• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dermaroller- izler -lekeler-skarlar-selülitlerr babay, kolajen üretimi

nihayet kızlar ben de yüzümdeki skarlariçin kararsız geçen aylardan sonra spariş verdim ve bu gün elime ulaştı. Dermaroller 540 titanyum 1mm iğneli bir malzeme. Temizleme solüsyonuyla birlikte 85 tl . 192 iğneliyi de araştırdım ama iğne sayısı azolduğu için tercih etmedim. Bu arada MRS markalı unutmadan bunuda söylemiş olayım.Uygulama aşamasına gelince.önce yüzümü güzelce yıkadım ve kullanılmamış temiz bir havluyla kuruladım.Dermaroller ın solüsyonunu iğneye sıktıktan sonra yavaş yavaş yüzüme sürmeye başladım.Fazla bastırmadığımdan olacak ki inanın acıyı bırakın hafif karıncalanma gibi bişey hissettim sadece.Bastırmadğım için böyle olduğunu düşündüm ama hemen sonra yüzümde hafif kızarıklıkları görünce fazla bastırmanın iyi olmayacağını anladım.yaklaşık 1 saat geçti güneş kremimi sürdüm.Şimdi hafif hafif yüzümdeki yanmayı hissediyorum ama bu güneşe çıktığımızda olduğu kadar.Deformasyon olmaması sevindirici. yarın biraz bastırarak yapmayı düşünüyorum bir de böyle denicem.

nihayet kızlar ben de yüzümdeki skarlariçin kararsız geçen aylardan sonra spariş verdim ve bu gün elime ulaştı. Dermaroller 540 titanyum 1mm iğneli bir malzeme. Temizleme solüsyonuyla birlikte 85 tl . 192 iğneliyi de araştırdım ama iğne sayısı azolduğu için tercih etmedim. Bu arada MRS markalı unutmadan bunuda söylemiş olayım.Uygulama aşamasına gelince.önce yüzümü güzelce yıkadım ve kullanılmamış temiz bir havluyla kuruladım.Dermaroller ın solüsyonunu iğneye sıktıktan sonra yavaş yavaş yüzüme sürmeye başladım.Fazla bastırmadığımdan olacak ki inanın acıyı bırakın hafif karıncalanma gibi bişey hissettim sadece.Bastırmadğım için böyle olduğunu düşündüm ama hemen sonra yüzümde hafif kızarıklıkları görünce fazla bastırmanın iyi olmayacağını anladım.yaklaşık 1 saat geçti güneş kremimi sürdüm.Şimdi hafif hafif yüzümdeki yanmayı hissediyorum ama bu güneşe çıktığımızda olduğu kadar.Deformasyon olmaması sevindirici. yarın biraz bastırarak yapmayı düşünüyorum bir de böyle denicem.

yüzümde çok derin olmayan bir kesik var. böyle birşey için kullanmak uygun mu sence ? daha önce okuduğum yazılarda kullananlar olmuş ama sen şimdi yeni denedin sızısını yeni gördün :) bir fikrin var mı bununla alakalı?

Arkadaşlar ben de dermaroller aldım .Solüsyonu yanında geldi.0.5 lik aldım .Cosmodeep adlı firmanın ürünleri çok güzel .Yanlız arkadaşlar sellit içinde kullansam sorun olur mu?Bu konuda bilginiz var mı :40:
Selulit için 1.5 ya da 2 kullanabilirsin.
evde kullanılan dermarollerın işe yaradıgını düşünen varmı?

Yüzüm için kullanamiyorum .çok beyaz ve damarları belirgin olanlara tavsiye etmiyorlar.

kızlar bu urunu hangi marka aldınız ne kadar zamanla nası kullanıyorsuuz nasl dezenfekte ediyorsunuz...bilgi lutfen....

