Ders Notu vermek istemiyorum

yazarhanim35

Yazar Hanım
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
29.417
43.905
798
Üniversite son sınıf öğrencisiyim şu ana kadar hocaların sırf not aldırdıkları derslern hepsine giren biriyim. hoca kitaptan işleyip not aldırmıyorsa kırk yılda bir girmemezlik yapmışımdır. ama defter tutulan her derse geldim. şimdi vizeler yaklaşıyor millette bir not istemem çabası oluştu. diyelim ki kız gelmiyor derse ama not istiyor vermeyince de surat asıyor şahsen ben sabahın 6sında kalkıp 7sinde yola çıkıyorum 9da olan ders için ama hanımefendi kalkmaya üşenip derse gelmiyor üstelik not vermeyince surat yapıyor. Defterim tam diye genelde not isteyen çok oluyor. diğerleride işte neden vermedin vs diye laf yapıyor sizce vermemekte haksız mıyım?

Aynı şeyleri bende yaşadım ben düzenli not tutardım zamanı gelincede herkes isterdi. Versen bi dert vermesen bi dert verdinmi kendini aptal yerine konmuş hissediyorsun vermedinmi de herkesten tepki görüyorsun ne kıymetli diye. Adamına göre verirdim birine verdinmi hepsine gidiyor zaten. Vermeyince de kızan çok oluyordu.

Tatlım ben de son sınıf öğrencisiyim ve not aldıgım da verdiğim de çok olmuştur. Not alırım genelde ama hep eksiktir tam olan arkadaslarımdan isterim ve surat yapmadan verirler bana. Ama benden dersle alakası olmayan insanlar istese biraz utana sıkıla veririm açıkçası verirken de söylerim lafımı.
Vermek istemiyorsan açıkça bunu söyle bence onlar da bi daha istemezler senden, ama arkandan bencil diye çok laf döner. Bencillik de değil bu ama olacakları söylüyorum :)

Aynı şeyleri bende yaşadım ben düzenli not tutardım zamanı gelincede herkes isterdi. Versen bi dert vermesen bi dert verdinmi kendini aptal yerine konmuş hissediyorsun vermedinmi de herkesten tepki görüyorsun ne kıymetli diye. Adamına göre verirdim birine verdinmi hepsine gidiyor zaten. Vermeyince de kızan çok oluyordu.

versen dert vermesen dert ama bende verdiğim zaman enayi gibi hissediyorum kendmi

bence verin derse gelmeye üşenen biri notu okumaya da üşenir zaten

hiç üşenmiyorlar canım onu okumaya. bir de düşük aldıklarında işte senden aldığım notlardan çıkmadı vs diyorlar oysa konular onlar oluyor

Tatlım ben de son sınıf öğrencisiyim ve not aldıgım da verdiğim de çok olmuştur. Not alırım genelde ama hep eksiktir tam olan arkadaslarımdan isterim ve surat yapmadan verirler bana. Ama benden dersle alakası olmayan insanlar istese biraz utana sıkıla veririm açıkçası verirken de söylerim lafımı.
Vermek istemiyorsan açıkça bunu söyle bence onlar da bi daha istemezler senden, ama arkandan bencil diye çok laf döner. Bencillik de değil bu ama olacakları söylüyorum :)
direk artık enayi miyim ben sabahın köründe geliyorum diyorum mesala bir gün gelmesin 2 gün gelmesin tamam hasta derim veririm ama okul başından vizeye kadar olan 6 haftanın sadece 1 dersi gelen kişiye neden not vereyim ben

bence haklısın valla bende açıkögretim sosyal hizmet okuyorum ders ünitelerim internette yayınlanıyor bunları kendim yazıcıdan çıkardım çalışmak için sene sonunda da bazı akıllılar benden almaya çalıştı bedavadan vermedim 100 tl ye sattım , yok öyle açıkgözlülük yapmak , ben yerinde olsam uygun ücrete veririm notları, hem harçlığımı çıkarmış olurum.

