Sözleşme iptali gibi bişey yok mudur?Sözleşme yapmışsınız,senet imzalamissiniz hiç bir şekilde iade etmezler paranızı da senetleri de... mecbur gidecek kardeşiniz
Ilerde çok pişman olacak kaç kere dedim. Yeri geldi kızdım yeri geldi güzelce konuştum ama yok...alma imkanınız varsa alın gitsin.ileride çok vurur başını.
Dershaneler öğrenci avında adeta,sizde iptal ederler mi? Imzalamasaydiniz der çıkarlar işin içinden. Geçen yıl arkadaşım kayıt olmuştu şehir değişimi nedeniyle sözleşmeyi iptal ettirmek istedi,etmediler. Parası yandiSözleşme iptali gibi bişey yok mudur?
Bizimde yanacak yaniDershaneler öğrenci avında adeta,sizde iptal ederler mi? Imzalamasaydiniz der çıkarlar işin içinden. Geçen yıl arkadaşım kayıt olmuştu şehir değişimi nedeniyle sözleşmeyi iptal ettirmek istedi,etmediler. Parası yandi
var tabi ki , ama pek yanaşmayacaklardır bu duruma , siz ikna edinSözleşme iptali gibi bişey yok mudur?
Sözleşme iptal edilmez derlerse böyle bi hakkımız olduğuna emin olmak istiyorum. Yoksa diretemeyiz diye düşünüyorum.var tabi ki , ama pek yanaşmayacaklardır bu duruma , siz ikna edin
Umarım ikna edersiniz de yanmazBizimde yanacak yani
İnşallah ikna edebiliriz.Umarım ikna edersiniz de yanmaz
valla şimdi bende tam resmi durumu bilemiyorum , araştırın , tüketici haklarından bilgi alabilirsinSözleşme iptal edilmez derlerse böyle bi hakkımız olduğuna emin olmak istiyorum. Yoksa diretemeyiz diye düşünüyorum.
Neler konuşmadık neler yapmadık ki. Çok değil düzenli çalış dedim. Çalışman için nasıl bi ortam istiyorsun söyle yapalım dedim. Evde olmuyorsa okulda dersanede çalış dedim. Ama hiç mi hiç istek heves yok.bence dershane için ikna edin . yapamıyorsan hocalarınla konuş de . günde her dersten sadece 1 test çöz en azından de . 2 yıllık yatay geçiş yapsa bile geleceği çok parlak mı onu düşündür bi . ama çok sıkma bunaltma yani
Tamam bir bakayım sitesine. İnternetten araştırdım ama direk tüketici hakların bakmamistim.valla şimdi bende tam resmi durumu bilemiyorum , araştırın , tüketici haklarından bilgi alabilirsin
bakın tüketici haklarının sitesine bir göz atın yada netten tüketici şikayetleri gibi yerleri araştırın
ben iptal ettirmiştim , para felan da ödemedim
şu an tam hatırlayamaıyorum çok uzun zaman oldu yanlız bana tabi ki sözleşme iptal etme hakkınız var demişlerdi , zaten dershanenin maddi bir kaybı olmayacak çünkü girdiği derslerin parasını ödemek zorunda
Ağustos'ta kayıt yaptırdık cayma halkımızın kaldığını düşünmüyorum. Bende okuyorum kredim kesildi bu sene. Ufak bi yardım alıyordum onuda eve veriyorum artık yeterki gitsin hazirlansin diye ama işe yaramadi malesef.Belirli bir hafta içinde cayma hakkı var diye biliyorum sonrasında çamura yatıyorlar ..Ve ödemek zorunda bırakıyorlar ..Size üzüldüm ,okuyormuşsunuz bir de 5 parasız dediniz ya içim cız etti
milli eğitimden de bilgi alabilirsin canım hatta ordan bilgi alman daha sağlıklı olurTamam bir bakayım sitesine. İnternetten araştırdım ama direk tüketici hakların bakmamistim.
Annem emekli memur işe yararsa söyleyeyim ona bi soruştursun o zaman. Teşekkürler.milli eğitimden de bilgi alabilirsin canım hatta ordan bilgi alman daha sağlıklı olur
http://wowturkey.com/forum/viewtopic.php?t=105237 linki de incele istersen yardımcı olurAnnem emekli memur işe yararsa söyleyeyim ona bi soruştursun o zaman. Teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?