cevap çok basit aslında, devamını getirecek kadar hoşlanmamışlar. çekinmiyor, düpedüz istemiyor. istenmeme ihtimali ve gerçeğiyle de barışmak lazım. bu durum her zaman senden kaynaklanmak zorunda değil. mesela şu an benim karşıma brad pitt'i getirseler şu sıralar asla bişey istemiyorum. çevremde tanışmak isteyenler oluyor (ne hikmetse ben yalnız hissediyorken, hayatıma birilerini alsam diye düşündüğümde açılmayan kısmetim, ben istemediğim veya sevgilim olduğu zaman açılıyor

) sosyal medyadan yazanları asla söylemiyorum bile attığım her hikayeye bi şekilde cevap veren en az 8-10 kişi sayarım ama umurumda mı hayır, bu onların kötü olduğu anlamına gelmiyor ben bu aralar bu kafada değilim. tabii herkes de benim gibi net olmadığı için mesela, ilişki derinleştirecek veya birinden hoşlanabilecek modda değilim kızlardan uzak durayım gibi bir kafada olmuyorlar. o yüzden karışıyor bişeyler.
geçmişe takılanlar var meselesine gelince, onlardan anında kaçman lazım. eski sevgilisini unutamayan bir bela vardı benim başımda geçen sene. yok yani adam kendisine yapmadığı kötülük kalmamış kadınla olan ilişkisini asla atamamış kafasından. bana tabii hep karışık sinyaller yolladı, aylarca üzülmeme sebep oldu. sonra ben yeter be deyip attım bunu hayatımdan tamamen. 2-3 ay sonra o eski sevgilisiyle storyler attığını gördüm, barışmış. hemen kaçman gereken tipler onlar. ilk tanışma aşamalarında biraz konuşturmaya çalış, yarası olan insan mutlaka dökülüyor.