- Konu Sahibi unsuzkurabiye
-
merhaba arkadaşlar.. aranıza yeni katıldım ve gecikmeden ilk konuyu açayım dedim :) dermoday ürünlerini kullananlar var mı? özellikle köpük tonik ve salyangoz kremini? kullandıysanız sonuçlar nasıl? ne kadar sürede etkisini gösterdi? yardımcı olursanız çok sevinirim... şimdiden teşekkürler
merhaba ben dermodayin köpüğünden ve toniğinden çok memnunum ama salyangoz kremi için aynı şeyi söyeleyemiyceğim şimdi birde akne köpüğü çıkmış ona bakıcam bide...
evet ben akne için olan köpüğü kullanıyom zaten. 3 ay düzenli kullanmak gerekiyomuş 1 ay oldu nerdeyse halen yüzümde silvilce çıkıyo sabrısızlıkla bekliyorum bakalım 3 ayn sonunda ne olcak
nolur bırı cevap versınnnnnn((
ben alma derimm
merve konuyu çok geç gördüm ben uzun süredir dermoday kullandım pembe göserdiğn köpüğü cildim karma gayet memnnum tavsiye ederim hatta bikaç gündür acaba dermodayi bırakıp bebe şampuanıyla mı devam etsem demiştim sonuçta ne kadar doğal deseler de dermoday de kozmetik ürünü. sonra bebe şampuanı ve üstüne gül suyuyla silmeye başladım ama bebe şampuanı için tüylenmeden korktum gül suyunda da gözenekleri gnişletmesinden korktum riski göze alamadım kısacası.o yüzden dermodaye devam etmeye karar verdim.
gülsuyu yağlı ciltlerde gözenekleri genişletiyormuş öyle okudum bazı yerlerde. benim cildim karma ama yağlıya meyilli o yüzden gül suyunu kullanarak risk alamadım bıraktım. bi de tüylenme sorunum var yüzümde çene kısmında özellikle.o yüzdn bebe şampuanı da huylandım bi kere.oyüzdn dermodaye devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?