- 31 Temmuz 2013
- 10.529
- 3.623
- 448
- Konu Sahibi misskokulumm
-
Bence direk kendiniz 147 ya da bimere şikayette bulunmayın .İspiyoncu durumuna düşmeniz büyük bir olasılık gibi görünüyor.Okul numarasını arayıp müdürle bir veli gibi konuşun (numarayı gizlemeyi unutmayın),durumu anlatın çözüme kavuşmazsa bimere şikayette bulunacağınızı söyleyin .Böyle bir durumda müdür kendisi de risk altında olacağı için sorun çözülür diye düşünüyorum.
saygıya davet lütfen madem eğitimci adaysınız örnek davranış ve sözlerde bulunmalısınız ayaklı tabutlar ne demekişte bu tipler yüzünden bu öğretmen müsveddeleri yüzünden biz gencecik aktif beyinler bir kpss yi kazanamıyoruz diye bekletiliyoruz yıllardır !! bunlar çıksa bir önümüzden şu emekli olmayan moruk ayaklı tabutlar bir emekli olsa bir önümüz açılsa bir buluşsak öğrencilerimizle bu ülke işte o zaman daha iyi kalkınacak!!
Ayrıca şayet bu durumu nöbet defterlerinde de kimse belirtmediyse(derse geç giren,derse girmeyen öğretmen kısmında) gerçek bir veli şikayetinde bütün öğretmenler suçlu duruma düşebilirsiniz unutmayın.Evet sayın kk.bayanları uzunca süredir düşünüyorum.En sonunda burası aklıma geldi akıl danışacağım..zira eşim sen karışma sanane diyor..
ben çok bloklu büyük bir lisede görev yapıyorum..okul yapı itibariyle denetlenmesi zor şekilde büyük..idareciler de kayıtsız,bıkmış,yaşlı personel diyelim..
Bu ana karakter arkadaşla 2 senedir bu okulda çalışıyoruz..ve aynı branş öğretmeniyiz..bahsettiğim kişi bir erkek..
Şahıs geçen yıldan beri derslere girmiyor.Girse bile girdiğiyle çıkığı bir oluyor.bi fotokopi dağıtıyor yada öğrencinin birine kitap verip tahtaya yazması için görevlendirip çıkıp geliyor öğretmenler odasında ya kitap okuyor ya nette geziniyor yada çene yapıyor..Bu yıl onun girdiği sınıflara derse giriyorum.çocuklar da benzer şeyleri söylüyor..ben de susun bakıyım ayıp dedikoduya mı başladınız deyip lafı tıkıyorum ağızlarına...çoğu arkadaş da farkında ama genel olarak herkes arkasından konuşuyor.
Bu sabahtan örnek vereyim..arkadaş ilk dersin bitmesine 5 dk. kala gelmiş okula..bir arkadaş söyledi.2. ders ben öğetmenler odasında ufak bi işim vardı gittim geldim..bu geldi dersin 15. dakikasıydı.oturdu kitabını açtı ve okumaya başladı..sonraki ders ise teneffüste geldiğimizde kahve yapılmış kahve içmişti.biz geldğimizde kalktı yıkadı...
benim bu aşamada vicdanım sızlıyor artık 1 değil 2 değil..müdüre vs. gidip bir şey demek istemiyorum.ne yolla bu arkadaşı kendine getirebiliriz acaba?ben kendine süylüyorum bu arada geçen seneki sınıfların bir şey bilmiyor nasıl bu kadar yüksek notla geçtiler vs. diye ama adam pişkin..amaaann iyi çocuklar geçir ve notlarını nolacak sanki cebinden mi çıkıyor diye gülüyor bir de!!!
emeklisi geldiği halde emekli olmayıp bir çok kişinin önünü tıkayan ve genç beyinlerin verimsizce hayat geçirmelerini sağlayanlar umarık açıklayıcı olmuşumdur ayrıca saygıya daveti de sizden alacak değilim işinize bakınız lütfen!saygıya davet lütfen madem eğitimci adaysınız örnek davranış ve sözlerde bulunmalısınız ayaklı tabutlar ne demek
sadece benden değil herkesden alacaksın saygısız eğitimci olacaksın birdeemeklisi geldiği halde emekli olmayıp bir çok kişinin önünü tıkayan ve genç beyinlerin verimsizce hayat geçirmelerini sağlayanlar umarık açıklayıcı olmuşumdur ayrıca saygıya daveti de sizden alacak değilim işinize bakınız lütfen!
:) komiksin şu durumda seninle muhatap olmamalıyım bizim durumumuzdan yalnız benim gibi olanlar anlar zaten asıl saygısız sensinsadece benden değil herkesden alacaksın saygısız eğitimci olacaksın birde
arkadaşın arkası falan sağlam değil güçlü de değil... herkes idarenin ne işi var takip etsin cezasını versin diyor.haklılar da ama onlar da bildikleri halde çok da umursamıyor..herkes dersine girip çıkıyor..yukarda da anlattım ilk geldiğim sene müdürle konuştuktan sonra bana tavıs aldı müdür bey..arkadaşını gambazlıyan öğretmen durumuna düştüm..Sinirimden tüm yorumları okuyamadim bile. Kendini ezdirmeyen biri nr kadar hata yaparsa yapsin insanlar laf söylemekten cekiniyorlar. Adamin biraz erindigi bişey olsaydi simdi bana millet laf soyler benimle arkafaslik kurmaz gibi korkulari olsaydi ders esnasinda oturup kahve icemezdi. Sizlere de bravo guclulere laf soyleyemediginiz için. Bu adamin yerine baska kendi halinde biri olsaydi birak ders esnasinda surekli otirmayi derse 1dk bile gec kalsa bunu yüzüne vuracak cok kişi dolasirdi o öğretmenler odasinda !
idarenin boşluundan faydalanıyordurbir de adamın ne gücü olacak ya öğretmen olmuş işte :) adam pişkin sadece ben bir çok kere söyledim eşim kızdı sen ne karışıyorsun okulda 200 personel 15 idareci var sana mı düştü takibi dedi..
emeklisi geldiği halde emekli olmayıp bir çok kişinin önünü tıkayan ve genç beyinlerin verimsizce hayat geçirmelerini sağlayanlar umarık açıklayıcı olmuşumdur ayrıca saygıya daveti de sizden alacak değilim işinize bakınız lütfen!
aarkadaşın arkası falan sağlam değil güçlü de değil... herkes idarenin ne işi var takip etsin cezasını versin diyor.haklılar da ama onlar da bildikleri halde çok da umursamıyor..herkes dersine girip çıkıyor..yukarda da anlattım ilk geldiğim sene müdürle konuştuktan sonra bana tavıs aldı müdür bey..arkadaşını gambazlıyan öğretmen durumuna düştüm..
İngilizce..ve yaşı da öyle yaşlı falan değil genç henüz 5 yıllık öğretmen.
bu kul hakkidir en basta.. o ogrencilerin vaktini GASP EDİYOR.. ayrica aldigi paranin hakkini vermediginden, onun da helal oldugu konusu supheli, sonucta ogrencilere faydali(!) oluyor diye veriliyor o maas.. o yeri hakeden baskalarinin hakkina da giriyor, vazifesini yapmayarak.. bastan asagi aci yani..Evet sayın kk.bayanları uzunca süredir düşünüyorum.En sonunda burası aklıma geldi akıl danışacağım..zira eşim sen karışma sanane diyor..
ben çok bloklu büyük bir lisede görev yapıyorum..okul yapı itibariyle denetlenmesi zor şekilde büyük..idareciler de kayıtsız,bıkmış,yaşlı personel diyelim..
Bu ana karakter arkadaşla 2 senedir bu okulda çalışıyoruz..ve aynı branş öğretmeniyiz..bahsettiğim kişi bir erkek..
Şahıs geçen yıldan beri derslere girmiyor.Girse bile girdiğiyle çıkığı bir oluyor.bi fotokopi dağıtıyor yada öğrencinin birine kitap verip tahtaya yazması için görevlendirip çıkıp geliyor öğretmenler odasında ya kitap okuyor ya nette geziniyor yada çene yapıyor..Bu yıl onun girdiği sınıflara derse giriyorum.çocuklar da benzer şeyleri söylüyor..ben de susun bakıyım ayıp dedikoduya mı başladınız deyip lafı tıkıyorum ağızlarına...çoğu arkadaş da farkında ama genel olarak herkes arkasından konuşuyor.
Bu sabahtan örnek vereyim..arkadaş ilk dersin bitmesine 5 dk. kala gelmiş okula..bir arkadaş söyledi.2. ders ben öğetmenler odasında ufak bi işim vardı gittim geldim..bu geldi dersin 15. dakikasıydı.oturdu kitabını açtı ve okumaya başladı..sonraki ders ise teneffüste geldiğimizde kahve yapılmış kahve içmişti.biz geldğimizde kalktı yıkadı...
benim bu aşamada vicdanım sızlıyor artık 1 değil 2 değil..müdüre vs. gidip bir şey demek istemiyorum.ne yolla bu arkadaşı kendine getirebiliriz acaba?ben kendine süylüyorum bu arada geçen seneki sınıfların bir şey bilmiyor nasıl bu kadar yüksek notla geçtiler vs. diye ama adam pişkin..amaaann iyi çocuklar geçir ve notlarını nolacak sanki cebinden mi çıkıyor diye gülüyor bir de!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?