Derman ablalarım siz fikir verin :(

durumumu şöyle izah ediyim ondan sonra binlerce insanla beraber oldum ama o hep aklımdaydı bana hep derlerdiki sen neden böylesin neden durgunsun ?
o çıkmıyodu aklımda ne yaptıda ben böyle oldum hiç anlamıyorum cinsellik meselesine gelince çok düşündüm hatta deli gibi planlar bile kurdum hani şöyle olsa şöyle kurtarırım diye ama aptalca bi düşünceymiş o konuda kendimi geri çektim onunla olunca sanki kuş oluyorum :1hug: ama ondan ayrıldığım zaman içime kötü şeyler oluyo ne biliyim hayattan kesiliyorum bunu çözemiyorum :(

Tatlım kendini onunla olmaya ona ait olmaya şartladığın için sana öyle geliyor.hiçkimse seni senden daha çok sevemez.ayrıca bir süre ilişkilerinede ara ver derim bu ne hız yahu :)) erkekler genellde yıpratıcı taraftır.ve sen buna izin vermemelisin.o yavruda napmaya çalışıyor henüz anlamış değilim ama seni kullanmasına izin verme.. kaydirigubbakcemile

Tatlım kendini onunla olmaya ona ait olmaya şartladığın için sana öyle geliyor.hiçkimse seni senden daha çok sevemez.ayrıca bir süre ilişkilerinede ara ver derim bu ne hız yahu :)) erkekler genellde yıpratıcı taraftır.ve sen buna izin vermemelisin.o yavruda napmaya çalışıyor henüz anlamış değilim ama seni kullanmasına izin verme.. kaydirigubbakcemile

kesinlikle katılıyorumvereliniortak

canım ya birisini severken başkalarıyla beraber olmak da neyin nesi,sırf çıkmış olmak için doğru değil bu:olmaz: kendine zaman ver,sil onu msnden de hayatından da, ölüm yok sonunda yap bunları,zamanla iyi olcaksın,ilk zamanlar zor olur ama zaman herşeyi çözer. onun gibi ş...lere kendini harcatma ilerde çok pişman olursun.şerefini haysiyetini aileni geleceğini düşün.aşk değil bu,hem aşk olsa bile o bile bitiyor bir gün unutma:delphin:

Tepki almak için söylemiyorum ama bu yaşlarda aşka inanmıyorum tatlım..
sen aşık olduğunu sanıp onun için yanıp tutuşuyorsun çünkü bu kendi seçimin.
istersen derhal bitirebilirsin kafanda ama istemiyorsun..
bu senin azim ve kararınla olacak bir şey :)
senin böyle yapıyor olman onunda hoşuna gidiyor ve işine geliyor..lütfen onun gönlünü hoş tutmak için kendinden ödün verme :1closedeyes:

Tepki almak için söylemiyorum ama bu yaşlarda aşka inanmıyorum tatlım..
sen aşık olduğunu sanıp onun için yanıp tutuşuyorsun çünkü bu kendi seçimin.
istersen derhal bitirebilirsin kafanda ama istemiyorsun..
bu senin azim ve kararınla olacak bir şey :)
senin böyle yapıyor olman onunda hoşuna gidiyor ve işine geliyor..lütfen onun gönlünü hoş tutmak için kendinden ödün verme :1closedeyes:

ben zaten yaşadıklarıma aşk demiyorum diyememde zaten....
o benim ne kadar çok acı çektiğimi bilmiyo ben ona sadece mutlu tarafımı gösteriyorum ama acımı hep içimde yaşıyorum belli etmiyorum ve şundan çok eminimki o kendi çapında bu kız beni takmıyo diyodur. bu benim çok hoşuma gidiyo ama msnde onu görünce naber diyesim geliyo herşeyi bi anda siliyorum çocuk gibi oluyorum (: gülüyoruz konuşuyoruz ama gel gelelim yine cinsellik için kavga ediyoruz.
bigün onunla ciddi bi şekilde konuşmuştum bana seni istiyorum anlamıyosun dayanamıyorum işkence çektiriyosun bana yazık ediyosun ben hep seni özlüyorum diyodu.
benim cevabım ise ; madem özlüyodun madem istiyodun niye bu zamana kadar sessiz kaldın niye bişey söylemedin ?
onunkisi ise ; ozaman durum değişçekti farklı olcaktı
ben; yeter artık beni enayi yerine koymandan bıktım etrafta onca kız var benimi isteyesin tuttu kimbilir şimdi kaç kıza asılıyosundur ben bıktım bundan ya adam gibi konuşursun yada boşver...
onunki; beni hiç tanıyamamışsın ne anlamak istiyosan onu anla
bn; ben anlıcamı anladm canım rahat ol ;)
ve ondan sonra sustu aradan 2 hafta geçti yine duramadı bana bu tarz şeyler yazdı
kaç defa uyarsamda bıkmıyor benden sürekli bana bunu diyo
hadi onu beni çeken şey cinsellik peki beni ona çeken şey ne ??

