Dershane hocamdan hoşlanıyorum.

:D Şöyle birşey yapmayı düşündüm, dershanenin son günlerinde facebook'unuz var mı diye sorsam son günlerde testlerde yapamadıklarımı size sorarım ayağına yatarım. Var derse birbirimizi ekleriz pek güzel olur ama yok derse onu unutmaya bakarım artık.

Haklısınız ben de böyle düşünüyorum ömür boyu keşke demektense şansımı denemeliyim ama nasıl açılabileceğim hakkında bir fikrim yok.

ben olsam direk açılmak yerine böyle bişey yapardım...tepkisi sana zaten ipucu verir...

Yarın onu göreceğim, sizce facebook'unu yarın mı istesem yoksa son haftayı mı bekleyeyim? Facebook'unu istemem abartı olmaz değil mi, çünkü kurstan kimseyi eklememiş. Başka neler yapabilirim ondan hoşlandığımı belli etmek için?

Of bu hafta da hiçbir gelişme olmadı, dediğim gibi soru sorma bahanesiyle facebook'a eklemeyi düşünüyordum ama fırsat bulamadım bir türlü... Son bir haftam kaldı, onu sadece iki gün daha göreceğim sonra bir daha göremeyeceğim. :( Yapacak birşey yok sanırım, mesaj atanlara önerileri için teşekkürler, yeni önerilere de açığım ayrıca. :)

aşık olmak ayıp değil ki.. çok seviyorsan git konuş.. onu seviyosun diye seni cezalandıramaz ya.. konuştktn snra üstünde bi hafiflik olacak cnm rahatlrsn :12:
türlü türlü plann yapmana da grek kalmaz. zaten zaman az kalmış..

Facebook'tan eklemezse artık onu unuturum ne demek?! Bu kadar basit mi? Bu kadar aciz misiniz yahu? Karşınızdaki de sizin gibi kaşı gözü olan bir insan. Neden bu kadar büyütüyorsunuz anlamıyorum. Biraz mücadeleci olun hayatta. Kadınlar bu kafayla gittikleri müddetçe ezilmeye devam edecekler. Çok yazık..

aşık olmak ayıp değil ki.. çok seviyorsan git konuş.. onu seviyosun diye seni cezalandıramaz ya.. konuştktn snra üstünde bi hafiflik olacak cnm rahatlrsn :12:
türlü türlü plann yapmana da grek kalmaz. zaten zaman az kalmış..

Son gün cesaretimi toplayabilirsem açılmayı düşünüyorum.

Facebook'tan eklemezse artık onu unuturum ne demek?! Bu kadar basit mi? Bu kadar aciz misiniz yahu? Karşınızdaki de sizin gibi kaşı gözü olan bir insan. Neden bu kadar büyütüyorsunuz anlamıyorum. Biraz mücadeleci olun hayatta. Kadınlar bu kafayla gittikleri müddetçe ezilmeye devam edecekler. Çok yazık..

Acizlikle, ezilmekle ne alakası var, çekingenliğimden mi açılmıyorum sanıyorsunuz? Sadece ben insanlara karşı biraz mesafeli olan biriyim ve gidip bir insana açılmak benim için o kadar kolay değil. Yapabilsem burada konu açmak yerine gidip direk açılırdım herhalde...

öğrenciler hocalarına genellikle hayranık duyuyorlar ve asık olduklarını sanıyorlar .. örneklerı coktur hocama aşıgım diyenlerin... belkı senınkıde böyle geçici bir şeydir canım...ve kurs bitince unutucaksındır... her şeyde bir hayır vardır...

öğrenciler hocalarına genellikle hayranık duyuyorlar ve asık olduklarını sanıyorlar .. örneklerı coktur hocama aşıgım diyenlerin... belkı senınkıde böyle geçici bir şeydir canım...ve kurs bitince unutucaksındır... her şeyde bir hayır vardır...

Ben de ilk önceleri öyle düşündüm, basit bir hoşlanmadır zamanla geçer dedim ama kaç ay oldu geçmedi. Ayrıca ben kolay kolay birilerinden hoşlanmam ve son birkaç yıldır tek hoşlandığım insan o.

Soru sorduğunda sana karşı bakışları nasıl? Gözünün içine bakıyor mu. Yoksa umursamıyor, sen soruyorsun oda çözüyor gidiyormu? Şimdi bir arkadaşın dediği gibi içinde birşeyler vardr açılamaz öğrenci öğretmen diye ama bazı sinyallerde verir yani. Senden hoşlanan seni beğenen biri daha farklı davranır sana. Bi düşün bakalım iyice sana nasıldı yaklaşımı?

Ama şunuda söyleyim gitipte ben seni seviyorum demek olmaz. Sana ben birşey hissetmiyorum der yıkılırsın birde rezil ettim kendimi diye üzülürsün. Sevmek rezillk değil tabi ama o an bunu hissedersin. Adamıda özel hayatında ii tanımadığın için sana birşey hissetmiyorsa alay konusu yapabilir seni arkadaşları arasında. Erkek milleti yani belli olmaz ne olacağı. O yüzden kendine kaçış payı bırak kartların hepsini açık oynama

Son düzenleme:
vallahi dershane hocan senden hoşlanmıyorsa kimsenin yapacağı birşey yoktur. yeni ufuklara bakkmak lazım.

geçen sene bizim dersanede stajyer hocayla bizim sınıftan bir kız çıkıyordu yani olmayacak bir şey degil. Son günlerini iyi degerlendir, soru sormaya git gözlerinin içine bak yüzünden tebessümü eksik etme. soru çözerken işte 'nerde okuyorsunuz, buraya nasıl geldiniz' tarzında sorular sor. sonra 'hm acaba bende sonra stajyerlik yapsam nasıl olur' de konu konuyu açsın. kestirip atmazsa anlarsın ki birşey vardır. Hee sonra soru çözerken ''çok uykum var ben bir kahve almaya gidiyorm siz de ister misinz '' de büyük ihtimal yok der ama sen ona da al :51:

Soru sorduğunda sana karşı bakışları nasıl? Gözünün içine bakıyor mu. Yoksa umursamıyor, sen soruyorsun oda çözüyor gidiyormu? Şimdi bir arkadaşın dediği gibi içinde birşeyler vardr açılamaz öğrenci öğretmen diye ama bazı sinyallerde verir yani. Senden hoşlanan seni beğenen biri daha farklı davranır sana. Bi düşün bakalım iyice sana nasıldı yaklaşımı?

Ama şunuda söyleyim gitipte ben seni seviyorum demek olmaz. Sana ben birşey hissetmiyorum der yıkılırsın birde rezil ettim kendimi diye üzülürsün. Sevmek rezillk değil tabi ama o an bunu hissedersin. Adamıda özel hayatında ii tanımadığın için sana birşey hissetmiyorsa alay konusu yapabilir seni arkadaşları arasında. Erkek milleti yani belli olmaz ne olacağı. O yüzden kendine kaçış payı bırak kartların hepsini açık oynama

Doğru söylüyorsunuz, benden hoşlandığından emin olsam gidip açılırım rahat rahat... Evet, soru sormaya gittiğimde anlatırken gözlerime bakarak anlatıyor, bana yakın duruyor ayrıca derste de ben başka yere bakarken bana baktığını hissettim birkaç kere... Ama yine de emin olamıyorum. Emin olmadan da gidip açılmak istemiyorum.

geçen sene bizim dersanede stajyer hocayla bizim sınıftan bir kız çıkıyordu yani olmayacak bir şey degil. Son günlerini iyi degerlendir, soru sormaya git gözlerinin içine bak yüzünden tebessümü eksik etme. soru çözerken işte 'nerde okuyorsunuz, buraya nasıl geldiniz' tarzında sorular sor. sonra 'hm acaba bende sonra stajyerlik yapsam nasıl olur' de konu konuyu açsın. kestirip atmazsa anlarsın ki birşey vardır. Hee sonra soru çözerken ''çok uykum var ben bir kahve almaya gidiyorm siz de ister misinz '' de büyük ihtimal yok der ama sen ona da al :51:

O kadar belli ettim ki ondan hoşlandığımı anlamaması imkansız bence... Hep gülümsüyorum, gözlerine bakıyorum, hoşlanılınca yapılan herşeyi yapıyorum neredeyse... Yok gidip kahve alamam ya zaten sıra oluyor muhabetti bırak çok soru da soramıyorum artık.

Son düzenleme:
Canım bence git açık açık söyle ne kaybedersin ki zaten bir daha görmeyeceksin onu normal şartlarda.. Hem onunda sana ilgisi varsa olumlu bir şekilde döner zaten.

Karar verdim, cuma günü açılacağım. Ne de olsa onu bir daha görmeyeceğim ve kaybedecek birşeyim yok. Şimdi de kara kara nasıl açılabileceğimi düşünüyorum. Herkesin ortasında da gidip bir dakika gelir misiniz sizinle özel birşey konuşmak istiyorum diyemem ki...

git acil direkt söyle, demek cok kolay ya, insanlar ne kadar rahat ve umursamazlar..
sen böyle biri olmadigin icin, umursuyorsun..
ben gidip direkt acilmazdim, ya bana derse " kusura bakma" kalirim öylece ortada.. :50:
o yüzden face'ini sor bence..

Off bir açılıcam artık diyorum sonra da vazgeçiyorum, ne yapıcam bilmiyorum. İki gün daha göreceğim onu, bakalım ne olacak... Buarada ondan hoşlandığımı anladı galiba biraz farklı davranıyor artık, en son soru sormaya gittiğimde pek bir espriliydi benle şakalaştı falan bir de yanımdan geçerken göz kırptı pek hoşuma gitmedi açıkçası... Sırf bu tavırlarından dolayı açılmaktan vazgeçtim diyebilirim.

Off bir açılıcam artık diyorum sonra da vazgeçiyorum, ne yapıcam bilmiyorum. İki gün daha göreceğim onu, bakalım ne olacak... Buarada ondan hoşlandığımı anladı galiba biraz farklı davranıyor artık, en son soru sormaya gittiğimde pek bir espriliydi benle şakalaştı falan bir de yanımdan geçerken göz kırptı pek hoşuma gitmedi açıkçası... Sırf bu tavırlarından dolayı açılmaktan vazgeçtim diyebilirim.

Anladığından çok eminsen o zaman açılma madem...Niyeti varsa o gelsin ........O peşine düşsün.........

anladi ve biraz dalga gecer gibi davraniyor diyorsun..
hosunada gitmis belliki..
son kararin nedir peki ?

Back
X