissettiğinde sizin bunu hissetmemeniz imkansız ilgi ile bombalar kapınızda paspas olur size ulaşabilmek için en uçuk yöntemleri bile dener

Daha flört evresinde fiziksel yakınlaşma yaşamamayı deneyebilirsin bir sonrakilerde. Bu evre için biraz daha çaba ve ilişkinin derinleşmesi gerektiği mesajını vermen gerekebilir. Cinsellik yaşadıktan sonra daha çok bağlanan bi cinsiyet değil bu. Adamlar avcı ruhlu zaten, cinselliği daha net sevgili olmadan yaşadıkları zaman onlar için gizemini kaybediyor olabilirsin. Belki de kendileriyle daha flört aşamasında bedensel yakınlaşan bir kadının her erkeğe böyle yaklaştığını düşünüp soğuyor olabilirler. Bunlar sadece ihtimal tabii.

Erkeklerin cok etkilenmis gibi yapıp aslinda o kadar da etkilenmedikleri ihtimalini de bir kenarda tut derim ben.Kendisi ne istedigini tam olarak bilmezken ,seni etkilemeye calisir canla başla bazıları.Eski iliski olayını en baştan biraz kurcalayip ogrenmekte ve çekilmekte fayda var.Yarası olan cabuk dökülür ,bahseder zaten hemen.Buluşma teklifini bir kere etmişsin gelmeyen kaybeder oyle bak olaya.Bir de fiziksel olarak begenilmek tamam da ,sohbette kendinden fazla mı bahsediyorsun mesela öyle ise yapmamaya calis.Merak uyandırırsın.

Daha flört evresinde fiziksel yakınlaşma yaşamamayı deneyebilirsin bir sonrakilerde. Bu evre için biraz daha çaba ve ilişkinin derinleşmesi gerektiği mesajını vermen gerekebilir. Cinsellik yaşadıktan sonra daha çok bağlanan bi cinsiyet değil bu. Adamlar avcı ruhlu zaten, cinselliği daha net sevgili olmadan yaşadıkları zaman onlar için gizemini kaybediyor olabilirsin. Belki de kendileriyle daha flört aşamasında bedensel yakınlaşan bir kadının her erkeğe böyle yaklaştığını düşünüp soğuyor olabilirler. Bunlar sadece ihtimal tabii.
Bugün herkesin banlandığı konuya benzettim bu konuyu 😅

buna hiç katılmıyorum ya
aksi çok örnek duydum bir kaç kerede yaşadım.
herkes aynı değildir de ben erkeklerin avcı filan ruhlu olduklarına inanmıyorum.
benim ilişkilerim genelde zaten cinsellikle başlıyor 🤦🏻‍♀️ ondan hafif deneyimim var bu konuda.
hiç sonrasında ilgisi azalan olmadı .
ilişkinin aynı günü cinsellik yaşayıp yıllarca beraber olan evlenen kişilerde tanıyorum .

bu dediğiniz savı çok öne sürüyorlar ama ben katılamadim 🥲

Konuyu takipteyim. Bakalım ne yorumlar gelecek.
Yıllardır oldurulamayan kadın erkek ilişkileri..🤦
Bu arada geçmiş ilişkilerine takık insanlarla görüşmenin sonuç vermeyeceğini düşünüyorum asla. Çünkü hep bir kiyaslama ve sanki travma çözücü gibi birilerini iyileştirme çabaları. Halbuki hayatındaki kişi bir şey katmalı

de ben erkeklerin avcı filan ruhlu olduklarına inanmıyorum.
Bebeğim avcılar erkekler kime köpek çektiysem kıymetli oldum kime insan muamelesi yaptıysam kendini bir halt sandı.cidden ne kadar uzaksın gizemlisin o kadar peşinden koşarlar

Bebeğim avcılar erkekler kime köpek çektiysem kıymetli oldum kime insan muamelesi yaptıysam kendini bir halt sandı.cidden ne kadar uzaksın gizemlisin o kadar peşinden koşarlar
Kesinlikle katılıyorum bu genel insan ilişkilerinde de böyledir çok ulaşılır olmamak lazım.

