Dershaneye gitmeli miyim

Emily19

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2022
491
416
33
Merhaba bugün MSÜ sinavi var ve dershanedeki sınıfımda kimse yok bende tek başıma olmaktan çekiniyorum çünkü akşam 7 ye kadar dershanedeyim. Dersim bitse bile eve geleme imkanım yok. Mecburen öğretmenimi bekliyorum akşama kadar onla geliyoruz . Ama gitmek de istemiyorum Bi tane arkadaşım teksin mis gibi istediğin konuyu anlattım diyor diğeri napcan tek başına diyor sizce gideyim mi ? Dersim 12 buçukta bitiyor ve aksam 7 ye kadar ne yapacağım bilmiyorum.

Ay arkadaş filan boş sınav zamanlarımda . Cidden bence özel ders alıyor gibisiniz mükemmel. Hocanızı neden bekliyorsunuz onu anlamadım sadece.

Ay arkadaş filan boş sınav zamanlarımda . Cidden bence özel ders alıyor gibisiniz mükemmel. Hocanızı neden bekliyorsunuz onu anlamadım sadece
Ben köyde oturuyorum ve oturdugum yerden köye otobüs VS yok. Çok haklısınız ama 12 buçuktan 7 ye kadar ne yapacağım orada bide dershne buz gibi kimse de yok patlarım

Bence güzel fırsat. Hem birebir ders alırsın hem de mis gibi çalışacak zamanın olur. 👍

Bunun için konu mu açtınız 🤔

ne güzel işte derslerin bitince oturur soru çözersin. yapamadığını anında sorarsın.
akşam 7 ye kadar ne yapacağım nedir yahu benim oğlan dershanede yaşıyor.

Keşke sizin yaşlarınıza dönüp günde 8 saat harıl harıl ders çalışabilsem, mis gibi fırsat. Dershane buz gibi demişsiniz ama zaten Nisan geldi, bahane üretmeyin, gidin, çalışın, o sınavı kazanın 🤩

lise zamanı okulum 12.10 da bitiyordu. evime uzak olduğu için akşam 17 de olan derse kadar bekliyordum. derste sekiz dokuz gibi bitiyordu yanlış hatırlamıyorsam.

böyle tek öğrenci olunca ısıtıcı vs varsa verirler bence konuşup ısıtıcı isteyin. ders çalışırsanız müsait oldukça yine birebir ilgilenir hocalar da. şansınızı değerlendirin.
etüt hocaları yok mu boşluğu etüt hocalariyla doldurabilirsiniz.
arkadaşlarınıza bakmayın bu yillar geri gelmiyor

Merhaba bugün MSÜ sinavi var ve dershanedeki sınıfımda kimse yok bende tek başıma olmaktan çekiniyorum çünkü akşam 7 ye kadar dershanedeyim. Dersim bitse bile eve geleme imkanım yok. Mecburen öğretmenimi bekliyorum akşama kadar onla geliyoruz . Ama gitmek de istemiyorum Bi tane arkadaşım teksin mis gibi istediğin konuyu anlattım diyor diğeri napcan tek başına diyor sizce gideyim mi ? Dersim 12 buçukta bitiyor ve aksam 7 ye kadar ne yapacağım bilmiyorum.
Arkadaş kimin neyine yaramış ki sen kafaya takıyorsun bu kadar? Dershanene git, hedeflerini gerçekleştirmek için ne gerekiyorsa onu yap. Pişman olmazsın. Herkes bir yere kadar yanında olur belki bir gün herkes seni terk eder ama bir sabah uyandığın zaman kariyerin ve hedeflerin seni asla terk etmez.

Back
X