kendini suçlayarak anlatılan dert değil.hadi suçladım diyelim burdan biri kafanı kır şimdi diye yorum yapsa kafamı mı kırayım.koskoca forumda elbet beni anlayanlar oluyor bende onlarla iletişim kurmaya çalışırım haliyle. siz anlamadıysanız bunu bile aslında size kelime israfı, işte umut dünyasıArkadaş, kadın hâla beni anlamayanlar diyor, anlatamıyorum demiyor.
Sadece bundan bile anlaşılıyor ki aynayı kendinize tutmuyorsunuz.
Hep karşınızdakileri suçluyorsunuz.
Bu şekilde ilişki kurulmaz.
ne anlatmak istediğini anlayamadım ben konunun ne olduğunu yanikendini suçlayarak anlatılan dert değil.hadi suçladım diyelim burdan biri kafanı kır şimdi diye yorum yapsa kafamı mı kırayım.koskoca forumda elbet beni anlayanlar oluyor bende onlarla iletişim kurmaya çalışırım haliyle. siz anlamadıysanız bunu bile aslında size kelime israfı, işte umut dünyası
Ben pes ettim bir dil bilimci arkadaş var ise bu lisani çözsün çok isterdim.belki de eski türkçe falandir.kendini suçlayarak anlatılan dert değil.hadi suçladım diyelim burdan biri kafanı kır şimdi diye yorum yapsa kafamı mı kırayım.koskoca forumda elbet beni anlayanlar oluyor bende onlarla iletişim kurmaya çalışırım haliyle. siz anlamadıysanız bunu bile aslında size kelime israfı, işte umut dünyası
anlayanlara sorun desem anladım deyip de anlamamış gibi yorum yapanlarda var.Ben pes ettim bir dil bilimci arkadaş var ise bu lisani çözsün çok isterdim.belki de eski türkçe falandir.
Esin için de zor bence çünkü adam anlamiyordur ki derdini.
Tercümanlıktan istifa ettim bendeBen pes ettim bir dil bilimci arkadaş var ise bu lisani çözsün çok isterdim.belki de eski türkçe falandir.
Esin için de zor bence çünkü adam anlamiyordur ki derdini.
maaş bağlayıp sigorta ödemediğime göre bir problem yok sanırımTercümanlıktan istifa ettim bende
Konunun özü : Ben var böyle konuşmak, isteyen anlamak istemeyen anlamamak
Bismillahirrahmanirrahimmaaş bağlayıp sigorta ödemediğime göre bir problem yok sanırım
burdan çok dört dörtlük mü görünüyor eşim bilemedimHadi burda kafa dağıtmaya giriyoruz diye gülüp eğleniyoruz ama
Cidden böyle konuşan eşim olsa kafam kazan gibi olur bişey de anlamıyorum der bi noktada sonra pes ederim
2 yıl enişte iyi dayanmış bence çok zorlama
kendini suçlayarak anlatılan dert değil.hadi suçladım diyelim burdan biri kafanı kır şimdi diye yorum yapsa kafamı mı kırayım.koskoca forumda elbet beni anlayanlar oluyor bende onlarla iletişim kurmaya çalışırım haliyle. siz anlamadıysanız bunu bile aslında size kelime israfı, işte umut dünyası
Kimse dört dörtlük değildir, sendeburdan çok dört dörtlük mü görünüyor eşim bilemedim
sizin belli kesim için öyle olsa bile iki senedir evliyim eşimde bi zahmet bu zaman kadar bunu çözmüş olması gerekir.ona sorsan kendini mükemmel anlattığını sanır.
kendini suçlayarak anlatılan dert değil.hadi suçladım diyelim burdan biri kafanı kır şimdi diye yorum yapsa kafamı mı kırayım.koskoca forumda elbet beni anlayanlar oluyor bende onlarla iletişim kurmaya çalışırım haliyle. siz anlamadıysanız bunu bile aslında size kelime israfı, işte umut dünyası
her adam karısını böyle suçlar 16 seneye gelmeden belki bir ay belki bir sene aynı şeyi derler.karım eleştirmez diyen koca duymadım.16 yıllık evliyim eşim beni hep eliştirisel olmakla
bir şey yaymıyorum.anlamıyorum diyen anlamaz zaten sayfalarca yazsam ne fayda.sonuç olarak beni anlayanlara ulaşmaya çalışyorum.anlamıyorum diyen diyor.kimsenin kötü huy genellemesi yoktur.öyle olsa hiç kimsenin evlenmemesi gerekir.İnsanlar sizi anlamaya çalışmak zorunda değil işte sorun burda
Etrafınıza negatif elektrik yayıyorsunuz burdan bile belli
Kendi kotu huylarınıza gozunuz ve nefsiniz kapalı sürekli başkalarını sorguluyorsunuz
Bugünlerde bu lafı çok kullanıyoru
Zaten evlilik böyle bişey ,tabiki iki tarafın iyi veya kotu huyları olur önemli olan bunlara nekadar anlayış gösterip tolerans gosterebildiğimizdir gösteremeyecek duruma gelindiğinde yollar ayrılır zatenher adam karısını böyle suçlar 16 seneye gelmeden belki bir ay belki bir sene aynı şeyi derler.karım eleştirmez diyen koca duymadım.
bir şey yaymıyorum.anlamıyorum diyen anlamaz zaten sayfalarca yazsam ne fayda.sonuç olarak beni anlayanlara ulaşmaya çalışyorum.anlamıyorum diyen diyor.kimsenin kötü huy genellemesi yoktur.öyle olsa hiç kimsenin evlenmemesi gerekir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?