- 19 Nisan 2022
- 4.532
- 51.336
- 458
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
Şekerim benim karşıma hep tam tersi insanlar çıktı vallahi. Güçlü, kimseye ihtiyaç duymayan, “sen olsan da olur olmasan da” tarzı kadınların amiyane tabiriyle kapısında köpek olan tarzda. Çünkü öyle kadınları hiçbir zaman tamamen elde edemeyeceklerini düşündüğü için elde etmek için elinden geleni yapıyorlar. Ha bu bir taktik kesinlikle değil belki bir ego bilemiyorum ama ben kimseden yardım isteyemiyorum mesela. Çünkü çok yardım alınca benim hayatıma o kadar karışma hakkı görüyorlar gibi geliyor, bilmiyorum.Eril enerjimi günlük hayatımda verdiğim kararlarda iş hayatımda toplum içinde her yerde kullanıyor olabilirim.
Ama hayatımdaki erkeğin yanında veya flört ettiğim erkeğin yanında beni bir görseniz 180 derece değişiveriyorum.bi prensesim bi prensesim anlatmam bir kilo elmayı taşıyamam oysa tek başıma olsam 5 kat omzumda damacanayla çıkarım
Erkekler kendilerini daha erkek erkek hissetmeleri için günlük hayatta salağa yatmak gerek hem kendilerini koruyan kollayan güçlü sansınlar hem de iş yapsınlar. Onların rollerini çalınca elime ne geçecek? Erkek Fatma olmaya gerek yok ki. Her şeyi düşünen ayarlayan. Bırak o yapsın kafasındayım. Yalnız kaldığımda zaten dağları delerim gerekirse ama bir erkek varken tırnak içinde güçsüz görünmek gerek. Ama aynı zamanda karakter ve irade olarak güçlü olduğunu da belli etmek gerek,asıl bu ikisini bir arada yürütmek ustalık ister
Tabii kadınlar nasıl çeşit çeşitse erkekler de öyle. Herkes farklı tarzda kadınlara ilgi duyuyor ve bunun bir matematiği yok maalesef