Derinleşmeyen ilişkilerim

bilmiyorum ya katılmıyorum
öyle olan adamla zaten baştan birlikte olmak istemem
bilmiyorum bence ilişki çift taraflı bir şey ve her iki taraf eşit emek vermeli ortalama olarak
size katılmıyorum 🌸😅
Bazen sizin fiziken türkiyede hayalen İrlanda’da yaşadığınızı düşünüyorum ahah kızma önden öpücüğümü yollayım 💋 :KK53:

Bazen sizin fiziken türkiyede hayalen İrlanda’da yaşadığınızı düşünüyorum ahah kızma önden öpücüğümü yollayım 💋 :KK53:
İrlanda mi ,
ay neden daha güzel bir yer değil 😒😒😒
mesela neden Paris diil 😒
gerçi parisi de çok sevmem ,
Hawaii filan olur hayalen yaşadığım yer diye düşünüyorum 😂

Merhabalar tekrardan bu 3. konum oluyor sanırım çok doldum ve kendimi burada buluyorum hep. Dediğim gibi yorumlarınız benim için kıymetli ve objektif yorum alabilmeyi seviyorum.
Benim sorunum şu ki; özel ilişkilerimde erkekler tarafından beğeniliyorum. Yani dış görünüş noktası okey. Hatta şöyle ki baya etkileniyorlar bunu da hissedebiliyorum. Ben biraz hemen samimi olmayan ve karşımdakini gözlemleyen biriyim. Bu sebeple karşı tarafın yaklaşmaya çekinmesini anlayabilirim. Önceden problemin bu olduğunu düşünürdüm fakat değil sanırım. Çünkü gayet sıcak yaklaştığım hatta bedensel temas noktasına geldiğimiz kişiler oldu. Ama ilişkilerim bir türlü ilerlemiyor.
Mesela biriyle ilk tanışmamızda bana ilgisini fark ettim. Sonrasında flörtleşmeye başladık ve biraz yakınlaştık. Gayet tatlı bir çekim vardı aramızda. Sonrasında birkaç kez hikayelerime yanıt verdi, sohbet ettik ama görüşme teklif etmedi. “Sen et” diyebilirsiniz belki ama yakınlaşma noktasına gelmiş bir erkeğin buluşma teklif etmekten çekineceğini düşünmüyorum pek. Zaten açtığım son konuda da tam buluşma ayarlarken araya 3. Şahıs sokan biri olmuştu. Mesela o kişi de benden etkilenen biriydi ama nasıl oluyorsa devamı olmuyor, adeta bir kabızlık hali.
Bir de bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama herkesin aklında bir geçmiş ilişkisi var. Acaba o sebeple mi benimle olan ilişkilerini belli bir seviyede tutuyorlar diye düşünüp üzülüyorum. Yani etkilenme var, belli başlı iletişim var ama akıcılık ve derinleşme yok. Bu noktada acaba benim mi yönlendirmem gerekiyor? Mesela sıkıldığımda hadi gel buluşalım demek, aklıma estiğinde yazmak vs. Fakat dediğim gibi buluşma teklif ettiğim kişi de 3. Birini çıkarmıştı meydana. O yüzden de çekiniyorum açıkçası. Bu iki olay sadece bir örnek. Sanırım bir türlü aşık olma evresine getiremiyorum ilişkide bulunduğum kişileri. Bunun için sık iletişim ve paylaşım gerekiyor ama anlattığım gibi flört evresinde hep bir tıkanmışlık oluşuyor. Eski ilişkilerimin birkaçında da 3.kişilerin ortaya çıkması, akılda kalan eski ilişkiler gibi travmalarım vardı.
Neyse, sonuç olarak bu durum beni ciddi manada üzüyor. Sebebi ne olabilir? Geçmiş tecrübeleriniz neler ve ne tavsiye edersiniz merak ediyorum. Şimdiden teşekkürler🤍
nasıl konuşmaya başladığını merak etmiyorum değil. Başına gelmiş bir bir diyaloğu paylaşmanı istesem yapar mısın bilmem ki

Bende de o var. Konu akmıyor, tıkanıyorum bir yerlerde. Çok düşündüğm oldu bulamadım bir şey

peki sen ne hissediyorsun bu kişilere karşı yani hoşlanma seviyen ne durumda? onların yanında kendini nasıl hissettin? onları hayatının ne kadarına dahil ettin veya etmek istedin? çok mu beğendin, az mı beğendin, olsa da olur olmasa da olur mu diye düşündün kendi içinde? onların geleceğinde de olmasını istedin mi? cinsel anlamda ne kadar arzuladın, yakınlaşınca ne hissettin? yanına yakıştırdın mı?