Ayni ben :KK45:

Vermeyince tu kaka olursunuz ben veriyodum oyuzden mecbur.. Ama notlarimi kirtasiyede gorunce bi cinnet gelmisti tabi

Ben girdiğim derslerden tuttuğum notları verirdim.
En sinir olduğum benim kaldığım kitap özeti sorulan sınavda kızın gelip "ben senin notlarından çalıştım nasıl kaldın sen yeaaaa" demesiydi :KK12:

bende verirdim ama artık vermiyorum verince kendmi enayi gibi hissediyorum sabahın köründe kalkıyorum ben 3 vesayit okula gidiyorum ders dinliyorum not alıyorum hanımefendi o soğukta sıcacık yatağında uyuyor sonrada slm sbh vermeden not istiyor

bence haklısın valla bende açıkögretim sosyal hizmet okuyorum ders ünitelerim internette yayınlanıyor bunları kendim yazıcıdan çıkardım çalışmak için sene sonunda da bazı akıllılar benden almaya çalıştı bedavadan vermedim 100 tl ye sattım , yok öyle açıkgözlülük yapmak , ben yerinde olsam uygun ücrete veririm notları, hem harçlığımı çıkarmış olurum.

parayla da satmam ben gelsinler derse
Ayni ben :KK45:

Vermeyince tu kaka olursunuz ben veriyodum oyuzden mecbur.. Ama notlarimi kirtasiyede gorunce bi cinnet gelmisti tabi

onlar ayrı bir aşmış kendilerini

yazım çirkindir :) kendi kısaltmalarımı sadece ben anlarım. üni boyunca bir kaç kişi istedi baktı anlaşılmıyor kimse de not istemedi. ama en çok koyan staj grubumdaki uyuz oldu her haftayı hazrladım pc üzerinden çocuk sn hafta geldi istedi vermek zordunda kaldım o kadar koymuştu ki. versen bi dert vermesen başka dert . eksik ver geç ya :)

sizden almasada illa parayla not satan yerler vardır oralardan alsınlar bedavaya konmasınlar, hiç sevmem öyle ınsanları beleşcileri...

Direk fakülte yakınlarındaki bir kırtasiye ile anlaş notların gerçekten iyiyse soranlara x'e satıyorum gidip ordan alın sattığım halde dağıtmak etik olmaz dersin. Ya da direk verme zaten son yılın kırk yılda bir gelen insan senin hakkında iyi düşünmese de olur.

Bizde genelde arkadaşlar hic notlarini esirgemezlerdi derecede gözü olan bazi kimseler saklardi notlarini kimseye vermek istemezlerdi o kadar. Vermek ya da vermemek senin elinde ama sen onlar icin derse girmiyorsun ayrica okulla ilgisi olmayan adam iki not okuyarak sinav geciyorsa iyi not aliyorsa o da ilginc bi durum tabi.

ben olsam asla ve asla vermemmm. kim olursa olsun derse gelmeyen birine asla verme, istediklerini desinler istediklerini dusunsunler.. seni kullanmalarindan iyidir. . kesinlikle verme. ayy ben sinir olduumm
Üniversite son sınıf öğrencisiyim şu ana kadar hocaların sırf not aldırdıkları derslern hepsine giren biriyim. hoca kitaptan işleyip not aldırmıyorsa kırk yılda bir girmemezlik yapmışımdır. ama defter tutulan her derse geldim. şimdi vizeler yaklaşıyor millette bir not istemem çabası oluştu. diyelim ki kız gelmiyor derse ama not istiyor vermeyince de surat asıyor şahsen ben sabahın 6sında kalkıp 7sinde yola çıkıyorum 9da olan ders için ama hanımefendi kalkmaya üşenip derse gelmiyor üstelik not vermeyince surat yapıyor. Defterim tam diye genelde not isteyen çok oluyor. diğerleride işte neden vermedin vs diye laf yapıyor sizce vermemekte haksız mıyım?

bende verirdim ama artık vermiyorum verince kendmi enayi gibi hissediyorum sabahın köründe kalkıyorum ben 3 vesayit okula gidiyorum ders dinliyorum not alıyorum hanımefendi o soğukta sıcacık yatağında uyuyor sonrada slm sbh vermeden not istiyor
Niye enayi olalım canım bilgi paylaşıldıkça çoğalır :KK53:

Back
X