Derse girmeyen öğretmen!!!! arkadaş

Aslında tüm velileri arkanıza almanıza gerek yok.
İl Milli Eğitim'e dilekçe bırakın sorunu anlatan.
Mümkünse 5-10 öğrenci de yazsın.
Mutlaka okula geleceklerdir.
Dilekçeye her şeyi ayrıntısıyla yazın.Kurduğu cümlelere kadar...
İşin peşini bırakmazsanız çok kısa sürede sonuç alırsınız.
Boş konuşmuyorum çünkü aynısı başımıza geldi.
Kardeşimin dersine gelen bir doktordu,lisede.
Hakaret de vardı bizimkinde...Ders mers hak getire...
Biz 3-5 cesaretli veli ve dediklerinin arkasında durabilen cesur öğrencilerle 2 ayda sonuç aldık.
Umarım gereken yapılır.

Bu fikir en iyisi gibi, bence de aynen böyle yapın.

saygıya davet lütfen madem eğitimci adaysınız örnek davranış ve sözlerde bulunmalısınız ayaklı tabutlar ne demek

Sinirimden tüm yorumları okuyamadim bile. Kendini ezdirmeyen biri nr kadar hata yaparsa yapsin insanlar laf söylemekten cekiniyorlar. Adamin biraz erindigi bişey olsaydi simdi bana millet laf soyler benimle arkafaslik kurmaz gibi korkulari olsaydi ders esnasinda oturup kahve icemezdi. Sizlere de bravo guclulere laf soyleyemediginiz için. Bu adamin yerine baska kendi halinde biri olsaydi birak ders esnasinda surekli otirmayi derse 1dk bile gec kalsa bunu yüzüne vuracak cok kişi dolasirdi o öğretmenler odasinda !

Ayrıca şayet bu durumu nöbet defterlerinde de kimse belirtmediyse(derse geç giren,derse girmeyen öğretmen kısmında) gerçek bir veli şikayetinde bütün öğretmenler suçlu duruma düşebilirsiniz unutmayın.

saygıya davet lütfen madem eğitimci adaysınız örnek davranış ve sözlerde bulunmalısınız ayaklı tabutlar ne demek
emeklisi geldiği halde emekli olmayıp bir çok kişinin önünü tıkayan ve genç beyinlerin verimsizce hayat geçirmelerini sağlayanlar umarık açıklayıcı olmuşumdur ayrıca saygıya daveti de sizden alacak değilim işinize bakınız lütfen!

sadece benden değil herkesden alacaksın saygısız eğitimci olacaksın birde

arkadaşın arkası falan sağlam değil güçlü de değil... herkes idarenin ne işi var takip etsin cezasını versin diyor.haklılar da ama onlar da bildikleri halde çok da umursamıyor..herkes dersine girip çıkıyor..yukarda da anlattım ilk geldiğim sene müdürle konuştuktan sonra bana tavıs aldı müdür bey..arkadaşını gambazlıyan öğretmen durumuna düştüm..

bir de adamın ne gücü olacak ya öğretmen olmuş işte :) adam pişkin sadece ben bir çok kere söyledim eşim kızdı sen ne karışıyorsun okulda 200 personel 15 idareci var sana mı düştü takibi dedi..

İyi de 5 yıllık öğretmenmiş konuda bahsi geçen

Arkası nin sağlam olmasi demek illaki milli eğitimde n idareden dayisinin olmasi demek değil dir. Konu basliginizda bile arkadas diye bahsetmissiniz. Ne arkadasi! Öyle insanlar toplumdan bi sorun kilde ihraç edilme duygusunu yasasalar bu kadar gorevini kötüye kullanma rahatligini bulamazlardi kendilerinde.
Ben de çalışan biriyim. Emin olun yillardir gozlemledigim şey insanlar yalnizlastirilinca simarikliklarini egolarini frenleyebiliyorlar.
Uzun oldu. Sizi de anlıyorum. Vicdaninizin sizlamasi iyi bişey ama olağanüstü bisey de degil. Diyecegim o ki pas vermeyin oylelerine burnu surtsun. Inslh da bi denetleme olur da herkes haril haril isinin basina döner.
a

Buraya gelip yazana kadar iki senedir bişeyler yapabilirdiniZ. Ki sadece siz değil diğer 100 öğretmen de yapabilirdi. Kusura bakmayın bem sizi de kusurlu gördüm. 360 iş günü geçmiş sonuçta. Bu arada emekliliği gelmiş öğretmenlere laf atanları da anlamıyorum. Hepsi bir sanki. O yaşta hepimizden iyi öğretmen olan da var. Ya da çocuğu ortaöğretime gidip eşi çalışmayan lar var. Emekli maaşıyla geçinemeyecek olanlar var. Em azından bizim okulda var. Hepsi aynı değil. Atanamıyorum diyenlere de ben şöyle diyeyim o zaman 4-5 sene önce de atamalar çok parlak değildi sen bunu bilerek yazdın o zaman sızlanma. Hoş oluyo mu herkesi aynı tefeye koymak olmuyo. O zaman beş düşünüp bir konuşalım

İngilizce..ve yaşı da öyle yaşlı falan değil genç henüz 5 yıllık öğretmen.

Bir de bransdasim.Ustune ustuk neredeyse bana yakin gorev yili.Nasil mudehale edilmez? Nasil idare ses cikarmaz? O parayi nasil hak ettim diyebiliyor ?? Idareyle kimseyke mi aran yok lafin arasinda sokustur lafi.Hic affetmem derdim.

Kaç yaşına gelmiş o adam, üstelik bir de öğretmen. Bence hicbirşey yapmayın sonra siz kötü olursunuz.

Bimere şikayet edin, kimlik bilgilerinizi verin ama gizli kalmasını istiyorum deyin, onlar gerekli yerlere kimlik bilginizi vermeden iletiyorlar.

bu kul hakkidir en basta.. o ogrencilerin vaktini GASP EDİYOR.. ayrica aldigi paranin hakkini vermediginden, onun da helal oldugu konusu supheli, sonucta ogrencilere faydali(!) oluyor diye veriliyor o maas.. o yeri hakeden baskalarinin hakkina da giriyor, vazifesini yapmayarak.. bastan asagi aci yani..
soruna gelince, sen uyarsan terslikle karsilasabilirsin, idare ilgilenmiyomus zaten, ilce milli egitim' e filan sikayet etsen? veya cocuklar sikayet etse?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…