çok şey yazmış ama hiçbir şey anlatamamışsınız....her şey iyi gibi gidiyordu. bugün evlilik yıldönümümüz dün abuk subuk kpederim ve olduramadığı el işinin hıncını benden çıkarıyordu.bağırıp bağırmadığını idaa ediyordu.eve alıncak ve alındıları telefonla sokaktan birinin numarasını alıp ona sormayacaktım heralde bende bayılmıyorum işinin arasında aramaya mecburum ona göre hep gereksiz, fakat eve gelincede keşke arasaymışım dedirtecek kadar mızmızlanır.benimde insani sınırlarım var haliyle onun saçmalama sınırı var mı bilmiyorum.hem bağırmasına bir de kullandığı kelimenin söyleme biçimi çok kırdı beni ve bi türlü de kırgınlığım geçmedi.senin "cins cins huyların var farkında değilsin" öylesine sarfetse hiç sallamam.fakat sanki bir pisliğe bakar gibi dediği için "sen ne biçim konuşuyorsun".dedim hıçkırarak mutfağa gittim yanına gitmek istemedim bulaşık yıkadım işim bitince bilgisayarı açtım.özür dileyeceğine öküzlüğe devam etti sanki kendi mükemmel ya, dediğinin arkasında durup öpmeye filan kalktı neden ağlıyorsun dedi ben bilgisayarın başındaydım.bende açık ve net şekilde anlattım.yine özür yok. erkenden uyudu uyuma bir kaçış olmaz işte.yani öpmesi hatta ağzında kuş tutması gerekmiyor.sadece özür dilese unuturdum.anlatış şekline takıldım kaldım.sevme şekli herkesin kendine göredir.fakat onun asıl ihtiyacı sürekli laf sokan ona pislik gibi davranan bir kadınsa ben kendimden başkası olamıyorum ne yapabilirim.bazı erkekler insancıl davrananları ve davranışları kaldıramıyor...
yazım hatalarına hiç takılmam da yüklemi sonda öznesi başta dolaylı tümleçleri ortada olaydı bir ihtimal anlayabilirdim.her şey iyi gibi gidiyordu. bugün evlilik yıldönümümüz dün abuk subuk kpederim ve olduramadığı el işinin hıncını benden çıkarıyordu.bağırıp bağırmadığını idaa ediyordu.eve alıncak ve alındıları telefonla sokaktan birinin numarasını alıp ona sormayacaktım heralde bende bayılmıyorum işinin arasında aramaya mecburum ona göre hep gereksiz, fakat eve gelincede keşke arasaymışım dedirtecek kadar mızmızlanır.benimde insani sınırlarım var haliyle onun saçmalama sınırı var mı bilmiyorum.hem bağırmasına bir de kullandığı kelimenin söyleme biçimi çok kırdı beni ve bi türlü de kırgınlığım geçmedi.senin "cins cins huyların var farkında değilsin" öylesine sarfetse hiç sallamam.fakat sanki bir pisliğe bakar gibi dediği için "sen ne biçim konuşuyorsun".dedim hıçkırarak mutfağa gittim yanına gitmek istemedim bulaşık yıkadım işim bitince bilgisayarı açtım.özür dileyeceğine öküzlüğe devam etti sanki kendi mükemmel ya, dediğinin arkasında durup öpmeye filan kalktı neden ağlıyorsun dedi ben bilgisayarın başındaydım.bende açık ve net şekilde anlattım.yine özür yok. erkenden uyudu uyuma bir kaçış olmaz işte.yani öpmesi hatta ağzında kuş tutması gerekmiyor.sadece özür dilese unuturdum.anlatış şekline takıldım kaldım.sevme şekli herkesin kendine göredir.fakat onun asıl ihtiyacı sürekli laf sokan ona pislik gibi davranan bir kadınsa ben kendimden başkası olamıyorum ne yapabilirim.bazı erkekler insancıl davrananları ve davranışları kaldıramıyor...
Konu sahibinin yazdığı yazıdan 2-3 cümle okudum" gerisini getiremeyeceğim" dedim.Konunun Meali:
Başlık : Bu da dert mi diyeceksiniz ama insan kırıldıktan sonra çok önemli bir dert
Bugün evlilik yıl dönümümüzdü eşimi aradım eve ne lazım ne alınacak gibi konuşacaktım.
İşyerindeyken aramışım ( el işi yüzünden ) diye bana bağırdı.
O yetmezmiş gibi bana pislikmişim gibi bakarak 'cins cins huyların var'dedi.'Ne biçim konuşuyorsun' dedim hıçkırarak ağlarken mutfağa gittim bulaşık yıkadım kafam dağılsın diye içeri gelince de bilgisayarı açtım. Özür dilemek yerine normal bi söz söylemiş gibi de niye ağladın dedi ve öptü. Açıkça söyledim yine özür dilemedi öküzlüğe devam etti ( konu sahibinin tabiri bu ) Öpmeseydi de özür dilese yeterdi.
Kendi gibi laf sokan bi kadınla mı mutlu olur bilmem ama ben çok insancıl ve kibar bi kadınım o bunu kaldıramıyor.
Yaptığı ikinci açıklamayı da anlayamamış biri olarak, bu açıklama ile aydınlanmış bulunmaktayım...Konunun Meali:
Başlık : Bu da dert mi diyeceksiniz ama insan kırıldıktan sonra çok önemli bir dert
Bugün evlilik yıl dönümümüzdü eşimi aradım eve ne lazım ne alınacak gibi konuşacaktım ( Kayınpeder kısmını bende çözemedim ) .
İşyerindeyken aramışım ( el işi yüzünden ) diye bana bağırdı.
O yetmezmiş gibi bana pislikmişim gibi bakarak 'cins cins huyların var'dedi.'Ne biçim konuşuyorsun' dedim hıçkırarak ağlarken mutfağa gittim bulaşık yıkadım kafam dağılsın diye içeri gelince de bilgisayarı açtım. Özür dilemek yerine normal bi söz söylemiş gibi de niye ağladın dedi ve öptü. Açıkça söyledim yine özür dilemedi öküzlüğe devam etti ( konu sahibinin tabiri bu ) Öpmeseydi de özür dilese yeterdi.
Kendi gibi laf sokan bi kadınla mı mutlu olur bilmem ama ben çok insancıl ve kibar bi kadınım o bunu kaldıramıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?