Sivilce lekeleri.dermalogia toz piling , organigs ak n e kremi aldım.4 gündur kullanıyorum.iyi gibi.ama geçmezse lekeler dermarolker alip kendim yapayim diyorum.yapabilir miyim sence?Yukarıdaki markayı ben de kullanıyorum ama dediğim gibi en önemlisi ürün tam olrak şilayetin nedir
Kendin elbette uygulayabilirsin normal salonlrlada da dermoroller kişiye özel kullanılır hijyene dikkat ettiğin sürece sıkıntı olmaz ben kendim sadece doğal kendi karışımlarımı kullanıyorum cildin tipine ve sıkıntısına göre tavsiyem fotoğraf çek ve belli aralıklarla yanyama koyup karşılaştır ben seans sonrası onları yapıyorumSivilce lekeleri.dermalogia toz piling , organigs ak n e kremi aldım.4 gündur kullanıyorum.iyi gibi.ama geçmezse lekeler dermarolker alip kendim yapayim diyorum.yapabilir miyim sence?
Ben de çektim güya ama aradaki farkı pek anlamadim fotoda.sanirim ışıktan.ama çekneye devam edicem.yanakta , burunda üç beş yağ batonu var.ona ne önerirdin? Bir salona gidip bakımla sıktırayım mı? Peki srnin karışımlaŕin ne? Faydası vardır mutlaka.benim kremlerle ilgili bilgin var mi?Kendin elbette uygulayabilirsin normal salonlrlada da dermoroller kişiye özel kullanılır hijyene dikkat ettiğin sürece sıkıntı olmaz ben kendim sadece doğal kendi karışımlarımı kullanıyorum cildin tipine ve sıkıntısına göre tavsiyem fotoğraf çek ve belli aralıklarla yanyama koyup karşılaştır ben seans sonrası onları yapıyorum
Canım ben yağ bezelerini sıkıyorum sıktırıyorum onları biraz buharla kendinde sıkabilirsin ama o bezelere ürünler de sebep olabiliroma biBen de çektim güya ama aradaki farkı pek anlamadim fotoda.sanirim ışıktan.ama çekneye devam edicem.yanakta , burunda üç beş yağ batonu var.ona ne önerirdin? Bir salona gidip bakımla sıktırayım mı? Peki srnin karışımlaŕin ne? Faydası vardır mutlaka.benim kremlerle ilgili bilgin var mi?
sağol canım benimmmCanım ben yağ bezelerini sıkıyorum sıktırıyorum onları biraz buharla kendinde sıkabilirsin ama o bezelere ürünler de sebep olabiliroma bi
Dikkat et kullandığın ürünlerin içeriklerini incelemem lazım şuan hatırlamıyorum benim karışımlarım tüm ürünler maskesi peelingi maskesi hepsini cilt tipeine göre özel hazırlıyorum bu arada yağ bezelerin için elma sirkesi deneyebilirsin ama sulandırarak kullan
Ne demek her zaman aklına bir şey takılırsa her Aman yaedımcı olurumsağol
sağol canım benimmm
Tamam canım.çoook teşekkür ederimmmmNe demek her zaman aklına bir şey takılırsa her Aman yaedımcı olurum
Kesinlikle haklısınız unarım lekelerinizdrn biran önce kurtulursunuz ama burada asıl önemli olan ürün dermoroller sadece ürünün daha iyi emilimini sağlar o yüzden sonuç rollerdan çok ürüne bağlı ama her kadın bence artık biraz bu konularda uzman isteyen titiz bir araştırmayla uygulayabilir
Sen hangi ürünleri tavsiye edersin canımUzman ellerdeysen doğru ürünle kesin fayda görüraün tabi burada enönemli etken lekelerin ve sivilcelerin nedeni eğer içiren gelen devam eden bir problem yoksa olumlu aonuç kaçınılmaz bu yüzden ben önce mutlaka bir dra başvurulmasını öneriyorum
Dermaroller orijinal olanı yine Dermaroller markası. Almanya menşeli.selamlar, ben de evde uygulamak için ZGTS 0.5 aldım. perriconne md serum edindim.. nette satılan serumlara güvenemedim eczacı da bunu tavsiye etti, etkisi bilinen bir marka olsun istedim, kesenin ağzını açtım yani yeter ki sonuç alayım... uzun zamandır mücade ettiğim ve yıldığım yazın belirginleşen lekelerim var. bu son umudum... memnun kalırsam 0,75 ve 1 olarak devam edicem. tavsiyelerinize açığım... süreçten sizleri haberdar edderim.
Bir de canım lekeler için en uygun olanı 0.5mm.Dermaroller orijinal olanı yine Dermaroller markası. Almanya menşeli.
Dikkat etmenizi tavsiye ederim o konuya.
İğnelerin düzgün olması gerekiyor. Bir de kesinlikle nikel içermesin. Allerji olmayın. Alerji durumuna göre anaflaktik şoka kadar gidebilir.
Dikkatli olalım
Benim de aynı sorunum var. Dermologianıntoz peeling kullanıyorum 2haftadır.fena değil.ama sanırım ben de Dermarolleralsam iyi olacak.Benimkiler sivilce lekesi. Bir de küçük açık kahverengi lekeler.
Bakalım canım. Göreceğiz.
Ben fayda göreceğim düşünüyorum. Mucuklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?