Akne skarları için 1.5 kullanılıyormuş. Dermarollerin yaz ayında etkisi yok fraksiyonel lazer veya peeling gibi lekeler bırakmaz yinede güneş kremi kullanılıyor ama. Video aralarında ışık farkı var evet. ama akne scarları yani çukurluklar her açıdan göze batıyor ışık pek farketmiyor onun için. zaten %100 sonuç alamazsın yinede büyük değişim geçirmiş çoçuk. ayrıca çoçuk direk çıkarıp yüzüne sürüyor evet. videoda söylüyor zaten ben sadece uygulama kısmını gösteriyorum diye. yoksa elimi yıkar yüzünü yıkar uzun iş onlar. sadece uygulama kısmını gösteriyor neler yapabilirsin onları söylüyor.Kesinlikle sabır işi. Devamlılık isteyen birşey. Ben 2 ay demişim ama sonu. almak için en az 6 ay gerek. Çocuk 1 sene uğraşmış valla yararını görmüş. Gerçi ilk çektiği video çok karanlık son videoları aydınlık ortamda ve yüzünü yaklaştırmıyor ana eskiye göre baya değişim var çocuğun yüzünde.
Yanlız yüz için 1,5 mm kullanmış çok değil mi o? Ben 0,5 mm bile korktum bastıramadım yani kan oturmaları veya kararma olur diye.
Dermaroller iyi ama dikkatli yapılmazsa, hijyene dikkat edilmez, cilt güneşten korunmazsa kötü sonuçlar doğurabilir. Aslında güneş ışınlarının direkt dik açıyla geldiği şu yaz gnlerinde yapmazsak iyi olur. Ama şahsen kışı bekleyemedim ben :))
Hijyen çok önemli mesela ben uygulama yapmadan önce saç bandımı taktım. Masamı sandalyemi aynamı, uyuglama sonras sürüceğim yağ karışımlarını hazırladım. Sonra yüzümü boynumu yıkadım, ellerimi anti bakteriyel sabunla yıkadım ve yıkadıktan sonra eller dua eder gibi hiç birşeye elimi sürmedim. musluğu dirseklerimle kapattım falanOna rağmen uygulama yapmadan önce yine yüzüme boynuma, ellerime, dermarollera antiseptik solisyon sıktım. Solisyon yerine %70 saf alkol de kullanabilirmişiz.
Şimdi çocuğa bakıyorum hiçbirini yapmıyor. Direkt çıkardı yüzüne sürdü. :26: Yaptıktan sonra işte yağ karışımımı sürdüm. Açılan kanallar 10-15 dakika içinde kapanıyormuş. Nemlendirici kremimi 20 dakika sonra sürdüm çünkü ne kadar en iyisini en doğalını almaya çalışsak da bu kremlerin içinde illa bir koruyucu oluyor. Şimdi yüzde açılan mikrokanllar açıkken o kremlerdeki koruyucuları cildin en derinine kadar sokmaya geke yok zaten aletin uyarılarında da var. Sürdüğünüz kremlerin içeriğine bakın bu kremler uygulamadan sonra sürün, içindeki koruyucular cildin en üst tabakasında kalmalı diyor.
Eee dışarı çıkarken de 50 faktör kremimi sürdüm. Ama bu kadar zahmete bir daha girer miyim bilmiyorum. Sanırım ben kışın devam edicem..
Sen yaptın mı dermaroller. Veya şu yaz aylarında mı yapmayı düşünüyorsun...
Ray's DermaRoller Website diye aratırsan googlede görürsün sitede kurmuş. nelere dikkat edilmeli öncesinde sonrasında neler yapılmalı bunları hep yazmış.
Ben şuan araştırıyorum canım dermarolleri. e vitamini kapsülü ve aloe vera jelimi aldım. dermaroller hakkında araştırmalar yapıyorum. büyük ihtimalle dr dermaroller alacağım. çünkü ucuz ve kalitesiz malların iğnesi pek batmıyormuş ve kullanışlı değilmiş.
Son düzenleme: