kızlarr bugün bişiler oldu hemen size anlatmak istiyorumbugun arkdaslarımla dersneye gttık hoşlandıgım hocada ordaymış biz kantıne gttık oturduk o sonra geldı baska masaya oturdu sarkı dınlıyodu tvde sonra bız sarkıcıya kepçe dedık kendı aramızda konusuyoduk o da dondu adam karızma nersı kepçe dedi bizi dinliyomuş yanı
sonra kantınde pek kımse yoktu kantıncı sıgara ıcmeye gtmısbende cay almak ıcın beklıyodum bana dondu sıgara ıcmeye gttı gelmez ne alcaktın dedı bende cay dedım
ben verıyım istıyosan dedı ve cay doldurmaya geldı ama o tam doldururken kantıncı geldı bı kızardı kı sormayın
daha sonra bişi yiyodu bizede uzattı yok sagolun faln dedık ama arkadasım bu sey bebe bıskuvısıne benzıyo bn sevmıyorum onu falan dedı bende bn sevıyorum dedım dondu cekınmeyın alın lutfen dıye bıdaha sordu
gderken ıyı aksamlar dedım ıyı aksamlar dedı
kızlar durum ne sızce varmı bişiler olcak gibi mi bişiler yazarmısnız rıca etsem
![]()
Çok sevindim bende merak ediyordum ne oldu diye
bence senden hoşlanıyor bakmışki senden ilk adım gelmiyor ilk adımı o atmış artık selamlaşmalar sonrasında tel alıp verme ..... inşallah sonrasında evlilik olacak canım içime doğdu hadi hayırlısı