dersiniz ki dert mi ama kırılınca dert :(

Arkadaş, kadın hâla beni anlamayanlar diyor, anlatamıyorum demiyor.

Sadece bundan bile anlaşılıyor ki aynayı kendinize tutmuyorsunuz.
Hep karşınızdakileri suçluyorsunuz.
Bu şekilde ilişki kurulmaz.

Arkadaş, kadın hâla beni anlamayanlar diyor, anlatamıyorum demiyor.

Sadece bundan bile anlaşılıyor ki aynayı kendinize tutmuyorsunuz.
Hep karşınızdakileri suçluyorsunuz.
Bu şekilde ilişki kurulmaz.
kendini suçlayarak anlatılan dert değil.hadi suçladım diyelim burdan biri kafanı kır şimdi diye yorum yapsa kafamı mı kırayım.koskoca forumda elbet beni anlayanlar oluyor bende onlarla iletişim kurmaya çalışırım haliyle. siz anlamadıysanız bunu bile aslında size kelime israfı, işte umut dünyası

ne anlatmak istediğini anlayamadım ben konunun ne olduğunu yani

Ben pes ettim bir dil bilimci arkadaş var ise bu lisani çözsün çok isterdim.belki de eski türkçe falandir.

Esin için de zor bence çünkü adam anlamiyordur ki derdini.

Ben pes ettim bir dil bilimci arkadaş var ise bu lisani çözsün çok isterdim.belki de eski türkçe falandir.

anlayanlara sorun desem anladım deyip de anlamamış gibi yorum yapanlarda var.

Tercümanlıktan istifa ettim bende
Konunun özü : Ben var böyle konuşmak, isteyen anlamak istemeyen anlamamak

Hadi burda kafa dağıtmaya giriyoruz diye gülüp eğleniyoruz ama
Cidden böyle konuşan eşim olsa kafam kazan gibi olur bişey de anlamıyorum der bi noktada sonra pes ederim
2 yıl enişte iyi dayanmış bence çok zorlama

burdan çok dört dörtlük mü görünüyor eşim bilemedim

Sizi şu konuda anlıyorum,üstünüze fazla gelindiğini düşünüyorsunuz.Bazı yorumlar için haklı olabilirsiniz ama açıkçası cümleler biraz karışmış.Ben de bazen arkadaşlarımla konuşurken hızlı konuşuyorum ve anlaşılamıyorum,fakat onlar beni uyarınca daha yavaş ve vurgulu telaffuz ediyorum.Sizin cümleleriniz de burada biraz karışmış,Siz de bizi dinleyip cümleleri biraz düzeltseniz olmaz mı?

sizin belli kesim için öyle olsa bile iki senedir evliyim eşimde bi zahmet bu zaman kadar bunu çözmüş olması gerekir.ona sorsan kendini mükemmel anlattığını sanır.

.Eşim beni çozmıştur falan diye kendimizi kandırıyoruz,öyle olmuyor işte
Adamın içine tercüman kaçmadıysa veya akıl okuyamıyorsa iletişim bozuk oluyor
Aynı şey bizim içinde geçerli
16 yıllık evliyim eşim beni hep eliştirisel olmakla ,bende onu sert konuşmakla suçlarım sıkıntılarımızın kaynağı budur ama ikimizde huyumuz bu diyip umursamamazlık etmeyiz.

Biraz ozenli olmak gerek sanırım

İnsanlar sizi anlamaya çalışmak zorunda değil işte sorun burda
Etrafınıza negatif elektrik yayıyorsunuz burdan bile belli
Kendi kotu huylarınıza gozunuz ve nefsiniz kapalı sürekli başkalarını sorguluyorsunuz
Bugünlerde bu lafı çok kullanıyorum ama size söylenecek tek şey "hayat sizi bu huylarla çok yorar"

16 yıllık evliyim eşim beni hep eliştirisel olmakla
her adam karısını böyle suçlar 16 seneye gelmeden belki bir ay belki bir sene aynı şeyi derler.karım eleştirmez diyen koca duymadım.

bir şey yaymıyorum.anlamıyorum diyen anlamaz zaten sayfalarca yazsam ne fayda.sonuç olarak beni anlayanlara ulaşmaya çalışyorum.anlamıyorum diyen diyor.kimsenin kötü huy genellemesi yoktur.öyle olsa hiç kimsenin evlenmemesi gerekir.

Zaten evlilik böyle bişey ,tabiki iki tarafın iyi veya kotu huyları olur önemli olan bunlara nekadar anlayış gösterip tolerans gosterebildiğimizdir gösteremeyecek duruma gelindiğinde yollar ayrılır zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…