merhaba arkadaşlar ben bu dermarolleri tam olarak kullanmaya bir türlü aklım yatmadı. çünkü cildi sürekli bi tahrişe ,inflamasyona tabi tutmak ilerde cildi daha beter yaşlandırmasın? bazı arkadaşlarda forumda bu görüşte.evet bende bir ay kullandım göz altlarım dolgu cildim dolgunlaştı ama o tamamen tahrişin verdiği şişkinlikti kalojen artması değildi. Yani sürekli böyle yapıp ilerde daha kötü sonuçlar çıkmasın. O YÜZDEN BU TOPİĞE SADECE ÇOK UZUN VADEDE KULLANAN ARKADAŞLAR YAZARSA ÇOK SEVİNİRİM .(EKSİLERİNİ VE ARTILARINI).umarım hepimize çözüm olur.
demarolleri ben kullandım memnum kaldım.cildimdeki bütün lekeler gitti hemde %95..
ne kadar bir süre kullandınız? sivilce yapmıştı bende
Banada ilk zamanlar sivilce yaptı doktor imex krem verdi.cilt parlak ve lekesiz oluyo..5 seans gittim daha şehir değişikliği nedeniyle yarım kaldı.rollerimi bana verdiler arada kendim uyguluyorum.
ben 16 defa 1.5 mm lik dermarollerle 10 günde bir yaptım ve üzerine e vitamini sürdüm .... işe yaramadı.. akne lekeleri ve akne çukurları için kullanmıştım.... bende etkili olmadı...
bir de hangi siteden aldınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?