Birçok marka var ama orjinalini almak daha pahalıda olsa sağlıklı olan bence. Bildiğim kadarıyla temsilciliğini Lotis Pharma yapıyor Türkiye'de. Bir kaba alkolle karıştırılmış su alıp dermarollerı onda 10 sn beklettikten sonra temiz bölgeye uyguluyorum ben, her uygulamanın arkasından tekrar suya batırıp devam ediyorum. İşim bittiğinde vücudumda kullandığım bölgeye antiseptik yara spreyi sıkıyorum; süreceğim bir şey varsa kuruduktan sonra sürüyorum. Dermarollerı da aynı şekilde alkollü sudan çıkardıktan sonra antiseptik yara spreyini üzerine sıkıyorum. Dışarıda bi yerde birkaç saat "kurumasını bekleyip" sonra yerine kaldırıyorum. 2 haftada 1 den fazla kullanmadım ben ama haftalık kullananları da duymuştum. Benim yüzüme hiç iyi gelmemişti çatlaklar için kullandım bende onda memnun da kaldım doğrusu, yüzüne iyi gelen de çok olmuş ama. Umarım memnun kalırsınız

arkadaşlar ben bugun dermotolaga gittim sırf bu urunu sormak için.bana asla kendimin uygulamaması grektiğini uygukanması için uzmana ihtiyaç olduğunu söyledi...paylaşmak istedim

kizlar ben uzmana uygulatmak istiyorum bu islemi istanbulda guvenilir bir merkez vs. bilen var mi?

bakırköyde mediformu öneririm benim her zaman içime sinmiştir orada yapılan işlemler. tabi uzmanlara yaptırmak biraz maliyetli oluyor seansı 100-250 arası yapan yere göre değişiyor diye biliyorum :/ umarım faydasını görürsün cnm :34:

Evet ben de cesaret edip bgn ilk yuz dermorollerimi yaptim bakalim.

Yuzumde kirmizilik selinde sivilce izleri ve 5-6 tane cukurluk var. ve gozeneklerim de malesef buyuk. 29 yasindayim ama hala arada sirada sivilcem cikar.
Dermoroller hakkinda cok arastirma yaptim. ve ben de kendim uygulamaya karar verdim.

Dermorolleri ggden aldim, 192 igneli, 1.5 mm. 60 TL. ZGTS marka. Yaninda antiseptik spreyi ve koruma kapagi var. Sari renkli.

Dermoroller yaparken once cok korkarak yuzume degirdim ama oyle dayanamayacak kadar da acimadi yani, sonra biraz bastirarak yapmaya calistim, cok cok ince, yani toplu igneyi degdirince cikacak kadar yer yer kanadi. Ama daha once cok fazla arastirip okudugum icin boyle olacagini biliyordum. Yaptiktan hemen sonra 1 kapsul e vitaminini kirip iki yanagima da surdum. Onu surdukten 5 dk sonra da argan yagi surdum, cildim acaip kizarik ve hafif sizliyor suanda. ama sabaha gecer diye umuyorum. Oyle asiri bir reaksiyon yok yani. bu ilk seansim oldu. arastirmalarima gore cilt kendini 20-21 gunde yenilediginden, yarayi onardigindan, ben seanslarim arasini 20 gun olarak tutacagim.

Bakalim ben cok inaniyorum ise yarayacagina:) Gelismeleri size de yazarim kizlar.

