Dershane derken ? Üniversiteye hazırlık mı ? Kaç yaşındasın ki ? Hocanın senden 2 yaştan fazla büyük olması gerekmez mi normalde ?
Kpss kursu diye tahmin ettim..
Vallahi arada 16 yaş olup sevgili olan ve şuan evlilik aşamasında olan öğretmen-öğrenci tanıdım..
Hislerinin heves mi gerçek mi olduğunu iyi ölç tart. Vakit azalıyor:)
Tabii ki de gidip ben senden hoşlanıyorum demen ilk aşamada doğru olmaz ama yavaş yavaş sinsi sinsi yanaşabilirsin:) Facesi varsa ekle mutlaka :) Sohbete başla.. Son hafta bu hafta sık sık yanına gidip bişeyler sor..
Sana tavrı nasıl ?
Diğerlerinden farklı falan davranıyo mu ?
çok zor bir durum..
ilgini nasıl belli edeceksinki?? bence sınavdan sonra dersaneye uğra sen önce bi sınav olsunda..
sanki her hocana ufak tefek hediyeler almış gibi git.. onada ufak bir hediye al.. o arada muhabbet etmek isterse anlarsın bence.. ya da muhabbeti sen kur bakalım ne yapıcak??
Diğer hocalarla pek sıkı fıkı olmadığım için garip olur bence hediye almam... Off, zor bir durum valla. Sınav stresimin yanına bir de onu bir daha göremeyecek olmanın verdiği sıkıntı eklendi.
facesi twiti falan yok mu eklesen.sonra çevrim içi olunca sohbet edersin yazışmak daha kolay olabilir ve onun ilişkisi var mı yok daha iyi anlamış olursun.hadi hayırlısı
aramalara kapalı bir erkek garipmiş.peki kişisel özelliklerini biliyor musun belki sana göre biri değildir.belki sevgilisi vardır.eğer kendi hislerinden eminsen bir kağıda numaranı adını yaz ve dersaneden sonrada sizinle konuşmak isterim de.tepkisine bak.ilgiliyse anlarsın zaten.ne konuşacağız ki derse havadan sudan dersin :))Facebook'u var ama ortak arkadaşı olmayanlara ekleme ve mesaj gönderme kapalı, ayrıca aramalarda çıkmıyor bile... Yoksa ilk iş facebooktan eklerdim.
Diğer hocalarla pek sıkı fıkı olmadığım için garip olur bence hediye almam... Off, zor bir durum valla. Sınav stresimin yanına bir de onu bir daha göremeyecek olmanın verdiği sıkıntı eklendi.
aramalara kapalı bir erkek garipmiş.peki kişisel özelliklerini biliyor musun belki sana göre biri değildir.belki sevgilisi vardır.eğer kendi hislerinden eminsen bir kağıda numaranı adını yaz ve dersaneden sonrada sizinle konuşmak isterim de.tepkisine bak.ilgiliyse anlarsın zaten.ne konuşacağız ki derse havadan sudan dersin :))
eger cidden ilgiliysen bişeyler hıssedıyrosan şansını denersın...reddedersede etsin canım ne var zorla olcak değil ya
yoksa bir ömür boyu böle böle bi hoca vardı ama ben korkaklık ettım der durursun
aşk her zaman sana gelmez bazen senın adım atman gerekır.... :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?