Süper olur. Yarın cilt bakımı yaptıracağım. 1 hafta sonra da dermaroller.nunik slm 2015 dermaroller güzelleri ekibine bende dahilim.1 seans yaptırdım 23 ünde 2, seansım var. 1,seansta cildimde parlaklık oluştu.2,seansımda prp ile yapıyoruz. Gelişmeleri birbirimizle paylaşalım .Gööğüsüme kendim uyguladım uygulama sonrası benim mucize diye adlandırdığım çay ağacı yağı kremi sürdüm.Bu hafta vücuduma da uygulamak istiyorum .
İyi akşamlar cnm prp ile birlikte seansı 125 tl. Perşembe ikinci seansım var .ilk yaptırdığım zamanki parlaklık kalmadı bakalım ikinci seanstan sonra ki gelişmeler nasıl olur.Aynen devamSüper olur. Yarın cilt bakımı yaptıracağım. 1 hafta sonra da dermaroller.
Sorması ayıp kaç liraya yaptırdın. Seansı ya da toplam.
Canım, dermarollerı kendin satın alıp yapmayı düşündün mü hiç?İyi akşamlar cnm prp ile birlikte seansı 125 tl. Perşembe ikinci seansım var .ilk yaptırdığım zamanki parlaklık kalmadı bakalım ikinci seanstan sonra ki gelişmeler nasıl olur.Aynen devam
canım zaten kendi dermarollerımla yapıyoruz.Canım, dermarollerı kendin satın alıp yapmayı düşündün mü hiç?
canım zaten kendi dermarollerımla yapıyoruz.
Evet fakat kendi dermarollerımı kullandı uygulama ücreti aldı..seans ücreti yazmamış mıydın sen yukarda yazıyor
Hımmmmm.anladım canım.sanırım yeni kullanmaya başladın.ara ara bilgi vetir misin burdan canım? Inşallah kurtulursun lekelerden.Evet fakat kendi dermarollerımı kullandı uygulama ücreti aldı..
Allah emeklerini ve umutlarını boşa çıkarmasın canım.kaça aldın peki, markası ne?kızlar bende gecen hafta kendim aldım dermaroller .540 iğneli titanyum ve 0.5mm.ilk kez gecen hafta cumartesi uyguladım.ciltte bi parlama oldu.ama kremde kullandım.biraz pullanma bazı yerde deri dökülmesi oldu.cildim sanki cok kurudu.2.seansı ctesi günü yapıcam.haftada 1 kullanmayı düşünüyorum.cokmu sık olur bilmiyorum ama deniyecem.inş iyi sonuçlar alırım.
Allah emeklerini ve umutlarını boşa çıkarmasın canım.kaça aldın peki, markası ne?
Sağol canım.bakayım bi.Amin canım.Ben set şeklinde 220tl ye aldım
Resmi Büyüt
ZGTS
Yukarıdaki marka doğru mu diyorsun yani canım? Peki 8şlem sonrasi hangi krem l eri onerirsin?Arkadaşlar slm yorumlarınızı okudum bi estetisyen olarak sürekli dermoroller kullanıyorum ama sonuç almanız için doğru ürün çok önemli doğru tespit edilmiş soruna doğru çözümde dermorollerdan çok memnun kalırsınız
Yukarıdaki markayı ben de kullanıyorum ama dediğim gibi en önemlisi ürün tam olrak şilayetin nedirYukarıdaki marka doğru mu diyorsun yani canım? Peki 8şlem sonrasi hangi krem l eri onerirsin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?