Zora koşmadan kaydı silmeleri hastalık ve taşınma ile oluyormuş sanırım. Bakalım gidince görücez anlayışlı olurlar umarım. Geçmiş olsun size de.liseden sonra bi rahatsızlık geçirmiştm ben.dersaneye gidiyordum 2 ay geri kaldm.bu yüzden devam edemedm.o zamana kadar ki masraflar düşüldü.kalan senetleri iade ettiler.
dershaneden alıp en ağır işlere verinUzun yıllar değil 1 sene sonra pişman olacak. Ama anlatamıyorum.
Bunu yapabileceğimiz bi zaman yokki. Bu sene çalışmasa bile dikkatinin dağılmaması gerek. Liseden sonra kazanamazsa zaten anlayacak hatasını.dershaneden alıp en ağır işlere verin
hatta patrona da söyleyin ezebildiği kadar ezsin
Offf bakalım bize ne diyecekler. Umarım bu şekilde olmaz. Zaten silmezlerse eşek gibi devam edecek yok öyle.Ben de aynı şeyi yaşadım, fakat dershanemi değiştirmek istiyordum. Bir hocanın bana yaptığı imalardan ve iftiradan ötürü. Dershanemi değiştirdim, fakat diğerine parayı ödemeye devam ettim. Imkanı yok iptal etmiyorlar. Paşa paşa ödeniyor.
Zor durumda olduğumuzu görüyor bende anlamıyorum nasıl bu kadar umursamadığını. Yani çalışmayacaksan baştan niye istedin. Bilmiyorum o kadar üzülüyorum ki...
Anladığım kadarıyla bazıları insafa gelip senetleri veriyor bazıları sonuna kadar parayı istiyor. Gitmediği derslerin parasını alamıyorlarmış öyle okudum ama bunu kabul etmezlerse mahkemeyle mi uğraşıcaz yani :/
Anladım tesekkürler. Gidip sadece konuşunca vereceklerse ne mutlu ama. Umarim zorluk çıkmaz.bizzat kendim üniversiteye hazirlanacagim zaman kaydoldum 5 ay odedim ama daha dersler baslamamisti erken kayitti. kitap vs almamisim. sonra kpss ye hazirlanmaya karar verdim gittim konuştum parami da senetlerimi de geri aldim.. final dersanesiydi.
Kimden ne koparirsak kardir demekki. Kimisi direk silmis kimisi ödetmiş.Baska yolu yok canım sanırım, bana ödetmislerdi. Ugrassam o dershane parası kadar masraf cıkardı muhtemelen ek.
İnşallah öyle olur yanormalde sozlesmede tayin, tasinma vs. der benimde oyleydi ama cok onemsemediler derrsegirdiyse ve kitap aldiysa onlari keserler parasini
Sinav Dershanesihangi dersane bu az cok bilirim dersane leri
Anladım tesekkürler. Gidip sadece konuşunca vereceklerse ne mutlu ama. Umarim zorluk çıkmaz.
Kimden ne koparirsak kardir demekki. Kimisi direk silmis kimisi ödetmiş.
Bu akşam yine konuşuldu bir şekilde devam etmesini sağlamaya çalışıcaz. Ama olmazsa umarım sorun çıkartmazlar.Sınav Dershanesi'nin bunu yapacağını pek zannetmiyorum. İstemiyor demeyin de ödeyemiyoruz durumumuz kötüleşti deyin. Zorla yakanıza yapışmazlar herhalde. :/
Diğer arkadaşa da yazdım devam etmesi için uğraşıcaz istemiyorum diyor şu an biraz daha cabalamasi gerek umarım ikna olur. Çok yazık olacak yoksaBir sansınızı deneyin konusmayı, ondan önce kardesinizi ikna etmeye calısın. Yazık eder kendine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?