bende tecrubelerımı yazayım belkı faydası olur sorularınızı da cevaplamaya calısırım..ben kullanalı 1yılı askın sure oldu estonyadan aldım yanında extradan kok hucre goz ve sıvılce ızlerını yok eden kapsullerden de almıstım..yuzum gozum sureklı cıkan sonmeyen sıvılcelerle doluydu hıc bırsekılde care bulamıyordum herkes soruyordu..ızler mor ve kırmızı kalıyordu ama bıryandanda sıvılceler cıkıyor yara halını alıyordu..ınanılmazdı..artık umudu kesmıstım..sonra bu dermorollerın 05-1.5 mılımını aldım ben cok korkarım bole seyelrden ve acı esıgım cok yuksektır..0.5ını kullandım once ve kapsullerı sık sık kullanmaya basladım kana felan olmuyordu sadece kızarıklık oda hanı atesınız olurda yuzunuz kızsarırya ole acıyordu bastırmıyordum sadece delıcek kadar bastırıyordum kapsullerı sureklı kullanıyordum delme ıslemını ıse 2-3 gunde bır yapıyordum..yanı acısı gectımı yuuzmun yıne delıyordum
sonra 1ay sonra yuzumde sıvılcelerımın gıttıgını farkettım ama o ara tasındıgımdan kullanmayı bıraktım..sonra herkes sıvılcelerın gıtmıs demeye baslayınca ben gaza geldım 1.5 mılımıne basladım ama fecı bır tecrubeydı:)))sonra kanatana kadar bastırmaya devam ettım kapsullerımde bıttı yenıden alamadım acıkcası bıraz pahalı geldı..sımdı ayda bır yapıyorum yuzumdekı odem gıttı kırısıklıklarım azaldı sıvılce ızlerımde bellı belırsız kldı..yenıden baslıycam hala eskı sıvılcelerımden kalma delık ıslerım bellı belırsız var onları hallatemek ıcın kullanmaya baslıycam ama vucuda kullanmadım acıkcası..gozumede kullanmaya cesaret edemedım..durum boyle..sorusu olan varsa cevaplayabılırım

bakırköyde mediformu öneririm benim her zaman içime sinmiştir orada yapılan işlemler. tabi uzmanlara yaptırmak biraz maliyetli oluyor seansı 100-250 arası yapan yere göre değişiyor diye biliyorum :/ umarım faydasını görürsün cnm :34:

tesekkur ederim canim.benim gorustugum merkez seansina 420 tl dedi, dermaroller yerine de fraksiyonel lazer tavsiye etti dermatolog.Ama cok geldi acikcasi mediformu arastiriyim biraz bakalim:16:

Selam kızlar sizce dermaroller uygulaması sonrasında o bölgeye ozon aktif kullansak nasıl olur? Malum onunda yığınla cilde yararlı özelliği var.

google'a dermoroller yazıp aratınca çıkan resim beni korkuttu ya. o iğneler yüzü acıtmıyor mu? onu yüzümde gezdirdiğimi düşününce bi tuhaf oldum

arkadaşlar ben izmirdeyim bu uygulamayı yapan bir klinik tavsiye edermisiniz.Ayrıca evde yapılabilirmi herhangi bir yanlışlık yapmıyalım.doktorla konuştum 4 seans dermarolleri 400 TL dedi ayrıca dermaroller parasıda 150 tl dedi toplam 550 -TL sizce fiyat uygunmudur.

medik8 predox pout ve dermastamp aynı anda kullansam ne olur dudaklarım dolgunlasır mı deneyen var mı glorıka da urun var adam bana bunları yap dedı kalıcı dolgunlasırmıs ne dersınız içinde hyaluronik asit varmıs ne yapayım sızce

Ben yüzümdeki sivilce lekeleri için güzellik uzmanına gittim.Bana 8 seans sonrasında lekelerimin %80 oranında açılacağını söyledi.İlk seanslarda en ufak iğneli dermaroller uyguladı son 2 seansta daha büyük iğnelisini uyguladı.Seanslarımı hiç aksatmadım ama 8 seans sonucunda tek bir lekemde bile açılma meydana gelmedi.Tavsiyem kesinlikle doktora gitmenizdir.Evet doktor daha pahalı yapıyor ama güzellik uzmanında hiç bir sonuç alamayıp yine doktora gideceğinizi unutmayınız.

kızlar ben dermoroller almak ıstıoyorum soyle kalıtelı en guvenılır olan neyse markası nedır nerden alabılırım?ozelden de mesaj atabılır mısınız?

Leke ve izler için dermaroller da kullandım ama yüzümde küçük küçük gözeneklerim yetmiyormuş gibi birde delikler oldu :( gitmiyorda kaldılar öyle yüzümde hoş zaten lekeer izler vardı o yüzden çok koymadı açıkçası :) ha bi i z eksik ha bi iz fazla farketmiyo şu an. Kalıcı bi çözüm arıyorum hem lekeler hem yanakalrımda ki çöküklük için bulursam burayada yazıcam 4 bi koldan arıyorum çözüm :)

Back
X