Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
durumumu şöyle izah ediyim ondan sonra binlerce insanla beraber oldum ama o hep aklımdaydı bana hep derlerdiki sen neden böylesin neden durgunsun ?
o çıkmıyodu aklımda ne yaptıda ben böyle oldum hiç anlamıyorum cinsellik meselesine gelince çok düşündüm hatta deli gibi planlar bile kurdum hani şöyle olsa şöyle kurtarırım diye ama aptalca bi düşünceymiş o konuda kendimi geri çektim onunla olunca sanki kuş oluyorum :1hug: ama ondan ayrıldığım zaman içime kötü şeyler oluyo ne biliyim hayattan kesiliyorum bunu çözemiyorum![]()
Tatlım kendini onunla olmaya ona ait olmaya şartladığın için sana öyle geliyor.hiçkimse seni senden daha çok sevemez.ayrıca bir süre ilişkilerinede ara ver derim bu ne hız yahu :)) erkekler genellde yıpratıcı taraftır.ve sen buna izin vermemelisin.o yavruda napmaya çalışıyor henüz anlamış değilim ama seni kullanmasına izin verme.. kaydirigubbakcemile
Tepki almak için söylemiyorum ama bu yaşlarda aşka inanmıyorum tatlım..
sen aşık olduğunu sanıp onun için yanıp tutuşuyorsun çünkü bu kendi seçimin.
istersen derhal bitirebilirsin kafanda ama istemiyorsun..
bu senin azim ve kararınla olacak bir şey :)
senin böyle yapıyor olman onunda hoşuna gidiyor ve işine geliyor..lütfen onun gönlünü hoş tutmak için kendinden ödün verme :1closedeyes:
seninle ilgileniyor olması,sana karşı kendini dürüst,güçlü ama tek zayıf yanı senmişsin gibi göstermesi :1no2:
anlayamadım ?
slm saygılar canlar bak güzel kardeşim ben eşimle evlenmeden önce üç yıl anlaştım çıktım konuştum ama asla ne eşim benden böyle bişey istedi nede ben ona böyle taviz verdim ilişkinin de bir gururu saygısı seviyesi olsun be güzel kardeşim değilmi ama yaa.. ve ben şu an 15 yıllık evliyim ve hala bana eşim derki eğer sen anlaşırken bana tabiri caizse istediklerimi vermesen bile kur yapsaydın bu gün eşim olamazdın diyor anla artık yani erkekler yatağa atmak için 9 takla atarlar sonrada işleri bitince bir kirli mendil gibi seni fırlatır atarlar eğer önce kendine saygın varsa bu delikanlı görünümlü egoist erkeği bırak kaçan kovalanır derler eğer ki sen taş yerinde ağırdır misalı hanımlığını korursan eğlenilecek kız değil evlenilecek kız olarak görülürsün allah yardımcın olsun hem bu arada herşeyi bir yana bırakalım ve diyelimki sen bu kişiyle istediklerini gizlice yaptın hiçbir allahın kulu görmedi bilmedi peki sorarım sana allahta mı görmüyor ve seni yetiştiren anne baba bu tarz bir davranışı hakediyorlarmı bunu düşün bence dünyanın en baskıcı yada kötü anne babası dahı olsalar -ki belirteyim hiçbir anne baba evladının kötü olduğunu istemez baskılarda zaten bu yüzdendir ama evlatlar bunu anlayamaz.. sence hakediyorlarmı ve hiçbirşey gizli kalmaz bunu unutma doğrular sarsılır ama asla yıkılmaz sen önce kendine saygı duy ve sonrada seni isteyen kişinin sana saygı duymasını iste gör başar bu senin elinde ve hayat sadece şu üç şey için feda edilir vatan-millet, dinin vede ailen için feda edilir kaldıki bu adam kendi nefsi için senin kendini feda etmeni istiyor o kimki kaç paralık insan çok özürdilerim de gerçek bu yani iyi düşün sen sevilmeye layıksın nadide bir çeçiksin ve seni koparıp koklayıp atmasına asla izin verme tutkuların esiri olma saygı ve sevgiyle kurulan allahında kullarında razı olacağı bir sevginin esiri yada koklanmamış gülü ol canım kardeşim ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN