dersiniz ki dert mi ama kırılınca dert :(

tugsem_10

Minik dünyam...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2014
9.200
4.789
198
her şey iyi gibi gidiyordu. bugün evlilik yıldönümümüz dün abuk subuk kpederim ve olduramadığı el işinin hıncını benden çıkarıyordu.bağırıp bağırmadığını idaa ediyordu.eve alıncak ve alındıları telefonla sokaktan birinin numarasını alıp ona sormayacaktım heralde bende bayılmıyorum işinin arasında aramaya mecburum ona göre hep gereksiz, fakat eve gelincede keşke arasaymışım dedirtecek kadar mızmızlanır.benimde insani sınırlarım var haliyle onun saçmalama sınırı var mı bilmiyorum.hem bağırmasına bir de kullandığı kelimenin söyleme biçimi çok kırdı beni ve bi türlü de kırgınlığım geçmedi.senin "cins cins huyların var farkında değilsin" öylesine sarfetse hiç sallamam.fakat sanki bir pisliğe bakar gibi dediği için "sen ne biçim konuşuyorsun".dedim hıçkırarak mutfağa gittim yanına gitmek istemedim bulaşık yıkadım işim bitince bilgisayarı açtım.özür dileyeceğine öküzlüğe devam etti sanki kendi mükemmel ya, dediğinin arkasında durup öpmeye filan kalktı neden ağlıyorsun dedi ben bilgisayarın başındaydım.bende açık ve net şekilde anlattım.yine özür yok. erkenden uyudu uyuma bir kaçış olmaz işte.yani öpmesi hatta ağzında kuş tutması gerekmiyor.sadece özür dilese unuturdum.anlatış şekline takıldım kaldım.sevme şekli herkesin kendine göredir.fakat onun asıl ihtiyacı sürekli laf sokan ona pislik gibi davranan bir kadınsa ben kendimden başkası olamıyorum ne yapabilirim.bazı erkekler insancıl davrananları ve davranışları kaldıramıyor...

çok şey yazmış ama hiçbir şey anlatamamışsınız....

yazım hatalarına hiç takılmam da yüklemi sonda öznesi başta dolaylı tümleçleri ortada olaydı bir ihtimal anlayabilirdim.

sıkıntı eşle mi kayınpederle mi anlamadım? kpeder ve olduramadığı el işleri ne demek? kp mi gelip öptü noldu?
keşke yanına gelip öptüğünde uzatmayıp şaka yollu bikaç laf sokuştursaydın.

sanirim konu sahibinin esinin isiyle ve babasiyla problemleri var
konu sahibide ev ihtiyaclari icin arayinca esi sinirlenmis

anladigim bu ...cokta kafaya takilcak bisey degil adam gerginmis demekki

içimden geldiği gibi yazınca noklatama yüklem kar etmiyor! kpederimin kötü meziyetleri ünlü eşim bile bıkıyor.hem ona hemde başka bir şey de sıkıntısı olunca bana bağırıyor.aynısını ben yapmış olsam tepkisi benim tepkimden sert olur.illa ki evlilikte tartışmalar olur.ben işin orasında değilim. beni üzen eşimin laflarını bana hissettirmiş olması.yoksa neden kırgınlıklar birikiyor ki evliliklerde.kocama hiç laf sokmadım diyen, kocam bana hiç laf sokmadı diyen yalan söyler.

Konunun Meali:

Başlık : Bu da dert mi diyeceksiniz ama insan kırıldıktan sonra çok önemli bir dert

Bugün evlilik yıl dönümümüzdü eşimi aradım eve ne lazım ne alınacak gibi konuşacaktım ( Kayınpeder kısmını bende çözemedim ) .

İşyerindeyken aramışım ( el işi yüzünden ) diye bana bağırdı.
O yetmezmiş gibi bana pislikmişim gibi bakarak 'cins cins huyların var'dedi.'Ne biçim konuşuyorsun' dedim hıçkırarak ağlarken mutfağa gittim bulaşık yıkadım kafam dağılsın diye içeri gelince de bilgisayarı açtım. Özür dilemek yerine normal bi söz söylemiş gibi de niye ağladın dedi ve öptü. Açıkça söyledim yine özür dilemedi öküzlüğe devam etti ( konu sahibinin tabiri bu ) Öpmeseydi de özür dilese yeterdi.

Kendi gibi laf sokan bi kadınla mı mutlu olur bilmem ama ben çok insancıl ve kibar bi kadınım o bunu kaldıramıyor.

Son düzenleme:
Konu sahibinin yazdığı yazıdan 2-3 cümle okudum" gerisini getiremeyeceğim" dedim.
Bu meal şurup gibi gelecek okuyanlara.
Eline sağlık çek.

Yaptığı ikinci açıklamayı da anlayamamış biri olarak, bu açıklama ile aydınlanmış bulunmaktayım... Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…