dersime çalışamıyorum çünkü aklım onlarda

Merhaba.Adapte olmana yardımcı olacak bişey bilmiyorum ama eğer ikisinin kazanıp aynı üniversiteye gittiğini görürsen daha çok dağılanacağını biliyorum.Şuan ihtiyacın olan bir sevgili değil ki derslerine çalışmak.Üniversite hayatı emin ol çok daha güzel zamanlar getirecek.

aslında bunların hepsini biliyorum ve okudukça daha iyi anlıyorum ama sonra onları yan yana gülüşürken falan görüyorum canım çok yanıyo belki doğru dürüst davranabilseydim biz de öyle olabilirdik bi yandan çok hayalkırıklığı yaşıyorum bi yandan ona sinirleniyorum dersi falan unutuyorum vicdan azabı çekiyorum sonra da çalışamadım diye

Sınavları dusun unıyı kazan.Basarı her zaman senı ustun kılar.Bak gor neler degısıcek hayatında.

E tamam sen de olacaksın. Olaylara bakış açını değiştir. Hiçbir şey kalıcı değil. Bu mutsuzlukta kalıcı değil. İnan her şey değişiyor. Buradaki kadınlarının çoğunun vardır senin gibi hikayesi ama bak herkes en sonunda hayatını düzene sokuyor.

İnstagramdan mi görüyorsun? Kapat hesabını kimsenin ne yaptığıyla da ilgilenme. Sınava bir daha hazırlanmam diyorsun bir de. Hayatın boyunca yapacağın mesleğe belki yüzünü bile hatırlamayacağın insanların etki etmesine nasıl izin verirsin?

Kazanıp gidersen ,ancak ozaman eski sevgilinin gözünde vay beee konumuna yükselirsin.
Başarı herkesi herzaman etkiler.

ya o o kadar uzun bi konu ki burda anlatmam baya sürer ama genel olarak kıskançlık yapıyodum gereksiz şekilde bikaç tane yalan söylemiştim bide

Anladım. Şu anda yaşın küçük hatalar yapman çok normal. Ders al yaptıklarından. Ve unutma bitmesi gerekmese idi ayrılmazdın. Önünde uzun bir yol varken şu istasyonda durmadım diye üzülme. Otur bir program yap hemen. Düzenli ders çalışmaya başla. Yarın gittiğin şehirde bambaşka arkadaşların, hayallerin olacak. Buna mı üzülmüşüm diyeceksin. Senin için en iyisi hayatında biri olmaması şu noktada. Vaktin değerli. Canın sıkılınca buraya gel ablalarına yaz. Destek olan birileri illa ki çıkacaktır. Yalnız değilsin.

Lisede deli gibi ders çalışırdım son sene haftasonları dershane filan lisede hiç sevgilim olmadı olmasını da istemedim şimdi ne yaparsan yanına kar kalır gelecekte bu yazıyı şuan bir plazanın 18.katındaki ofisimden yazıyorum :) geleceğini düşün erkekler kolay iş motivasyonunu kazanmak için yazıyorum bunları inşallah üni.okuyup çokiyi yerlerde çalışırsın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…