seninle ilgileniyor olması,sana karşı kendini dürüst,güçlü ama tek zayıf yanı senmişsin gibi göstermesi :1no2:

sakın öle bişe yapma anlasma dahi olsa arkadasınla böle bişe yapması cok cirkin bence hade sevgilin bunu yapıcak kadar cirkin bence arkadasında düzgün biri deil insan o kadar cok pişmanlık duyuoki erkekler konusunda bide bundan pişmanlık duyarsan hiç mutlu olamassın sana deger verse zaten bu sekilde üzmez

bi laf vardı kedi uzanamadığı ete mundar dermiş oda seni elde etmek için bir sürü şey yapıyo sırf seninle olabilmek için sendekide akıl yani seviyomusun bence hayır seven kişi zırt pırt ayrılmaz ayırılsa bile tekrar tekrar geri dönmeye ne gerek var bence oda sende boş olduğunuz için hep birbirinize dönüyosunuz bide sırf kurtulmak için bekaret vermeyi düşünen tek insan sensin sanırım ilerde tabiki pişman olursun yaa en sinir olduğum şeydir sen sevgilinle sadece cinsellik için mi çıkıyosun yaa kızı sex objesi olarak gören adamdan hayır gelmez sen boşver onu yoluna bak seni sevmediği belli sadece cinsellik için çıkmış senle ee elde edemeyincede kız arkadaşına sarkmış belki istediğini ondan alır diye ne karaktersiz yaa sen safmısın kızım inat içinmiş kafanı karıştırıyo işte yalan diyo be inanma ben olsam msnde felanda görüşmem öyle biriyle konuşmaya gerek yok aklını başına al bekaretini verirsin ama sonra pişman olursun

Seni sevseydi asla sadece cinsel olarak istemezdi, sana duygularına değer verirdi, inicinirmisin diye korkardı, bence hoyrat biri yaşının da verdiği heyecanla cinsel güdüleri ile hareket eden bi velet.. Erkeklerin hele o yaşlarda ki erkeklerin tüm derdi kadını yatağa atmak..

bekaretimi versemde kurtulsam ne demek ya..bu kadar kolay mı.yarın ne olacagımızı kimse bilemez.seni kullanmasına izin verme.

tatlım sakın ha yapma ben 20 yaşımdayım o kadar çok şey gördüm geçirdim ki seni gerçekten seven bi insan çırıl çıplak halde yatakta olsanız bile ben sana bunu yapamam diyebilecek kapasitede olmalı.ölümlü dünya yarın öbür gün bir şey olsa ne yapıcaksın lütfen mantıklı düşün evet cinsellik güzel sevdiğine ait olmak mükemmel ama bence bu adam seni sevmiyor lütfen yanlış anlama yorumumu sadece yardım etmek istiyorum

slm saygılar canlar bak güzel kardeşim ben eşimle evlenmeden önce üç yıl anlaştım çıktım konuştum ama asla ne eşim benden böyle bişey istedi nede ben ona böyle taviz verdim ilişkinin de bir gururu saygısı seviyesi olsun be güzel kardeşim değilmi ama yaa.. ve ben şu an 15 yıllık evliyim ve hala bana eşim derki eğer sen anlaşırken bana tabiri caizse istediklerimi vermesen bile kur yapsaydın bu gün eşim olamazdın diyor anla artık yani erkekler yatağa atmak için 9 takla atarlar sonrada işleri bitince bir kirli mendil gibi seni fırlatır atarlar eğer önce kendine saygın varsa bu delikanlı görünümlü egoist erkeği bırak kaçan kovalanır derler eğer ki sen taş yerinde ağırdır misalı hanımlığını korursan eğlenilecek kız değil evlenilecek kız olarak görülürsün allah yardımcın olsun hem bu arada herşeyi bir yana bırakalım ve diyelimki sen bu kişiyle istediklerini gizlice yaptın hiçbir allahın kulu görmedi bilmedi peki sorarım sana allahta mı görmüyor ve seni yetiştiren anne baba bu tarz bir davranışı hakediyorlarmı bunu düşün bence dünyanın en baskıcı yada kötü anne babası dahı olsalar -ki belirteyim hiçbir anne baba evladının kötü olduğunu istemez baskılarda zaten bu yüzdendir ama evlatlar bunu anlayamaz.. sence hakediyorlarmı ve hiçbirşey gizli kalmaz bunu unutma doğrular sarsılır ama asla yıkılmaz sen önce kendine saygı duy ve sonrada seni isteyen kişinin sana saygı duymasını iste gör başar bu senin elinde ve hayat sadece şu üç şey için feda edilir vatan-millet, dinin vede ailen için feda edilir kaldıki bu adam kendi nefsi için senin kendini feda etmeni istiyor o kimki kaç paralık insan çok özürdilerim de gerçek bu yani iyi düşün sen sevilmeye layıksın nadide bir çeçiksin ve seni koparıp koklayıp atmasına asla izin verme tutkuların esiri olma saygı ve sevgiyle kurulan allahında kullarında razı olacağı bir sevginin esiri yada koklanmamış gülü ol canım kardeşim ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN

slm saygılar canlar bak güzel kardeşim ben eşimle evlenmeden önce üç yıl anlaştım çıktım konuştum ama asla ne eşim benden böyle bişey istedi nede ben ona böyle taviz verdim ilişkinin de bir gururu saygısı seviyesi olsun be güzel kardeşim değilmi ama yaa.. ve ben şu an 15 yıllık evliyim ve hala bana eşim derki eğer sen anlaşırken bana tabiri caizse istediklerimi vermesen bile kur yapsaydın bu gün eşim olamazdın diyor anla artık yani erkekler yatağa atmak için 9 takla atarlar sonrada işleri bitince bir kirli mendil gibi seni fırlatır atarlar eğer önce kendine saygın varsa bu delikanlı görünümlü egoist erkeği bırak kaçan kovalanır derler eğer ki sen taş yerinde ağırdır misalı hanımlığını korursan eğlenilecek kız değil evlenilecek kız olarak görülürsün allah yardımcın olsun hem bu arada herşeyi bir yana bırakalım ve diyelimki sen bu kişiyle istediklerini gizlice yaptın hiçbir allahın kulu görmedi bilmedi peki sorarım sana allahta mı görmüyor ve seni yetiştiren anne baba bu tarz bir davranışı hakediyorlarmı bunu düşün bence dünyanın en baskıcı yada kötü anne babası dahı olsalar -ki belirteyim hiçbir anne baba evladının kötü olduğunu istemez baskılarda zaten bu yüzdendir ama evlatlar bunu anlayamaz.. sence hakediyorlarmı ve hiçbirşey gizli kalmaz bunu unutma doğrular sarsılır ama asla yıkılmaz sen önce kendine saygı duy ve sonrada seni isteyen kişinin sana saygı duymasını iste gör başar bu senin elinde ve hayat sadece şu üç şey için feda edilir vatan-millet, dinin vede ailen için feda edilir kaldıki bu adam kendi nefsi için senin kendini feda etmeni istiyor o kimki kaç paralık insan çok özürdilerim de gerçek bu yani iyi düşün sen sevilmeye layıksın nadide bir çeçiksin ve seni koparıp koklayıp atmasına asla izin verme tutkuların esiri olma saygı ve sevgiyle kurulan allahında kullarında razı olacağı bir sevginin esiri yada koklanmamış gülü ol canım kardeşim ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN

yazdıkların için çok teşekkür ederim ama aradan kısa bir zaman geçmesine rağmen
başta yazdığım yazı (kurtuluş yolu) artık bana çok saçma geliyor.
ben sürekli rabbim'e allahım onun bana gerçek yüzünü göster diye hep yalvarıyodum ve allah birgün bana bunu göstrdi ve ben kendimi tutamadım 2gün boyunca ağladım.
resmen beni eve cinsellik için çağırmıştı rahatlıkla bana güle güle dedi.....
ama bende kendimi bozmadm hala takmıomş havasında evden çekip gittim artık ne msnmde var nede facebokkmda herşeymden çıktı sadece zihnimde inş oda geççek... buna inanıyorum
ondan hem nefret ediyorum hemde birazck sevgm var ama buda geçicek :Saruboceq:

Son düzenleme:
Back
X