inşallah,aşkım canım demek zor gelmiyor da bu iki kelimeyi söylemekte zorlanıyor.eşim maço karakterli de değildir.o iki kelimeyi söylese olay kapanıp gitçek ve unutulacak.
inşallah,aşkım canım demek zor gelmiyor da bu iki kelimeyi söylemekte zorlanıyor.eşim maço karakterli de değildir.o iki kelimeyi söylese olay kapanıp gitçek ve unutulacak.
ah afadersın tercuman tutmamam benım hatam !ben derdimi anlayabilenlere anlatabildiysem ne ala...
e derdini anlatanlarla dalga geçen biri eksik olmamalı değil mi?ah afadersın tercuman tutmamam benım hatam !
son cumlemde demekkı yeterınce ıyı anlasmısız
bukadar duzgun cumle kurabıldıgınız yetısını bu sayede gorebılmıs olduk !!!
derdını anlatan bırıyle dalga gecmedı burda hıc kımse hıc bır uyee derdini anlatanlarla dalga geçen biri eksik olmamalı değil mi?
eşime kızsam kötüyüm kızmasamda. birine dışarıdan bakınca farklı duruyorsa kişinin davranışı sonuçta karşısınızdaki insanında hoş görünmeyen davranışını da kendimiz görmüş oluyoruz.
anlamıyoruuum anlamıyorum anlamıyorum
gercekden karsındakı kısı agresıflesır
sonucta karsınızdakı evet hayat derken olur oyle seyler sonucta bunu sız evet dogru yapmıs
bence bu son cumleyle anlasabılecegımızı dusunuyorum
O iki kelimeden kasıt 'özür dilemek' aşkım canım balım diyormuş ama hatasını kabul edip özür dilemezmiş.inşallah,aşkım canım demek zor gelmiyor da bu iki kelimeyi söylemekte zorlanıyor.eşim maço karakterli de değildir.o iki kelimeyi söylese olay kapanıp gitçek ve unutulacak.
Gerçekten yazınız biraz değişik, yani imladan bahsedilmiyor TDK değiliz ama karmaşık olmuşe derdini anlatanlarla dalga geçen biri eksik olmamalı değil mi?
esinle de bu cümleler ile anlaşmaya çalışıyorsan belki seni anlamadığı için tartişma çıkıyordur.eşime kızsam kötüyüm kızmasamda. birine dışarıdan bakınca farklı duruyorsa kişinin davranışı sonuçta karşısınızdaki insanında hoş görünmeyen davranışını da kendimiz görmüş oluyoruz.
"sonuçta" kelimesinden sonra benim beyin yandıeşime kızsam kötüyüm kızmasamda. birine dışarıdan bakınca farklı duruyorsa kişinin davranışı sonuçta karşısınızdaki insanında hoş görünmeyen davranışını da kendimiz görmüş oluyoruz.
Anlayan yok hala ben kayınpederi ile ilgili bi sorun anlatıyor saniyodm megersem eşiyle ilgiliyms karmakarışık bi.şekilde anlatmış 4 kere okudum ama cok karisikNe olmuş ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?