açtığın son iki konuda da karşı tarafın duygu ve davranışlarına odaklanmışsın. mesela bu yorumunda da onların kafasındaki şey hakkında konuşmuşsun ve kendini suçlamışsın. aslında odaklanman gereken şey kendi hislerin ve düşüncelerin. önce kendi hissine ve düşüncene bakacaksın sonra karşı tarafın hissine ve düşüncesine. sen eğer genelde kendi hislerine ve isteklerine değil de karşı tarafın his ve isteklerine odaklanan biriysen, inan bana bu enerji karşı tarafa çok kolay bi şekilde geçiyor sırf bu yüzden bile ilişkilerin ilerlememiş olabilir. ben, "önce ben" diyen kadın ve erkeklerin daha iyi bir aurası, enerjisi olduğunu düşünüyorum, onlar diğer insanlar tarafından daha çekici bulunuyorlar. ilişkilerde önce ben demeyi ne kadar erken yaşta öğrenirsen o kadar iyi olur senin için. "bencil" olma ama "benci" ol :) eğer bu konuda kendinde eksiklik görüyorsan bunun üzerine yoğunlaş. o benim yanımda nasıl hissediyordan ziyade ben onun yanında nasıl hissediyorum kısmına odaklanmalısın.
Birinin yanında rahat hissettim. Çok da hayatıma dahil ettiğim söylenemez. Diğeri daha karışık. Şu 3. Kişiyi dahil edene hislerim yoğun. Yanındayken çok sevinsem de kaygılı hissediyorum. Biraz geçmiş ilişkimdeki birine benziyor. Belki ondandır. Hayatıma dahil etmeye çalıştım aslında ama belli bir noktaya kadar kabul ediyor ilerisine geçme noktasında bir direnci var gibi hissediyorum. Onunla bir ilişkim olsun isterdim.

nasıl konuşmaya başladığını merak etmiyorum değil. Başına gelmiş bir bir diyaloğu paylaşmanı istesem yapar mısın bilmem ki
İlk bahsettiğim fiziksel yakınlaşma olan kişiyle bir arkadaş vasıtasıyla tanıştık. Bizim eve geldiler. Orada beğenisini sezdim hatta arkadaşım da sezdi çocuk da kabul etmiş beğendiğini. Yani bu beğenme etkilenme konusu sadece benim sezgim değil. Sonrasında tekrar toplu buluştuk ve o gün yine bana ilgiliydi ama somut bir şeyler yapmıyordu. Hani hep bilindik şeyler. Espri yapınca gülüyor muyum diye özellikle bakıyor, ona değil de arkadaşına daha fazla ilgi göstersem yüzü düşüyor falan. Hatta bir ara tersledim biraz moralim bozuktu. Sonra pişman oldum terslediğime. Samimi bir ortamdaydık biraz ağzını aradım baktım cidden ilgisi var daha yakın davrandım öyle gelişti olay. Sonrasında elimi tuttu sarıldı ve orada rastgele diyaloga girdiğimiz birine sevgili olduğumuzu falan söyledi ama devamı yok. İkinci kişi ise yine arkadaş ortamında tanıştığım biriydi. İlk arkadaşlık adımını ben attım sonra garip bir şekilde ilgili davrandık birbirimize ve o şekilde oldu. Benim ikinci bahsettiğim kişiye duygularım daha yoğun.

İlk bahsettiğim fiziksel yakınlaşma olan kişiyle bir arkadaş vasıtasıyla tanıştık. Bizim eve geldiler. Orada beğenisini sezdim hatta arkadaşım da sezdi çocuk da kabul etmiş beğendiğini. Yani bu beğenme etkilenme konusu sadece benim sezgim değil. Sonrasında tekrar toplu buluştuk ve o gün yine bana ilgiliydi ama somut bir şeyler yapmıyordu. Hani hep bilindik şeyler. Espri yapınca gülüyor muyum diye özellikle bakıyor, ona değil de arkadaşına daha fazla ilgi göstersem yüzü düşüyor falan. Hatta bir ara tersledim biraz moralim bozuktu. Sonra pişman oldum terslediğime. Samimi bir ortamdaydık biraz ağzını aradım baktım cidden ilgisi var daha yakın davrandım öyle gelişti olay. Sonrasında elimi tuttu sarıldı ve orada rastgele diyaloga girdiğimiz birine sevgili olduğumuzu falan söyledi ama devamı yok. İkinci kişi ise yine arkadaş ortamında tanıştığım biriydi. İlk arkadaşlık adımını ben attım sonra garip bir şekilde ilgili davrandık birbirimize ve o şekilde oldu. Benim ikinci bahsettiğim kişiye duygularım daha yoğun.
Fiziksel yakınlaşmadan kastın el tutma ve sarılma mı sadece? Cinsel anlamda bişey geçti mi aranızda? Öpüşmenin ötesinde yani. Ön sevişme, soyunma gibi şeyler?

Sizin söylediğinizden şikayetçi olan bir arkadaşım var. Gerçekten fiziksel olarak çok etkileyici bir kız. Herkes etkileniyor görüştüğü. Ancak ileriye gidemiyor. Ciddi bir iletişim problemi var kızda. Öğretmen, sosyal biri keman çalar dans eder resim çizer spor yapar hobileri vardır. ama iletişim olarak çevresindeki herkesten farklı. Tanımlasam tanımlayamıyorum da. Biz uyararak birkaç şeyi farkettirdik ancak ailesini tanıyınca ailecek öyle olduklarını anladık. Bu yüzden ilişki hiç derinleşmiyor. Belki yakın birkaç arkadaşınıza danışabilirsiniz. Görmediğiniz bir şey olabilir.
Mesela biraz örnek verebilir misiniz? Benim problemimin de bu olduğunu düşünüyorum. Çokça kez “değişik birisin” lafını duydum çünkü.

Back
X