Bebeğim avcılar erkekler kime köpek çektiysem kıymetli oldum kimse insan muamelesi yaptıysam kendini bir halt sandı.cidden ne kadar uzaksın gizemlisin o kadar peşinden koşarlar
Bunlarda azıcık akıl olsa zaten sağlıklı devam ederdi ilişkiler, kadınlar tek tipmis gibi belirli kalıplara sokulmaya çalışılıyor.
Pasif olması, beklemesi falan gerekiyormuş kadının. Bazı kadınların eril enerjisi yüksek olabiliyor, ki iş hayatina atılan insanlar daha aktif ve sonuç odaklı oluyor bu kendimde gördüğüm bir özellik. Maalesef ben de burdan çok gol yedim.

Bebeğim avcılar erkekler kime köpek çektiysem kıymetli oldum kimse insan muamelesi yaptıysam kendini bir halt sandı.cidden ne kadar uzaksın gizemlisin o kadar peşinden koşarlar
bende de hep tam tersi oldu
zaten yapı olarak hiç uzak ve gizemli olamam djsjsksj
ben sürekli gülerim komik bir insanimdir , derin sohbetleri çok ama çok severim
uzun uzun sohbet ederim çoğu insanla
ve çok ender oldu o yüz vermeme kendini bı halt sanma olayları .
genelde ben ilerletmedim ilişkiyi .

ki toplumun güzellik normlarına çok uzak biriyimdir😅
46 bedenim makyaj yapmayı sevmem (ama tertemizimdir aşırı temizimdir , çok güzel kokarim cjdmsmxmdmz)
ama genelde karşımdakiler beni çok önemser vs vs
size de katılamıyorum bu konuda ,
hayırlısı 😅

Bunlarda azıcık akıl olsa zaten sağlıklı devam ederdi ilişkiler, kadınlar tek tipmis gibi belirli kalıplara sokulmaya çalışılıyor.
Pasif olması, beklemesi falan gerekiyormuş kadının. Bazı kadınların eril enerjisi yüksek olabiliyor, ki iş hayatina atılan insanlar daha aktif ve sonuç odaklı oluyor bu kendimde gördüğüm bir özellik. Maalesef ben de burdan çok gol yedim.

kadını o kalıplara sokanlarda yine kadınlar bence.
niye bu kadınlar aylarca flört etmeye izin veriyor anlamıyorum. varsa bir beğeni sevgili olursun sevgili olmaya karar verme aşaması ne yani.
kendini ağırdan alıcam diye kadınların dayattığı manasız bir evre. bakalım benimle sevgili olmayı hakedecek mi? bence erkekler sıkılıp devam etmiyor bu yüzden.

Eril enerjimi günlük hayatımda verdiğim kararlarda iş hayatımda toplum içinde her yerde kullanıyor olabilirim.
Ama hayatımdaki erkeğin yanında veya flört ettiğim erkeğin yanında beni bir görseniz 180 derece değişiveriyorum.bi prensesim bi prensesim anlatmam bir kilo elmayı taşıyamam oysa tek başıma olsam 5 kat omzumda damacanayla çıkarım :KK53:
Erkekler kendilerini daha erkek erkek hissetmeleri için günlük hayatta salağa yatmak gerek hem kendilerini koruyan kollayan güçlü sansınlar hem de iş yapsınlar. Onların rollerini çalınca elime ne geçecek? Erkek Fatma olmaya gerek yok ki. Her şeyi düşünen ayarlayan. Bırak o yapsın kafasındayım. Yalnız kaldığımda zaten dağları delerim gerekirse ama bir erkek varken tırnak içinde güçsüz görünmek gerek. Ama aynı zamanda karakter ve irade olarak güçlü olduğunu da belli etmek gerek,asıl bu ikisini bir arada yürütmek ustalık ister

Back
X