Dershaneden kayıt silme? kardeşim üniversiteye hazırlanmak istemiyor :(

liseden sonra bi rahatsızlık geçirmiştm ben.dersaneye gidiyordum 2 ay geri kaldm.bu yüzden devam edemedm.o zamana kadar ki masraflar düşüldü.kalan senetleri iade ettiler.
Zora koşmadan kaydı silmeleri hastalık ve taşınma ile oluyormuş sanırım. Bakalım gidince görücez anlayışlı olurlar umarım. Geçmiş olsun size de.

dershaneden alıp en ağır işlere verin
hatta patrona da söyleyin ezebildiği kadar ezsin
Bunu yapabileceğimiz bi zaman yokki. Bu sene çalışmasa bile dikkatinin dağılmaması gerek. Liseden sonra kazanamazsa zaten anlayacak hatasını.

Ben de aynı şeyi yaşadım, fakat dershanemi değiştirmek istiyordum. Bir hocanın bana yaptığı imalardan ve iftiradan ötürü. Dershanemi değiştirdim, fakat diğerine parayı ödemeye devam ettim. Imkanı yok iptal etmiyorlar. Paşa paşa ödeniyor.
Eğer taşınmışsanız veya fakirlik kağıdı mı öyle bir şeydi o kağıttan almanız gerekebiliyor ama bu kandırmaca olur..

Offf bakalım bize ne diyecekler. Umarım bu şekilde olmaz. Zaten silmezlerse eşek gibi devam edecek yok öyle.

bizzat kendim üniversiteye hazirlanacagim zaman kaydoldum 5 ay odedim ama daha dersler baslamamisti erken kayitti. kitap vs almamisim. sonra kpss ye hazirlanmaya karar verdim gittim konuştum parami da senetlerimi de geri aldim.. final dersanesiydi.

Baska yolu yok canım sanırım, bana ödetmislerdi. Ugrassam o dershane parası kadar masraf cıkardı muhtemelen ek.

normalde sozlesmede tayin, tasinma vs. der benimde oyleydi ama cok onemsemediler derrsegirdiyse ve kitap aldiysa onlari keserler parasini

Anladım tesekkürler. Gidip sadece konuşunca vereceklerse ne mutlu ama. Umarim zorluk çıkmaz.
Baska yolu yok canım sanırım, bana ödetmislerdi. Ugrassam o dershane parası kadar masraf cıkardı muhtemelen ek.
Kimden ne koparirsak kardir demekki. Kimisi direk silmis kimisi ödetmiş.

Sınav Dershanesi'nin bunu yapacağını pek zannetmiyorum. İstemiyor demeyin de ödeyemiyoruz durumumuz kötüleşti deyin. Zorla yakanıza yapışmazlar herhalde. :/

Anladım tesekkürler. Gidip sadece konuşunca vereceklerse ne mutlu ama. Umarim zorluk çıkmaz.

Kimden ne koparirsak kardir demekki. Kimisi direk silmis kimisi ödetmiş.

Bir sansınızı deneyin konusmayı, ondan önce kardesinizi ikna etmeye calısın. Yazık eder kendine.

Sınav Dershanesi'nin bunu yapacağını pek zannetmiyorum. İstemiyor demeyin de ödeyemiyoruz durumumuz kötüleşti deyin. Zorla yakanıza yapışmazlar herhalde. :/
Bu akşam yine konuşuldu bir şekilde devam etmesini sağlamaya çalışıcaz. Ama olmazsa umarım sorun çıkartmazlar.

Bir sansınızı deneyin konusmayı, ondan önce kardesinizi ikna etmeye calısın. Yazık eder kendine.
Diğer arkadaşa da yazdım devam etmesi için uğraşıcaz istemiyorum diyor şu an biraz daha cabalamasi gerek umarım ikna olur. Çok yazık olacak yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…