- Konu Sahibi kurabiye123
-
Aslında çok güzel bi bolum akademik acidan vs ama iste is bulma sorunu insani bölümden soğutuyo. Isinize karışmak gibi olmasin ama edebiyat secmemenizi oneriyorum hem dersleri asiri zor hem de is bulma konusu inanılmaz sıkıntıEvet güzel bir bölüm geçen sene düşünmüştüm ama babam sağolsun yazdırmadı . Bende edebiyat düşünüyorum. Öğretmenlik. Sadece sıkıntım tarih. Nasıl çalışmam gerektiğini bilmiyorum geçen sene TM den gitmiştim sınava çok kasmamıştım şimdi sözel olunca kasıyorum kendimi
Sosyolog , Coğrafya, tarih... Bunlar da öyle hatırlatmak isterim. Edebiyat bölümü veya Fen ve edebiyat bölümü ya da edebiyat öğretmenliği... Daha bir çok kapsadığı dal var.. Araştırma yapmanız gerektiğini düşünüyorum.. Ataması olmasa bile - ki şansa inanmak var.. Sevdiğin mesleği okumanın hazzı bir başka ve hayali de güzel. Kırıcı bir konuşmadan ziyade tarihle ilgili fikirlerinizi talep ettiğimi anlamanız gerekirdi. Bu arada kitap okumak hobim (Edebi)Aslında çok güzel bi bolum akademik acidan vs ama iste is bulma sorunu insani bölümden soğutuyo. Isinize karışmak gibi olmasin ama edebiyat secmemenizi oneriyorum hem dersleri asiri zor hem de is bulma konusu inanılmaz sıkıntı
Herkesin paşa gönlü bilir :))Sosyolog , Coğrafya, tarih... Bunlar da öyle hatırlatmak isterim. Edebiyat bölümü veya Fen ve edebiyat bölümü ya da edebiyat öğretmenliği... Daha bir çok kapsadığı dal var.. Araştırma yapmanız gerektiğini düşünüyorum.. Ataması olmasa bile - ki şansa inanmak var.. Sevdiğin mesleği okumanın hazzı bir başka ve hayali de güzel. Kırıcı bir konuşmadan ziyade tarihle ilgili fikirlerinizi talep ettiğimi anlamanız gerekirdi. Bu arada kitap okumak hobim (Edebi)
En guzeli bulabilirsen video izlemek. Ama her konunun videosu olmuyo ve tarih konusu çok fazla olduğu için de okurken minik minik notlar alın anlasilir biçimde geri donup tekrar yapicaginiz zaman komple konu degil de onlara calisinca hap bilgi seklinde super oluyo ve de odanizda bi sozelci olarak mutlaka bi dunya haritasi bulunsun hem cok yardimci derslere hem de insanin ufkunu ve gozunu gönlünü açıyo ve osym bayiliyo haritali soru sormaya boğazlar kanallar ulkeli sorular falan icin bire birSosyolog , Coğrafya, tarih... Bunlar da öyle hatırlatmak isterim. Edebiyat bölümü veya Fen ve edebiyat bölümü ya da edebiyat öğretmenliği... Daha bir çok kapsadığı dal var.. Araştırma yapmanız gerektiğini düşünüyorum.. Ataması olmasa bile - ki şansa inanmak var.. Sevdiğin mesleği okumanın hazzı bir başka ve hayali de güzel. Kırıcı bir konuşmadan ziyade tarihle ilgili fikirlerinizi talep ettiğimi anlamanız gerekirdi. Bu arada kitap okumak hobim (Edebi)
En guzeli bulabilirsen video izlemek. Ama her konunun videosu olmuyo ve tarih konusu çok fazla olduğu için de okurken minik minik notlar alın anlasilir biçimde geri donup tekrar yapicaginiz zaman komple konu degil de onlara calisinca hap bilgi seklinde super oluyo ve de odanizda bi sozelci olarak mutlaka bi dunya haritasi bulunsun hem cok yardimci derslere hem de insanin ufkunu ve gozunu gönlünü açıyo ve osym bayiliyo haritali soru sormaya boğazlar kanallar ulkeli sorular falan icin bire bir
*Anlatmışsınız - *BuradanBakın ne güzelde anlamışsınız.. Kendinize de bulsam yol çizebilirsiniz. Püf noktaları bulun ve kendinizi Motive edinteşekkür ederim bu arada iyi geceler
Ben de teşekkür ederim motivasyonunuz ve desteğinizBakın ne güzelde anlamışsınız.. Kendinize de bulsam yol çizebilirsiniz. Püf noktaları bulun ve kendinizi Motive edinteşekkür ederim bu arada iyi geceler
Herkese iyi geceler
Arkadaşlar ben 19 yaşındayım sosyoloji bölümü 2. Sınıf öğrencisiyim benim derdim küçüklüğümden gelen derslere karşı fobim eskiden beri matematiğim iyi değildi ve babam sürekli beni kötüleye kötüleye yapamazsın vs diyerek dersler konusunda özgüvenimi kırdı
Bişekilde bu günlere geldim istediğim bölümü de okuyorum ama ben derslerden hala çok korkuyorum yapabileceğim şeyleri bu yüzden yapamıyorum derse oturmaya çekiniyorum oturunca da sürekli aklımda kaygılar geliyo erkek arkadaşımla veya yakın arkadaşımla konuşunca bana sen yaparsın diyince anlık olarak endişelerim geçiyo ama sonra yine korkum başlıyo
Bu dersler hep aklımda gezmeye gidiyorum dersleri nasıl yapicam diye düşünüyorum veya surekli doktor mühendis vb insanlar bu zor dersleri nasıl geçmiş nasıl geçmiş diye devamli düşünüyorum manyak gibi
Nolur bana akıl verin ablalarım konumu okuyan yorum yapan herkese teşekkür ederim
Not: tembel degilim çalışıyorum ve bu ozguvensizlik sadece derslerde var
Teşekkür ederim dediğinizi araştırıcam evet ben de kendime olan algimi yargilarimi degistirmem de yardimci olursunuz diye dusunmustum bu konuyu acmistimPsikoloji ya da pdr öğrencileri 4. Sınıfta ders kapsamında psikololik danışmanlık veriyorlar tanımadıkları öğrencilere
Bence onarsan birine git, biraz kendine dair algını değiştirirsen aşacağını düşünüyorum
Teşekkür ederim dediğinizi araştırıcam evet ben de kendime olan algimi yargilarimi degistirmem de yardimci olursunuz diye dusunmustum bu konuyu acmistim
Teşekkür ederim desteğiniz icin hsklisiniz :)IQ seviyen gayet normal ki üniversiteyi kazanmışsın
Şimdiye kadar olan tüm okulları bitirmişsin di mi :)
Haklisiniz tesekkur ederimBaşarılısın ki bu aşamaya kadar gelmişsin.
Kendine güvenmelisiniz.
Neden bahane olsun kiEğer çalışkansan ve çalışıyorsan gerisi bahane...
Anlıyorum ben de istediğim bölümde okuyorum zaten ama gerçekten etkilendiğim ve beni çok üzen bi konu herkesin hayata karşı durusu farkli oluyo işteÇünkü o kadar babasının ezmesine,okumasını istememesine, aşağılamasına rağmen çok isteyip de çalışıp didinerek yüksek seviyelere gelen kızlar gördüm ki K kurabiye123
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?