canım ben daylong kullandım hiç beğenmedim yuzu yağlı gibi gösteriyor cilt parlıyor onun yanı sıra bırıyle tokalaştığında yuzun terliymişsin gibi yapışıyor çok iğrenç bır krem korumasına bişey dıyemem ayrıca yüzümde sıvılce yaptı daylong benım. bunun yanında bır çok güneş kremı kullandım la roch posey vıch bıoderma solenta acnes sabamed Hamilton belkı aklıma gelmeyende vardır bunların hepsin kullandım en çok içerisinden hamiltonu begendım. yüzümde ruh gibi bır beyazlık bırakmadı sıvılce yapmadı korumasıda çok güzel. cappertone hiç kullanmadım onun hakkında yorum yapamıycam umarım yardımcı olmuşumdur arkadaşım
Ben yıllardır daylong actinicia kullanıyorum tüm gün koruması güzel ve diğer arkadaşımın dediği gibi iğrenç değil ben korumasından ve yüzümde duruşundan memnunum çok sıcak günlerde bile akma terleme vs,problemler yaşamadım sanırım bu durum cilt tipiyle ilgili ,kendine en uygun ürünü deneyerek bulacaksın ama daylong günlük yaşamda tüm gün korunmak için ideal
Arkadaşlar bu yaptığınız karışımlar dermamelan,cosmelan dadece cildinizi yıpratıp güneşe daha savunmanız ve lekelrin daha beter hale gelmesinden öteye geçemez.ayrıca cosmelan dermamelan sadece paranızı ve umutlarınızı alır lekeleriniz kalır.
çok teşekkür ederim ilginlenmen iyi niyetin çok güzel.allah gönlüne göre versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?