- Konu Sahibi yazarhanim35
Aynen canım. Hemen bi numara istemeler aa senin numaran bende yok çay içelim mesela ben yurtta kalıyorum karşıdaki kişi evde gel bize ders çalışalım bizde kal falan yaw he he kimi insan çok menfaatçi keyfine düşkün ya kız derse geliyo yanımda oturmuş tabletler okey oynuyo ohh keyfe gel genelde öyle diyordum inanmıyorlar direk vermiyorum diyorum artık bu kadar bezdim
vermiyorum vermeyeceğimde
satan yer yok canım işte
parayla satmam işte o kadar gelip yazıyorum
ama onlar sanki mecburmuşum brde onun için not tutuyormuşum muamelesi yapıyor
ilk sene veriyordum ama artık vermiyorum
ben 3 vesayit gideym okula 2 saat yol çekeyim hanımefendi o sırada uyusun bende bilgi paylaşıldıkça çoğalır diye not vereym malesef onu yapamam ben
direk selam demeden ay not var mı ay vize ne zaman ay ne soracak koca. şeytan diyor kürekle çarp ağzına
bn defteri tutuyorum sorana da veremem gelseydin diyorum
yani canım o kadar gel dinle ama adam senin notlarınla senden yüksek alsın yada düşük aldğında notların eksikti diyip üste çıksın
vermiyorum zaten
senin dediğini bende yapıyorum kaçırdım yazamadım hoca sildi yada geç kaldım der veririm tamam derim ama keyfi gelmeyenlere vermem
kanka oluyoruz sınav zamanı unutmayanlar kardeşim bile diyor ama sadece sınav zamanı
yani canım
sen benim arkadaşım olsaydın canım senin yerinede not tutardım geçerli mazeretin var çnkü
neden keyfi gelmeyene not vereyim ki bakın çalışıyormuşsunuz hm okul hem iş yapmışsınız her şekilde notun verilmesi gereken birisiniz ama keyfine uykusundan ödün vermemek için derse gelmeyenlere de mi not vereym
bende ilk sene veriyordum ama sonra vermemeye başladım
pat diye veremem diyorum
7de çıkılan yol 3 vesayit ve o sıcakta yada soğukta derse giriyorsam geçerli mazereti yksa neye yarar
rabbim boş duranı sevmez. günahsa günahı bana
benmde en sevmediğim uykusundan ödün vermeyip not dilenen vatandaşlar
alt sınıflardan isteyen olsa veririm ama keyfine derse gelmeyene niye not vereyim enayi miyim
sınav zamanı kardeşleri kankaları oluyoruz yolda görse tanımaz bir de