ben otobronzan düşünüyorum. kabine giriyorsun boya püskürtüyor otomatik heryerine. bir hafta kalıyormuş. doktoruma leke yapar mı diye soracağım. eğer yapmıyorsa gireceğim. zaten güneş de azaldı. bari biraz hevesimi alayım.
bende düğünüme yakın git solaryum düşünüyordum onunda birsürü zararı varmış senin dedğin zararsızsa bende yaptırırım.senden haber bekliyorum
bu dediğiniz sanırım enzim peeleng yoğun kojik asit renk açıcı ajanlar kullanılıo anladığım kadarıyla çoğunuzda faydasını görmeişsiniz bende araştırıyorm bayadaır bu yöntemi fakat benim aklıma yatan başka bi olay oldu dermaroller
dermaroller küçük delikler açıyo yüzünüze cilt onu yara diye algılıyo hızlıca onarmaya çalışıo kolajen üretiyo dermarollern ardından sürecğnz her krem ilaç cilde çekiyomş direk alt deriye ben dermaroller ı sormaya gittim dedimki enzim ppelengide çok merak ediyorm dedilerki biz iki aşamalı çalışıyoruz dermarollern ardından enzim peeleng uygulamasını yapıyolar yani o kremleri aklıma yattı ama yinede bilmiyorum
bende düğünüme yakın git solaryum düşünüyordum onunda birsürü zararı varmış senin dedğin zararsızsa bende yaptırırım.senden haber bekliyorum
dr a sordum. çok beğenmiyor. işviçrede çıktı önce sadece bizim türkler gidiyor sonuçta kimyasal dedi. aslında haklı olabilir ama ben güneş yada solaryuma giremem o yüzden deneyeceğim. leke yapma ihtimali var dedi. yüzüm hariç yaptıracağım.
Yarın dermamelan yaptıralı bir yıl olacak evet lekelerim yaptırmadan önce ki haline göre hayli açıldı ama tamamen lekelerimden kurtulmuşta değilim devam kremine hala günde bir kez devam ediyorum eğer cildim bu kadar reaksiyon vermese idi Ekim'den Ekim'e her sene bu işlemi bir kez yaptırırdım ama ne yazık ki cildin buna izin vermeyecek kadar hassas ,leke sorunumu içinden çıkılmaz hale getiren doktor Aslıhan saygın a bir kez daha buradan lanet ediyorum verdiğim paralar haram olsun
arkadaşlar lekelerim çok ve güneşte daha da koyulaşıyor çalıştığım için makyaj yapıyorum ama sık sık güneş koruyucu süremiyorum sizdwn ricam daylong actinica mı hamilton yada copperttone mi daha iyi koruyor uzun süreli ve yüksek faktörlü olsa kullananlar varmı
Merhabalar bu forumda leke deneyimimizi uzun uzun yazdım eğer ki kremler ile lekelerime çare bulabilse idim dermamelan gibi zahmetli bir işleme katlanmazdım keşke dediğin gibi lekelere iyi gelecek bir krem tavsiyesinde bulunabilsem sana ben dermamelan devam kremini kullanmaya devam ediyorum lekelerim hala olsada rahatsız edici boyutlarda değil bi de sudokrem içine endocare bepanten hametan madecoscol krem kullanıyorum geceleri yatmadan önce uzun vadede bu karışım hücre yenilenmesini sağlıyor cildimi güçlendiriyor yüzümde bu karışım sayesinde kırışıklıktan eser yok yaşım 38 ama en fazla 27 sin diyor görenler ,bi de gano firmasının transpran sabununu kullanıyorum bu sabunun yanık izlerine ,güneş lekelerine ve çeşitli cilt rahatsızlıklarına etkisi varmış sabah akşam cildimi bu sabunla yıkıyorum benim yaptıklarım bunlar ve bu yaptıklarımın uzun vadede cildime iyi geldiğine inanıyorum lekelerimden kurtulmuş değilim ama eskisi kadar beni sıkmıyorlar yani eskisinden daha iyi durumdalar makyaj yapmıyorum yani fondoten ,pudra ,allık vs,shrammek firmasının renkli nemlendiricisi ile lekelerimi kamufle ediyorum ,sana tavsiyem lekeler için kaliteli ve dermocosmetics ürünler kullan bimden bi krem alıp kullandığını falan yazmışsın lekelerin daha beter olmuş ,yazdıkların içinde en mantıklı kullandığın madecoscol olmuş onunda yan etkisini kullanacağın iyi bir güneş kremi ile önleyebilirdin
Sana tavsiyelerim bunlar iyi günler diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?