Lekeler, Çiller dermaroller tecrübeleri (2015 ve sonrası)

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Benim de aynı sorunum var. Dermologianıntoz peeling kullanıyorum 2haftadır.fena değil.ama sanırım ben de Dermarolleralsam iyi olacak.
Ben yaklaşık bir yıldır clinique kullanıyorum. O kadannn para verdim :) Çok iyi bir faydasını görmedim.
Tabi ki bakım her zaman işe yarar ama insan verdiği paranın karşılığını istiyor.
Clinique SMART serum ve even Better iddia ettikleri gibi bir etkisi yok. Bir daha alıp kullanmayı düşünmüyorum.
Bu nedenle dermarollera geçiş yaptım.

Bu arada dünden beri cildimin rengi birkaç Ton koyulaştı desem inanır mısınız.
Cilt kendini yenilemeye başladı diye düşünüyorum. Bakalım
Sonraki durum ne olacak. Takibe devam

KoyulaŞti mı? Açılması gerekmez miydi? Kendin mi uyguluyorsun?Lütfen burdan iletişime devam edelim.ben de dermaligiadeneyimlerimi aktarıRIM.

Merhaba nunik, bilgilendirdigin icin tesekkur ederim. Cok haklisin en iyisi dermaroller marka aradim fakat estetik cerrah ve dermatolog disindaki siparisleri almiyorlar. Yani o marka klinik bir marka tanidik bir estetik cerrahi falan araya sokmak lazim ohooo...
Hafta sonu ilk uygulamami yaptim bu arada. Emlaya ragmen alin bolgem cok acidi zor dayandim. Sakak ve yanaklar dayanilirdi. Boynuma da yaptim ama en deli aci orada oldu. Bugunlerde cildimin ust tabakasinda bi kalinlasma hissediyorum yaralandigi belli. En cok hassasiyet boyunda oldu. Oradaki cizgiler ilk gun kizarikti. Ben de zgtsnin kitapciginda ve nette lekeler icin 1mm diye okudum. Hatta 0.5 aldigima etki etmezse diye uzuldum. Bu konuda kafam karisik. 1mm ye nasil dayanilir onu da bilmiyorum. Bu arada ince ciltliyim.

Kuzenim clinique kullandi hem de tum seti aldi hic bir etki gormedi... ben lekeler icin isis unitone kullandim kisin hafifledi yazin geri geldiler. Ustelik cildimi surekli gunes kremleri ile koruyorum yaz ve kis...

İnce ciltliysen 1 mm sana çok deil mi gerçi benimde derim ince ben 05 kullanıyorum

İnce ciltliysen 1 mm sana çok deil mi gerçi benimde derim ince ben 05 kullanıyorum
Ben de oyle dusunup 0.5 almistim ancak igne epidermisin altina inmezse kalojen uretimini desteklemez sadece krem emilimini arttirir. Bunun endisesi ile 1mm kesin cozum olur gibi dusunmeye basladim hala emin degilim.

Ben 05 ten sonuç aldım leke tedacisinde ince derim kılcal damarlarm yüzwye yakın benim riskliyim biraz

arkadaşlar ben bu markayı aldım.kullanıyorum.ikinci seansıda yaptım bu hafta ctesi 3 seansı yapıcam arkadaşlarım sordu yüzüne ne yaptın diye canlanmış güzelleşmiş felan dediler ama ben farkı henüz göremedim.yaptıktan sonra 2 .günü sizdede kuruma pul pul dökülmeler oluyormu kızlar ben bol bol krem sürüyorum.yine sanki sünger gibi emiyor.bilhassa cenemin ve dudak kenarları alında cok pullanma oluyor.

bu fotoda nerelere kaçlık iğne uygulaması için

Nerden kaça aldın canım?

Evet benim cildimde de pullanma ve ciddi kuruma oldu. Bi süre devam eder.sorun değil canım. Geçecek

KoyulaŞti mı? Açılması gerekmez miydi? Kendin mi uyguluyorsun?Lütfen burdan iletişime devam edelim.ben de dermaligiadeneyimlerimi aktarıRIM.
Yok canım. Güzellik merkezinde uygulatıyorum.
Yok canım. Güzellik merkezinde uygulatıyorum. Cildim koyulaştı derken şunu demek istedim. Lekeler değil tabi ki. Genel bir bronzluk oldu. 2. GÜN Geçti Zaten. Tahminim kızarıklıktan kaynaklanan bir koyulaştı oldu. Esmer olduğum için kırmızı olamıyorum

Ben de oyle dusunup 0.5 almistim ancak igne epidermisin altina inmezse kalojen uretimini desteklemez sadece krem emilimini arttirir. Bunun endisesi ile 1mm kesin cozum olur gibi dusunmeye basladim hala emin degilim.
Biraz fazla bastırırsın. Bana uygulayan uzman öyle yapıyor. 1mm etkisi görülebilir

Markası nedir? Kaç liraya aldınız?
Bir de çin malıysa dikkatli olmanızı tavsiye ederim.

bugün akşam farkettim ki artık o bronzi koyuluk gitmiş yerine sanki daha net canlı bir cilt gelmiş. uzun zaman sonra kendi makyajsız halimi beğendim... bakalım lekeler ne zaman görünmez olacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…